стискаме палци мила дај боже да не добиеш па да се радуваме заедно.....рано на сабајле да си видиш 2 цртичкииии...со среќа
Симптомите ми беа тврди гради а посебно многу ме болат брадавиците. кога одам се заморувам и тоа што ми доцни 6 дена . Ти благодарам tina vip за искрените честитки се надевам дека во скоро време тебе ке ти се радуваме
cvetelina мила имаш од нас сите тука голема поддршка. Дај Боже да се усреќиш да си станеш мамичка. Ти посакувам и на тебе се најубаво. Со среќа и очекуваме да не израдуваш со две цртки!!!
devojki utrinava go napraviv testot ednata crta bese rozova no drugata svetlo rozova no sepak se poznavase dali sepak go napraviv mnogu rano? hhhaha zamene i taa crta bledo rozova mi donese radost utrovo ke pocekam usne 5-6 dena pa ke pojdam na ginekolog dotogas se nadevam ke mozam da se raduvam so pomislata deka vo mene ima zivot
Честитки до вас девојки сега пошто сме и трите во ист период ке се консултираме Со лесно нека ни е бременоста
Одлично и честитки,со лесно нека ти е бременоста,ете Господ и тебе не те заборави да се израдуваш,нека биде така и за останатите
Ми касни 5 дена,жива ќе се изедам неможам ни да спијам ни ништо...Вчера направив тест и беше негативен..Дали е можно да покаже така дека е рано на него пишува дека покажува и 1 ден по каснењето..?Можно е да се деси да ви покаже негативен па нареден пат позитивен? Градите ми се отечени како за добивање но пупките премногу ме болат...Неможам да чекам веќе ке умрам уште еден тест ке направам денес..Леле господе зашто вака ми правиш.. Аконедај боже е позитивен што кеправам ... плус на одмор треба да одам за 6 дена.... и дали законот за абортус е изгласан?Или уште го разгледуваат?
falavi dusicki samo sto nemise veruva lellee dodeka doktorot ne mi potvrdi no sepak se raduvam na site da se vrajka no kako da imam bolki kako za dobivajne mise cini sekoj moment ke mi protece kisss za site
Денес направив тест беше негативем многу ми доцни и имам некој симптоми.Незнам дали да земам усте еден дајте совет
mislam deka treba da posetis ginekolog da vidis sto e a mozebi e od stres nervoza mene pred nekoja godina mi kasnese 10 dena pa mi dojde i seto toa od stres nese sekiraj pozzz))
со среќа срце бремена си не се двоуми и мене за првото дете кога правев тест така ми искочи фтора бледа црта....со лесно бременоста.....
falati srcus na site neka se vrajka lelelle nemozam da poveruvam zimi se presrekna sum posel 11 meseci i jas docekav da nosam zivot vo sebe
Прво огромни честитки со лесно бременоста.А друго кажи ми пиеше ли нешто за побрзо забременување бидејки јас еве 9 месеци се мачам
nisto duso nepiev makar sto nekoi vikaat treba da se pie folna kiselina 3 meseci pred da zabremenis no jas nisto bev na ginekolog posyto imav vospalenie na grlo na matka i mi kaza deka tie 3 dena mise plodni go merese i folekulot i ete deneska sabajle koga go napraviv testot prvin rekov nesum no taaa svetla crta ispadna deka sepak sum bila bremena mozam da ti dam sovet praktikuvajte odnosi da imate skoro sekoj den i lezi 30 minuti na grb ti posakuvam sledniot mesec i ti da se raduvas kisss
hahha ako me veruvate uste sedam so vloskava na mene nemozam da poveruvam dodeka ne pojdam na ginekolog ))