Ne deka se mnogu jaki bolkite no gi cuvstvuvam najcesto koga sum vo sednata polozba bidejki rabotata mi e takva so sedenje bukvalno cel den. Nesto se kako menstrualni ili kako koga bolat jajnici od nastinka
Монелце,ајде срцка,срцево ми затупка од срека,прави тоа тестот,редно е да се израдуваме со нова трудница,ајде биди ти поцетокот на бурата пред ова затисјево!
I jas gi imav istite bolki na pocetok kako tebe i se javiv na maticnata i mi dade magnezium da pijam i iskreno prekinaa bolkite.Javi se i kazi i na maticnata.poz
Citam niz temava nekoe vreme pa bi sakala da prasam nesto. Ke ve molam ako ima nekoja so slicno iskustvo da mi pomogne. Vo poveke mislenja stoi deka simptomite za bremenost se slicni kako za menstruacija. Mene mi kasni veke 5 dena, pred tri dena napraviv test ama negativen bese sega mi e strav da pravam uste eden. Imam ponekogas grcevi vo predelot na jajnicite i gradite mi se oteceni i me bolat. Dokolku se raboti za bremenost dali tie bolki traat podolgo ili..?
да траат јас сум во 11 недела и до скоро имав такви болки грцеви во долнијот дел од стомакот и јајноците и се си мислев дека це добијам а градите ме болеја и усте ме болст и растат
Fala na odgovorot, bas se izraduvav sega, se nadevam nema da bide povtorno za nisto... Pred dva meseci mi kasnese 10 dena pa nisto. Sega neznam uste kolku da cekam za test, mnogu mi e tesko koga ke ispadne negativen. Ama aj ke pocekam uste nekoj den pa ke probam pak, se nadevam ke ima dve crti
Devojki pred eden mesec imav sex so mazmi i zavrsil rabota vnatre. pota mi dojdoa ama prvo kao kafejavko imav potoa prvito i vtoriot den imav ama koga se karavme so mazmi Jass ispiv apcina diazapam i odma mi prekinaa ciklusot i eve se uste nemam dobieno a stomakot mi e naduen pocmanv mn da jadam .. Vo sto e prob da ne sum bremena?? ili pak nee pomognete mi
со нервирајне нисто не прајме опустисе Aко треба овај Mесец да биди це биди ако Nе следнијот јас цекав дусо Mоја 5 год и Kонецно се израдував кога скроз се опустив и Kога самата си реков ако треба овај месец да биди се биди Aко не кога це реци господ Tогас вазно да се сакате со партнерот и да водите лјубов Oпустено и после односот да си полезис или воопсто да не станувас и барем по 10 мин крениги нозете нагоре и газето за да мози полесно спермата да исплива или побрзо .... дрзам срека и за тебе и за другите и цекам да ми писис убави вести
првијот и вторијот нормална бесе крвта или ? направиси Tест сигурно после еден Mесец це покази ако Jе позитивен 2 цртки
Daa normalna besee krvtaa se plasam mnogu ne sum poveketo so mazmi sea na 09.07 sum na Sudd za Razvodd
А сега ти касни или не? Зошто ако ти касни може и од стрес и нервоза да касни. Дури и да не ти касни може да испиташ преку крв најточно ќе покаже резултати. Поздрав и се надевам дека се ќе испадне во најдобар ред за тебе.
јас мислам дека неси бремена дека сето ова тие је од стрес и секирациа .... како и да е направиси тест за да несе нервирас плус и за то
Монелче, каде си, до каде е работава? Ајде ние чекаме овде нова трудничка, ова затишјево ќе да е наговестување на гооолема бура од бременки, а? Дај Боже, дај Боже!
pa napravi si test najsigurn tiee a jas cekam 11 a denes mi dosla crvenata tetka na gosti mnogu ja mrazam iskreno nisto i ovoj mesecc
Еве сум девојки да ви кажам и јас не знам на сто сум не ми е јасно сто ми се слуцува Нели последна менструација имав на 11 јуни, некни на 6 имав крв по сто мислев ми дојде ама тоа траесе неполни 2 дена без болка и со многу светла крв. Е сега не ми е јасно како тоа градите ми се сеусте тврди и болни како пред мензис сто не ми се слуцило никогас засто кога заврсува мензис градите стануват одма помали ВЧера попладне кај 17 Часот си викам ај да направам тест и излезе негативен сега си викам ај ке Чекам до 11 кога ми бесе последната м па ке го повторам тестот и тоа наутро позз ке ве известам
Срцка не се секирај, рано ти било за тестот. Јас така тогаш кога бев бремена, направив тест 2-3 дена пред датата кога требаше да ми дојде и излезе негативен. Ама другарка ми ми рече тоа уште не се сместило убаво, а ти го бараш, па почекав малку и повторно направив тест еден ден пред датата од претходното добивање и ми се појави бледа цртичка. Еве ти значи си имала минатиот месец на 11-ти јуни, сега направи на 10-ти јули и ќе видиш дека ќе ти покаже позитивно. Тоа светлото што си имала на 6-ти било имплатициско крварење. Аиии колку сум радосна, еве едно бебенце веќе има дојдено... ајде ајде среќно и повлечи нога
Девојки значи вака ние со дечко ми се обидуваме веке5-6 месеци за бебче ама не ни успеваше сега овој месец требаше да ми дојде на 06,07 но не ми е дојдено уште немам некои симптоми освен ито ме болат брадавиците на градите и понекогас малку стомакот. Па моето прашање е дали да правам тест или уште е рано еме се радувам ем се плашам да не се разочарам ве молам за совет. Ви благодарам