Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. Beautiful-Princess

Beautiful-Princess Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    373
    Честитки Saxobeat. Добредојде во клубот на идни мамички. :*

На Saxobeat му/ѝ се допаѓа ова.
  2. cvetelina

cvetelina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    54
    cestitki i od mene so lesnooooo:)))

3. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.741
    Допаѓања:
    4.590
    cetalina ако ти е за утеха познавам две сега веке мајки што на првиот преглед им кажаа дека ништо не се гледа.Така да не се нервирај штом тестот е позитивен на вториот преглед ке го видат. :*

На cvetelina му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cvetelina

cvetelina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    54
    fala na utehata duso mi znaci se mislam dali za nekoj den da nprabvam povtorno test da vidam kako ke pokaze tolku se izraduvav i sega mie nekako mnogu tesko :((

5. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :wasntme: зосто по некоја ден зосто не си направис сега тоа цим еднас показало би требало пак да покази и наефтин да е тестот и ако нее прва мокраца мора да излези тоцно тестот

6. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Saxobeat честитки мила имај лесна бременост ти посакувам се најубаво. :inlove:
    cvetelina душо не се секирај провери уште еднаш, или почекај малку време нека помине (знам дека ти е тешко мислиш на тоа) но времето ќе покаже, немој да се нервираш да не си направиш полошо. Ти посакувам се да испадне во најдобар ред. Среќно !!! :*

Јас се чувствувам чудно некако, како да ме болат јајниците пред добивање (а треба за едно 10 дена да "добијам") грбот ме боли, имам јаки грчеви кај јајниците. Можно е си викам од тоа што чистев овие два дена сум се преладила. И премногу мислење не е убаво само да се мисли на тоа, ама пуста преголема желба за бебуле... што да правам. :(

7. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Цветелина, нема потреба да се нервираш, сигурно е премногу рано за да се види на ехо. Кога имаше последен циклус? Штом еднаш ти покажал позитивно тестот, тогаш нема простор ни причина за нервирање и сомневање. Бебето е тука, само е премалечко да се види ;)

На cvetelina му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Честитки Saxobeat, со лесно и најубаво да си ја износиш бременоста! :clap: :)

9. cvetelina

cvetelina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    54
    na 12 juni mi bese posleden ciklus

10. milena21

milena21 Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Ve molam za mislenje. Nova sum na forumov najverojatno ja utnav I temata ama morav nekade da prasam. Poslednata menstruacija mi pocna na 23 juni a mi zavrsi na 27 juni. Vo sabotata na 13 juli so deckoto imavme nezastiten odnos za zal vo ne mnogu trezna sostojba. Jas bev ubedena deka ne svrsi vo mene (vidov) no toj ne e siguren dali celosno svrsil nadvor ili imalo I sosem mala kolicina vnatre.ne sakam da pijam apce bidejki e mnogu stetno,ginekologot mi e na odmor a po presmetkite treba da mi dojdi za 4 dena. Ako napravam test dali ke se pokazat tocni rezultati? Ve molam za pomos bez osuda bidejki samata sum povekje od svesna kakva glupost napravivme. I da napomenam deka plodnite denovi mi zavrsija na 9 juli.

11. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.341
    Допаѓања:
    148.217
    цветелина не се секирај .сигурно знаеш лажно позитивен тест не постои.бремена си само 4 недели ,премало е за да се види.ке отидеш за неколку дена и ке си ја смириш душата.опушти се само полошо ке си направиш.

12. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Прерано е да се види Цветелина миличка, само 4 недели си бременка, земи во предвид и ако си останала покасно бремена (ако ти била овулацијата подоцна), што значи можеби си и помалку од 4 недели, нели +- две недели се рачуна после. Затоа уживкај си, опушти се и радувај се на сонценцето што си се вселило во тебе ;) :*

13. cvetelina

cvetelina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    54
    fala vi premnogu dusicki mili neznaete kolku samo me ohrabruvate vo momentov kiss za site :*

На Agrona и ecapereca им се допаѓа ова.
  14. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    после направениот тест веднаш бев на гинеколог, и не можеше ништо да види , ама после една недела ТОЧКАТА ШТО ЖИВОТ ЗНАЧИ беше тука. ;)

15. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Аии а бе јас сега го приметив ова, како ми промакнало, или сум прочитала... стварно не се сеќавам.
    Не се секирај Монелче, ќе си биде еден ден, што да правиме, незнаеме кога, ама еден ден сигурно, нели? Насмевка на лице и продолжуваме напред така? Знаеш колку ќе се израдував, ама ќе дојде и тоа, ќе дојде :!:

16. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Монелла јас ти предлагам преку крв да испиташ за секој случај :) ако тоа било циклус би требало градите да попуштат, да не се крие бебушка :?: Направија градите пауза или цело време се потечени? Ајде утре еден тест за саат два ќе знаеш и ќе не радуваш :*

17. cvetelina

cvetelina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    54
    sto me sovetuvate devojki dali ima potreba od uste eden test da napravam ili ne

18. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.463
    Бидејќи си БРЕМЕНАА чисто поради "мирна душа" направи си, ама резултатот си го знаеш!!!!

На zalosna и cvetelina им се допаѓа ова.
  19. cvetelina

cvetelina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    54
    mamicki dali e normalno da imam mala bolka kaj jajnicive kako peskajne koga ke se umoram i dali ke ima problem od krevajne teski raboti posto takva mie rabotata vo kolonijal rabotam :)) poz

20. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Не сум мамичка сеуште ама би ти рекла да пазиш, не претерано -да лежиш ама пакети да креваш пробај да избегнуваш ако на работа има некој да ти дојде во пресрет :*