Peperutke, направи тест за бременост, јас во 9та недела напраив тест, до тогаш се двоумев дали сум или не сум бремена, а 2 месеци никако не ми дојде. Немој да чекаш како мене, се ај денес, ај утре и така
ајде со среќа, јас синоќа купив тест, ама сабајле добив, така да остана ненаправен се надевам дека кај тебе ке има 2 црти...
feminki pomagajte sega vaka jas imam simtomi na bremenost me boli stomakot mi kasni mi se gadi mi se povraca samo ne mozam nikako da povratam me bolat gradite i imam grutka na gradite sega pred sat vreme napraviv test i vtorata linija mi izleze ama ne jasno taka malce sega neznam sto da mislam dali sum ili ne daj kazete pomognetemi
Утре направи уште еден тест, по можност на првата мочка, инаку земи sure check, прилично се точни... Понекогаш се случува да е позитивен и кога цртата е бледа (прочитав дека на неколку девојки им се има случено)...
Честитки бремена си и мене едвај ми се гледаше втората линија, како за твоја сигурност повтори го тестот по 2-3 дена. Поздрав и уживај
па стом ги имас сите тие симптоми и ти касни и плус изгледа втора бледа линија најверојатно си бремена... но сепак со прва мокраца направи тест да потврдис инаку колко време ти доцни
ми доцни 3 дена но за мене е доволно многу засто мене секогаш ми доагало точно на време никогашне ми каснело а за сигурнос зедов јас уште еден тест па ќе го направам утре од сабајле па да видиме мн сакам да сум бремена фала на сите
па до некаде да.. многу трудници имале кафеав исцедок.. ајде утре пак ке не известис за резултатите ... иако мислам дека си бремена
Cestitki i od mene od se srce Imaj si ubava i lesna bremenost .. Inace jas seuste lugje nemam test napraveno,eve uste baba roga ja nema 6 den veke .. Vcera uzasno mi bese loso i mnogu me bolese i glava .. Veke nemozam ni na stomak da spijam osekam kako da mi smeta nesto .. Znam deka e naludnicavo sto do sega ne napraviv test ama strav mi e od rezultatot ... Tolku mnogu posakuvam da izleze +...A sekogas mi e tocna na 28 dena ... Sto da pravam ? ..
Devojki, mene mi dojde redovno duri den porano ama mi traese samo 4 dena. Nemav ni epten malku ni obilno kako drug pat. Se mislam dali da pravam test ili preteruvam, bidejki imam skoro sekoj den glavobolka, nemam apetit I znam da se rasplacam bez pricina ili da bidam nervozna. Imate li slicno iskustvo?