Да тироидната може да е причината јас имав другарка со истиот случај како тебе и најпозитивното во цела ситуација е што веднаш штом си ги допи лекарствата и дојде на нормала тироидната си остана бремена само ќе си ја следиш со контроли после редовно бебушка ќе си дојде
Фала за брзиот одговор пијам еутирокс од 25 редовно па ке видиме ендокринологот рече не е многу високо ама мора да се регулира па се надевама на резултат
Дали исфлање на лицето со мозолчиња е еден од раните симтоми на бременост? Треба околу 20-ти да (не)добијам, а лицето ми е малку исфлано со мозолчиња и сега не знам дали е тоа од што треба да добијам или можеби бременост. Би била најсреќна ако е второто
denes pravev test i pozitiven e,srekna sum ama mn isplasena posle testot mi pretece kafeav iscedok ne bas krv tuku gusto kafeavo,ne znam kolku ova e normalno koj ke ceka poneswlnik za na lekar
јупиии бремена си бравоооо бравооооо ајде честитки.. за исцедокот немој да се грижиш нормално е тоа организмот памти кога треба да добиеш менст доста жени имаат можеби е бело прање само со кафена боја ... сепак немој да дигаш тешко немој да се оптеретуваш.. ако имаш број од гинекологот јави му се.. или некој др гинеколог чисто за консултација да не му ја мислиш м,ногу пс со лесно да ти е бременоста да си го износиш бебушот
devojce321 честиткииииииииииииииииии, баш ми е ептен мило инаку и јас мислам дека нема потреба да се грижиш баш прочитај низ форумов и ќе видиш дека има многу такви случаеви и се е нормалнооо.... колку време ти каснеше па го направи тестот? јас утре треба да добијам па си велам утре сабајле да го направам тестот па можеби и јас ќе се израдувам
Честитки за бременоста со лесно да ти е а за исцедокот не се секирај тоа е нормално затоа што плодот се вгнездува затоа имаш таков исцедок
Јупииииии.... еве ни уште една нова мами4ка, Честитки и ти посакувам убава и лесна бременост ајде да даде Господ да се множат
zdravo na site, sakav da go spodelam mojot problem so vas i da ve prasam za mislenje... Pred dva meseci imav odnosi so mojot decko, posle toa dobiv normalna menstruacija, megjutoa vtorava menstruacija, iako tocno na datum ja imav, ne mi bese vo red, prvite tri cetiri dena imav epten slabo krvarenje a poslednite 3 dena normalno..dva dena od koga mi zavrsi mi se pojavija bolki vo dolniot del na stomakot, odnosno vo matkata...znaci drugi bolki nemam, nitu vo grbot, nitu vo gradite, normalno si jadam...dali ima sansi da sum bremena? Ili pak toa e posledica na vremeto? a vo poslednite dve nedeli bev mnogu pod stres i nervoza, mozno li e i toa da vlijae? Vi blagodaram odnapred!
Како што кажа и ти самата, стресот и нервозата има влијание, а можно е и да ти е заслабната крвта. Не си бремена
Радувај се идна мамичке, нема место за плашење, само за радување!!! Со лесно и со убаво, ајде поскоро и другите душички што чекаат позитивен тест да се радуваат до бескрај и уште повеќе
Најпрво ви благодарам на сите за честитките ,некако ме утешивте дека она со исцедокот не е страшно,но јас веќе имам такво лошо искуство и многу се плашам да ен се повтори.Секоја кој си очекува бременост нека си дочека ,јас се радувам многу,но со резерва