Dobar den na site Jas sum nova na forumov,pa ete da pisam nesto i jas..Se nadevam dobro ke se druzime .. Imam edno prasanje sto se nadevam deka nekoj ke moze da mi kaze nesto poveke okolu toa..So ogled na toa deka so deckoto sme reseni da stapime vo brak,rabotime aktivno na slucajot-bebence ... Mi se slucuva nesto mnogu cudno .. Dobiv ovoj mesec na 9 i mi traese samo 3 dena .. No nekako ne bese bas kako menstruacija.. Imase mn potemna boja nekako kafenikava na momenti.. Cuvstvuvam naduenost vo stomakot (duri i drugi lugje me primetuvaat), imam vrtoglavici,mn mi se spie na momenti,cesto odam vo wc (da bidam poslikovita duri nemozam da dodrzam ) .. temperaturata mi e 37,4 37,5 ..i ne se simnuva .. na momenti mnogu mi se jade,i imam zgolemena plunka i nekako cuden vkus na momenti .. Pa sto mislite vie ? Dali ova moze da se znaci za bremenost? ... Planiram denes ili utre da se javam na lekar,da zakazam da proveram preku krv.. Ama si rekov prvo da ve prasam vas,dali imala nekoja nekoe vakvo slicno pa makar i isto iskustvo sto bi mozela da mi kaze Pozdravce do site i fala odnapred
Доредојде срцка. Инаку јас не сум ила во блажена состојба сеуште но од тоа што има читано ова се дел од симптомите за рана бременост. Сепак отиди да си провериш преку крв или тест си земи за почеток и нека се јават мамичките на форумов за совет
Fala mila .. Kako i da e mnogu sum vozbudena i ednostavno sakam da bide... .. A site mamicki sto imale vakvi slicni pa i isti simptomi neka se javat i neka mi pomognat ke im bidam mn blagodarna
Најверојатно си во овулација, многу е рано за симптоми за бременост ако си имала добиено на 9-ти (независно каква боја било). Ајде сега секој ден овој период водење љубов, после нозете горе потпрени на ѕид, колку можеш погоре исправени држи ги, како свеќа да правиш со перница под гз. Лежи така минимум 20 мин. Па негде околу 7-ми септември очекуваме позитивен тест. Среќно!
Хахаа женски фала за мислењата, секако ако испадне + ќе е непланирано али сепак што и да е - наше си е поздравче и убав сон
Utre ke odam na lekar da zakazam pregled preku krv da vidam dali e toa sto mislam .. Iskreno stomakot mi e topcest I cvrst I osekam vo dolniot del od vreme na vreme kako mi se pomrdnuva nesto.. Nikogas vaka ne mi bilo!! .. Zaboraviv da kazam gradite mi se zgolemeni,imam I nekogas glabobolki.. Isto taka I zgolemen iscedok.. I nekako potesko mi e da se navednam a nemozam veke Ni da go vovlekuvam stomakot osekam nesto mi preci..Help!
Не се плаши ништо страшно, јас секој месец кога сум во овулација ги имам истите симптоми што ги кажуваш... Пиши што биднало утре.
Da no muabetot mi e sto ova prv pat mi se slucuva.. Ni za vreme na ovulacija ne sum imala nisto od toa sto go navedov.. A so deckoto celo vreme gledame na plodni denovi.. Ahh neznam..
ајде женски кажувајте крв тест шо напраивте чекаме позитивни резултати ајдее со Господ напред да има нови трудници
Здраво феминки Претходниот месец добив на 23, и со мм бевме на одмор ама јес не можев да се изнаспијам и да се изизнајадам, како јадење во живот да не сум видела и саботата кога се вративме од одмор земав витамини од аптека и викам дај ми и тест за бременост, за да си имам дома да не трчам Радознало суштество го отворив да го видам, па од после прочитав дека треба веднаш да се искористи Го направив тестот и беше + со една бледа црта и9 си викам демек може не е точен итн итн Денес зедов уште2 едниот на фито фарм др sure check и двата ми излегоја + И незнам кога да закажам на гинеколог да не е мн рано и дали треба да проверам преку крв Фала ви од напред
Најпрво честитки и добредојде кај мамичките. За проверка преку крв нема потреба бидејќи веќе си правела 2 теста и двата излегле позитивни. За гинеколог мислам дека сеуште е рано и дека треба да почекаш бар недела - две пред првиот преглед затоа што може да не се види ништо на ехо. Ама сепак најдобро е да се јавиш на матичниот, па најдобро таму ќе ти кажат.
zdravo vi molam da mi pomognete, imav so decko mi seks koristevme kondom no toj se skina, ama toj pred da svrsi go izvadi nadvor penisot pa sumnja deka e prsnala nekoja kapka vo momentot koga go vadese i. dali ima sansi za bremenost. dali treba da koristam nekoi piluli za itni slucaevi ve molam odgoverete mi blagodaram
zdravo vi molam da mi pomognete, imav so decko mi seks koristevme kondom no toj se skina, ama toj pred da svrsi go izvadi nadvor penisot pa sumnja deka e prsnala nekoja kapka vo momentot koga go vadese i. dali ima sansi za bremenost. dali treba da koristam nekoi piluli za itni slucaevi ve molam odgoverete mi blagodaram
l-a-d-y-di Честитки имај лесна бременост. И јас би те советувала да почекаш барем една недела.Јас бев на прва контрола кога ми доцнеше точно една неделе,и се виде мала точкичка Поздрав и ви посакувам среќа на сите што очекуваат две цртички