зенски зошто после оргаз....јас пак имав малце кафено и јајнициве ме болат че си умрам од мака што ми се случи пак, а вчера док ми рече дека е се ок со бебушка и со мене (сега лежам стуткана вкревет и ми је страв да мрднам )
еее мила немој да се грижиш, јави му се на твојот лекар и прашај го чисто за мислење кажи шо и како па тој ќе ти каже... ние самите се оптоваруваме со мисли самите си правиме да ни е така не се грижи....
ништо девојки кај мене овој месец изгледа дојде вештерката после 11 дена каснење а овој пат бевме толку сигурни сум трудна...многу ми е тешко ама тоа е овој месец со нови сили
му се јавив ми рече да лежам и дека после оргазам можи тоа да се случи да истечи кафено.ако се појави пак утре сабајле да појдам кај него.и ако немавме односи јас доби (оргас....) изгледа дека 2 месеци не сме спиеле заедно и тоа му го кажав , ми рече и така можело да се случи да истечи кафено поради хормоните.
за страмота нее темава за оргазам .... докторот ми рече дека можно е од хормоните пошто ми се ненормално активираби и дека немаме односи со мм вејце 2 месеци
дојди че ти покажам хохохо.оф море јас си имам мака вије ми се изнасмејавте,не смејам ни нозеве да си ги поместам.мм вели дане ми е нормално од хормоните а и дека не добивам сега мензис па на овај начин да ми истекува по малце ито кафено
како да не паничам кога е сето мачка во тирба.ми вели од хормоните е а ако биди цел ден така да имам кафеав изцедок утре да појдам кај него значи и тој нее сигурен
хахах кога ке ве подберам сите.. ке ве видам како ке трчате со мешковците иии ептен забегавме од темата ... да не ја заклучат пак труднички како казна :geek:
треба да добијам денес ,сакам да не добијам , не ми иди само неккао бело пранње,некој золтеникав исцедок ,на 10ти ми дојде неколку капки и толку,мн порано од вообицаената менструација и тоа не траеше.мене ме загризува ова золтеникавото
направиси тест некогаш не мора да чекас 2-3 дена да ти касни.а не те прашав дали иначе редовно на исти датум добиваше мензис?