така морач да мислич само на убави работи нечини за бебето биди располозена само убави работи мисли и само убави работи ке ти се дешаваат ке видиш
midnight.flower се надевам дека и кај тебе нема да дојди вештерката... јас денеска правев тест ми доцни 7 дена а како шо гледам не ни планира да ми дојди ама дали не го направив тестот како што треба или незнам што е работава ми кажа две бледи лини од кои едната ја снема сега ќе почекам уште некој ден ќе направам уште еден или планирам да појдам преку крв да проверам така можеби најпаметно ми е...
чим се појавие 2 цртички и мене ми мириса на убави вестииииии..... честиткиии...ајде само вакви работи да читаме.. мене ми останува уште една долга недела па да видам што ќе биде...
Ништо. Моите предменструални болки биле токму тоа: предменструални болки, денес добив. Уште од синоќа ми се најави, ама имав уште едно зрно надеж, да не е случајно задоцнета имплантација, но -не. После цела една година обидување, овој пат бев убедена дека ќе биде, но не. Тоа е... Не било судено.
здр ,ве молам за совет ако некој имал слично искуство.Требасе да ми дојде на 15 ти (14ти) а вчера ми дојде неколку капки и денес , ептен малце, што е рерано за менструација и нз што е
ако овој месец не е другиот секако ке биде нема разочарување и откажување само напред со позитивни мисли ќе биде...
Ке даде Господ не се нервирај...велиш една година пробувате,не ти даде гинекологот нешто за стимулација,барем кломифен да пробаш дали со него ке биди работата,значи сега ако ти дошло оди утре и разговарај,се пијат од 5ти ден кога ке ти дојде со кломифенот некои од прва забременуваат.ајде опушти се и ке биде ке видиш
фала на сите на подршката....денеска пробав со експерименто чисто онака од љубопитност тоа што го имаше неколку страни наназад со содата...жубореше мокрачата почекувам уште некој ден да видам и со другио тест што ќе биди... midnight.flower не се разочарувај што си е твое ќе си дојди...секогаш има нешто добро во секое лошо...
Може ли усте еднаш ако не ти е проблем да објасниш што е финтаа со содата, не можам да најдам каде е опишан експериментот Ч)))) ,фала и позз
ќе се измочкаш у чаша и ќе ставиш сода... ако жубори содата е женско ако прави пена.... ако не жубори е машко не знам колку е точно овој експеримент ама интересно е да се проба
ама јас сеуште нз дали сум бремена хахахаха мислев дека има некој експеримент со сода сличен како тест за бременост Ч))))
па почекај додека излезат двете цртки дај Боже у скоро време да ги добиеш... па тогаш ќе си експериментираш...... ајдеее ти посакувам среќа
фала многу , дај Боже... мене треба да ми дојде на 14ти или 15ти , а некни на 10 добив крварење од по неколку капки и вчера исто и ен знам что е , побарав некој да ми пише за слично искуство ама ништо Ч(
а сега уште ти тече ли... и ако ти тече дали многу или малку.. сега нема разочарување и да ти дојде денови како рж има за правење деца.... почекај ќе видиш како ќее денес утре колку ќе течеш
Мој совет е да одиш на лекар ако било имплантациско крварење тогаш супер ама во секој случај ако дошло до бременост убаво е да одиш може ќе ти даде утрогестан за подршка на бременоста штознам Само два дена така? измеѓу не?