Ми доцни неколку дена, направив дури 3 теста , сите се позитивни, покажуваат бременост. Закажав на гинеколог за утре, но имам некои неубави мисли, несигурност, дали тестовите сигурно упатуваат на бременост или некогаш, хцг хормонот може да биде покачен поради некои други причини. Какви се вашите искуства?
Срце бремена си. Не размислувај неубави работи тоа му штети на плодот. А bHCG хормонот укажува на бременост и неможе од друго да се покачи. Затоа тој хормон се испитува на тестовите за бременост. Добредојде мамичке.
не се двоуми мила тестовите може да се лажно негативни но не и лажно позитивни...бременка си со лесно бременоста...
Srcki jas utre odam vo 10 casot sabajle na pregled pa ke ve izvestam sto i kako !!! .. Stiskajte palci !!
Да ја поделам со вас убавата вест. Докторот ми потврди дека сум бремена. Најсреќна на цел свет сум, мојот син ќе биде батко. Многу поздрав
Јака ти душа како издржуваш. Ајде побрзо прави го тој тестот да се израдуваме и ние на нова мамичка заедно со тебе.
ме изнасмеа, сепак кажав и пак ќе кажам дека се штитиме со вереникот со прекинат однос и не ми се верува да има нешто...