Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. tinavip

tinavip Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    53
    о фала срце....дај боже сите што сакате да бидете бременки да не добиете црвено светло.....и јас еве уште 4 дена до мн а немам симтоми за добивањје дај боже да не добијаммммммм........ :) :) :)

2. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431

Ајде смили ке биде...ако мислиш дека е мозжно да ти дојде рогава напиј се една голтка алкохол-било што и ке видиш дали ке дојде така побрзо пробива а ако нема ништо значи ке славимееее :party:

3. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431
    Феминки мои а каде ни е TSS со мешето.... :l: ни ја нема нешто да ни пише како се чуствува :*

На TSS му/ѝ се допаѓа ова.
  4. tinavip

tinavip Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    53
    ајде срцка напрај го тестот ако си бременка ке покаже бледа црта...не му ја мисли до толку....... ;)

5. tinavip

tinavip Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    53
    мене така пред 7 години за првото детенце ме зезна тестот.....првите 2 месеци добивав по 2 дена мн...и третиот месец ми ја снема на цело и дента кога требаше да добијам не добив и поручек направив еден тест ми покажа фтора бледа црта,и си реков ке направам уште еден и така направив уште еден приквечер тој ми покажа само една црта,и се разочарав.....кога утредента не ме држеше место си викам како може еден позитивен еден негативен тест,па земав усте еден од сабајлето и тој ми покажа позитивен.....и трк на гинеколог и тој ми ја потврди бременоста.....и така драги мои сепак ако има рана бременост ке покаже тестот па макар и бледа црта..... :) :) :)

6. zazarsko

zazarsko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2012
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    122
    ајде срцка напрај го тестот ако си бременка ке покаже бледа црта...не му ја мисли до толку....... ;)[/q
    кај Слими нема да покаже втора бледа црта туку жар црвена, мора да покаже, за да влее надеж кај сите кои чекаат на втората црта :*

7. tinavip

tinavip Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    53
    ајде Слими го направи ли тестот? да прославиме сите заедно....... :d: :d: :d: :d: :d: :d:

8. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    396
    :hai: Тука суууммм :lol:
    постојано ве читам во тек сум со дешавањата ама периодов бев некако зафатена па никако да пишам...
    Инаку супер се чувствувам..малку сум исплашена...имам секрет (малку мириса и е како прљав) ама еве за некој ден ќе одам на контрола за да го слушнеме срценцето па ќе си прашам што како.

Инаку како сте ми вие,како се чувствувате деновиве со олку променливо време? :?:
    Ве гушкам сите :hug: :*

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    И се дивам на Слими како се воздржува да не направи сеуште тест. Јас почнав да ги правам уште 2 дена пред термин за добивање, па пак и еве касни два дена и денес пак правев и сеуште ништо.

А читам и ова со алкохолот, вчера бевме на роденден и се напив две голтки некој си ликер мешан со кока кола и еве не пробило. И имавме и оноа, и пак ништо. Јас стварно незнам што е ова, секогаш ми е точна како швајцарски саат, дури и саатот си го знам кога доаѓа, додуша минатиот месец ми закасни еден ден, ама таа вечер од тој ден веќе и ми проби. Сега ништо. Симптомите веќе незнам да ги разграничувам и затоа не ги анализирам многу.
    А за траењево од по 2 дена, мене нели ми е така веќе 6-7 месеци, па кога ја прашав докторката ми рече да си проверам тироидна и пролактин. Ако сеуште нема бебе, ќе морам да проверам ова. Ајде здравје Боже, ќе биде кај сите еден ден, кај некој порано, кај некој покасно, важно ќе биде ;)

На slimy му/ѝ се допаѓа ова.
  10. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :* це биди Mора да биди инаце це Jа караме сите таа баба рога сто ти иди секој Mесец на гости ;)

11. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Мила го направив тестот во петокот и - е... требаше да добијам на 15.06 веќе многу време помина, а и тоа што го добив на 14.06 и ми траеше 3 дена (за прв пат такво нешто) беше кафеаво и малку (а секогаш имам ненормално обилна менст. и по 10тина дена ми трае) навистина сум збунета, дали е можно тестот да не е точен, купувам од тие најефтините по 50ден :lol:

12. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431
    ецапереца кај тебе има бременост :l: ми кажува дека ке испадне така... :$ ајде со тебе сме :*

13. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Нема кај мене бременост,има баба рога.Ми дојде рано сабајле,на трет ден каснење. Си поплакав малку и ми помина, здравје со нови сили во нови победи.

14. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431

Не се разочарувај мили4ка ке ја изгониме оваа баба рога повеке да не ни иде на сите што чекаме ;) ајде само напред и опушти се кога тогаш ке дојде и нашата срека.А за тоа што велиш дека си малку постара нема веза не мисли на тоа,Господ е голем и дарува на сите без разлика на годините ;)
    Те :hug: и одиме понатаму со нови сили и не се предавамеееее :*

На ecapereca му/ѝ се допаѓа ова.
  15. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Нема разочарување... со Божја сила ќе си добиеш што си сакаш :*

16. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Женички ај и јас во оваа тема. Имам остри болки во долниот дел на стомакот, не се чести, така од време на време. Плус осетливи ми се градите, имам појачан исцедок (со бела боја) и ми доцни еден ден. Два три пати не се пазевме, ама немаше свршување внатре. Страв ми е од предсемената течност :tmi: Симптоми на бременост или пмс? Според вас?

17. tinavip

tinavip Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    53
    не паничи мила не верувам дека е бременост....... пмс ти е......... ;)

На Nati.P му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mirc

mirc Активен член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    nati те молам пиши што се случи затоа што и јас ги имам истите симптоми и се плашам многу сум нервозна и плачам за се ии сешто и стомакот ми се дува понекогаш страв ми е никогаш не сме користеле заштита при секс сега ми касни четри дена:'(

19. She1

She1 Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Симптоми и на бременост и на пмс :) Симптомиве ги имав јас, посебно осетливи гради што не сум имала никогаш како симптом на пмс и еве видов две цртки. Не кревај паника, почекај уште 2 дена и прави тест.

На Nati.P му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Уште ништо не се случи, еве ми доцни еден ден, имам остри болки во долниот дел на стомакот, некогаш дури и подрипнувам од што ме боли. Исцедокот ми е појачан, градите ми се осетливи, брадавиците ме болат :?: два три пати не користевме заштита, бев во плодни денови, ама немаше свршување. Страв ми е мене од предсемената течност :( Ништо, ќе почекам уште некој ден, ако не добијам ќе му ја мислиме тогаш.