Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    е така е... ама ајде де.. еве ќе си мислам позитивно и ќе биде се во ред....

2. mace31

mace31 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    59
    така морач да мислич само на убави работи нечини за бебето биди располозена само убави работи мисли и само убави работи ке ти се дешаваат ке видиш

На ddevojce му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145

midnight.flower се надевам дека и кај тебе нема да дојди вештерката... :D
    јас денеска правев тест ми доцни 7 дена а како шо гледам не ни планира да ми дојди ама дали не го направив тестот како што треба или незнам што е работава ми кажа две бледи лини од кои едната ја снема сега ќе почекам уште некој ден ќе направам уште еден или планирам да појдам преку крв да проверам така можеби најпаметно ми е...

4. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Дај Боже да си бременка, мене ми мириса на нова идна мамичка :)

На zalosna и ang246 им се допаѓа ова.
  5. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145

дај боже ecapereca :)

6. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    јеее ми мириса и мене на ново мамичка ајдеее чекаме убави вестиии со среќааа има да славиме овде :D

На ang246 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mwamwa

mwamwa Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    6
    чим се појавие 2 цртички и мене ми мириса на убави вестииииии..... честиткиии...ајде само вакви работи да читаме.. мене ми останува уште една долга недела па да видам што ќе биде... :*

На ang246 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. midnight.flower

midnight.flower Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    1.051
    Ништо. ;( Моите предменструални болки биле токму тоа: предменструални болки, денес добив. Уште од синоќа ми се најави, ама имав уште едно зрно надеж, да не е случајно задоцнета имплантација, но -не.
    После цела една година обидување, овој пат бев убедена дека ќе биде, но не. Тоа е... :( Не било судено.

9. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    37
    здр ,ве молам за совет ако некој имал слично искуство.Требасе да ми дојде на 15 ти (14ти) а вчера ми дојде неколку капки и денес , ептен малце, што е рерано за менструација и нз што е

10. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    ако овој месец не е другиот секако ке биде нема разочарување и откажување само напред со позитивни мисли ќе биде...

11. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431

Ке даде Господ не се нервирај...велиш една година пробувате,не ти даде гинекологот нешто за стимулација,барем кломифен да пробаш дали со него ке биди работата,значи сега ако ти дошло оди утре и разговарај,се пијат од 5ти ден кога ке ти дојде со кломифенот некои од прва забременуваат.ајде опушти се и ке биде ке видиш :*

12. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    фала на сите на подршката....денеска пробав со експерименто чисто онака од љубопитност тоа што го имаше неколку страни наназад со содата...жубореше мокрачата :lol: почекувам уште некој ден да видам и со другио тест што ќе биди...
    midnight.flower не се разочарувај што си е твое ќе си дојди...секогаш има нешто добро во секое лошо... :)

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  13. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    37
    Може ли усте еднаш ако не ти е проблем да објасниш што е финтаа со содата, не можам да најдам каде е опишан експериментот Ч)))) ,фала и позз

14. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    ќе се измочкаш у чаша и ќе ставиш сода... ако жубори содата е женско ако прави пена.... ако не жубори е машко :D не знам колку е точно овој експеримент ама интересно е да се проба

15. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    37
    ама јас сеуште нз дали сум бремена хахахаха мислев дека има некој експеримент со сода сличен како тест за бременост Ч))))

16. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    па почекај додека излезат двете цртки дај Боже у скоро време да ги добиеш... па тогаш ќе си експериментираш...... ајдеее ти посакувам среќа :D

17. devojce321

devojce321 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    37
    фала многу , дај Боже... мене треба да ми дојде на 14ти или 15ти , а некни на 10 добив крварење од по неколку капки и вчера исто и ен знам что е , побарав некој да ми пише за слично искуство ама ништо Ч(

18. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    а сега уште ти тече ли... и ако ти тече дали многу или малку.. сега нема разочарување и да ти дојде денови како рж има за правење деца.... почекај ќе видиш како ќее денес утре колку ќе течеш

19. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Мој совет е да одиш на лекар ако било имплантациско крварење тогаш супер :clap: ама во секој случај ако дошло до бременост убаво е да одиш може ќе ти даде утрогестан за подршка на бременоста штознам
    Само два дена така? измеѓу не?

20. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431
    Немам никаков симптом за идење,може ке е ова симптом на бременост :lol:

На Jagoda123 и Wanna.be.mum им се допаѓа ова.