Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Јагодче срцка, колку и да сакам, неможам да се опуштам, знам дека нечини, ама неможам сама против себе. Свесна сум за се, ама неможам да не мислам, да имав помалку години ај некако, ама ова годините ме утепаа :drunk:
    Фала за убавите желби, дај Боже претчувството да ти е вистинито, ќе те частам што сакаш! :*

2. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Јас мислам дека освен ако не ти е меѓу првите обиди т.е ајде да речиме првата година после тоа НЕМА жена која не мисли, позитивни, негативни, оптимисти , песимисти секакви не има :) ама да си признаеме кога ќе помини таа една година неуспех после тоа и пресметуваме датуми и во најнајмалите симптоми наоѓаме надеж :lol: Само сила да имаме и после разочарувањата да се исправиме и пак од ново :) Посакувам мнооогу трудни мешиња летово и многу бебенца на пролет :) ;) :)

На ecapereca му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Јас имав спонтан во октомври, од тогаш имаме правено пауза само околу Велигден, и ете уште не се фаќа :?: Ај здравје, како сака Господ така. И јас сакам секој ден да има нова бременка како пред неколку дена кога се заредија, колку убавооо :inlove:

4. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    1.450
    Zdravo devojki,

Da se konsultiram samo, mene poslednata menstruacija mi bese 21 maj.znaci bi trebalo da dobijam no nemam nikakov simptom.Sum piel antibitici ciprinol 3 nedeli zasto imav cistitis i zapalenie na besikata.Dali e mozno od antibioticite da mi kasni menstruacijata da se poremetuva datumot?

Pozdrav ;)

5. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Аиии дај Боже да си бременка!!! :clap:

6. Wanna.be.mum

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    И ние си се мачиме 2 години секој месец иста приказна,а испитувањата викаат се е во ред со нас, овај месец е малце поразлично зошто пиев кломифен ама некако не ми мириса на добро имам усте 4 дена до недобивање ама симптомите ми се апла за добивање хихихи тоа е нема прв пат да биде ;) ајде другата недела да се радуваме :*

7. Wanna.be.mum

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Другарка моја остана после цистит бремена, ти треба да си знаеш дали после антибиотици ти доцни, мене не што и да примам точна ми е ко саат :D ајде нека биде бебенце :clap:

8. guldzana

guldzana Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    579
    ajde devojki jas ovoj mesec nemav sreka dobiv i epten redoven besee vi drdzm srekaaa pozzzzz ;)

9. Monella

Monella Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    31.966
    Slimy усте немас добиено? Па ако е така ти можес да направис и тест веке. Кој знае може и има несто убавко :) Ако ти е била секогас тоЧна немора да знаЧи оти ти касни од антибиотици бидејки знам по мене јас со и да земам пак ми е тоЧна како саат. Ајде прави тест и израдувај не :) Ти држам срека :*

10. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Слими мене ми дојде на 20мај...значи треда да добијам утре,али немам некој знак дека баш утре ќе ми дојде,ме боли стомак ама само кратко и толку....и градите ама не ме болат многу овојпат....ајде ќе си почекаме ние,а можно е да ти е од антибиотиците,може и од променливо време,се надевам да ни биде од бебче...и на двете... поздравче :*

11. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    И уште чекам... :lol:

12. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :| зосто не си направис усте еден Tест или оди да док. да ти кази зосто толку ти касни нее играцка

13. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Ќе направам уште еден тест, ама неделава се разболев и сум со Амоксиклав, сирупи... мислам дека и од тоа ми доцни многу :^)

14. sim0na

sim0na Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    10
    Со дечкото имавме односи но без кондом но сврши надвор :$ ...потоа јас добив алергија на вагината и една недела од тогаш паузиравме со односи и слично.... кога ке одма во вц кога се бришев забележав еднаш крв и од тогаш само кафеава течност и тоа само на тоалетната а не да ми течи ...ја прашав мајка ми и ми вика или си во овулација или си бремена , требаше да ми дојди краен рок синоќа.... а имам некој знаци за бременост но мн мали...се има некој најдено во оваа ситуација да ми кажи :*

15. tinavip

tinavip Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    53
    поздрав до сите,вака сакам да прасам несто.....последна мн ми бесе на 8 јуни и ми траесе 2 дена и поразлицна од другите циклуси,а воедно се обидуваме за 2детенце 2 месеци....од кога ми заврси тоа мензисот после неколку дена ми протеце кафеаво,онака само помалку на тоалетната и имам болки во долниот дел на стомакот,инаку имам редова мн на секои 28 дена,па сега треба да добијам на 4 јули.....дали е мозно да сум бремена. :* ве молам ако некој е имал вакво искуство да писе...... :*

16. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :) а зосто не си направис тест ?

17. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431
    Баба рога дојде во сабота а денес немам ништо...2дена никогаш не ми траело...дали и се има случено ова на некоја феминкааа,читав тука дека почнува да се крати мензисот пред да забремениш дали има нешто во тоа? ;) :*

18. tinavip

tinavip Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    53
    :hai: на мене дусо ми траесе само 2 дена овој месец.....а воедно во првата бременост усте не знаев дека сум бремена до 2 месец ми доагасе мн така само по 2 дена и така дознав дури во трети месец кога ми престана на цело посто други симтоми и немав...поззз :*

На BellaS му/ѝ се допаѓа ова.
  19. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Е замерак, јас да одам на преглед не ќе да е лошо :?:

20. sweety123

sweety123 Активен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    zdravo jas sum nova vo ova i sakam samo da prasam pred da napravam test. Pred da dobijam ciklus imav iscedok so cudna boja potoa posle dva dena dobiv i mi traese tri dena so uste dva dena ne tolku obilno kako sto imam sekogas a ne mi kasnese. So decko mi imavme nezastiten odnos sepak svrsi nadvor ama tuka se i drugite simptomi. Custvuvam potecenost i postojana potreba za mokrenje i od ednava grada mi istece cudna zelenikava tecnost...hmmm ...se nadevam ke mi dajte nekakov odgovor blagodaram od napred ;)