Па не може, ама може кондомот да пукнал реков јас, ние не ги проверуваме имам напишано во постот. Затоа што не се плашиме многу многу.
освен каснењето на мензисот јас имав пречувствителни гради подуени, желба за спиење ко мечка , благи болки во долниот дел на стомакот и губење на апетит
истово ова и ја го имав,ама како сега имам апетит што се вика вол ке изедам докторката ми вика знаес дека само 12кг е нормално да се поправис пази сто праиш,а што да праам кога ми се јаде
сега нисто здравје од кога це се породис тогас це прајме муабет ако се порпајс фазла од 16 кг а да не бидат тоцно 12
Ајде и јас да си ги кажам макиве Значи со мм имаме незаштитени односи, во кои тој свршува во мене со цел да си имаме бебе. Значи кога најрано можам да си направам тест за бременост, ако односот се случил на 12.07 ? И секако за да имам валидни резултати...
Фала ти многу! Па веројатно ќе покаже, ако сум зачнала да речеме од првиот однос, кој беше на 12.07, пошто секој ден од тогаш навака имаме и он свршува во мене.
А вака со симптомиве, не знам шо да речам..Единствено се осеќам ненаспана, колку и да спијам.Кога и да станам насабајле, цел ден зевам.Се осеќам омалаксана и уморна. Ми се јаде малку повеќе од вообичаено и страшно усм нервозна по цел ден за ништо. Дури и си се убивам од плачење. Други симптоми нема. А за собивање е далеку, дури на 08.08 треба. Така да, не можам да чекам да ми касни, па тест да праам. Ќе полудам бе ја до тогаш!
епа прави бе одма тој сто е за цел ден мозес и сега ако си трудна одма ке ти показе,мене не ми каснесе правев и ми показа ,така да види мозе и тебе исто
Страв ми е... Страв ми е од негативен тест! Sure chek да си купам? А ти колку дена после односот направи тест?
да и ја тој го правев два пати и позитивен беше,абе немој така биди малку оптимист се ке дојде во свое време опустисе малку!!
Уффф, абе одвај чекам ејјј. Најсреќна ќе бидам и прво со вас овде ќе ја споделам веста за 2 црти, доколку ги има!
па вака јас имав последен пат мензис на 09.06 ми траеше до 14.06. на 15 ти имавме односи а правев тест на 06.07 и тоа три правев и на сите три позитивен беше и дури сега пред два дена бев на гинеколог и ми потврдија дека сум 6 та недела!!колку време правите бебе?
Па бебе прв пат почнавме да правиме овој месец, веднаш после менструацијата. Значи од 12.07, па се до ден денес имаме однос секој ден или преку еден ден, со свршување во мене, нормално. Значи ова ни е прв месец како се обидуваме.
е добро де ако не сега др месец сто паничис толку?ние две год со мм па еве сеа неочекувано се фати,опуштисе најбитно ти е тоа немој ич да се секирас се ке си дојде на време...