Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. babyane18

babyane18 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    462
    го направив и другиот тест но исто како вчера втората линија е бледа незнам сто да правам ни сто да мислам дали сум бремена или не вие сто мислите ...
    но знам гинекологот не ми бега

2. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Да се радуваш и да мислиш дека си бремена е тоа да правиш :lol: бледа е линијата ако си останала пред 15тина дена -нормално е ;) утре на гинеколог и крвна слика да ти потврди :* честитики

3. Fatma88

Fatma88 Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    zdravo na site,cesto gi citam vasite komentari i cesto se pronaogam i jas pomegu niv bidejki veke podolgo vreme kako probuvam da ostanam trudna ali nisto ciklusot gore dole recisi mi e sekogas tocen od 32 den do 35 ni dovaga najkasno ali ovaj sega posleden pat mi dojde na 4 avgust i ete po sega nemam samo pred enda nedena zabelezav kapki krv na toaletot i vcera ali toa ne e menstruacija dosega mi se nema sluceno taka,kupiv test za bremenost pred edna nedela i bese negative denes pak probav pak bese negativen a ete nedes e 43 den od poslednata menstruacija,nekogas nautro malku mi se losi ne sum stabilna kako da me buta nekoj :) ama ne sekogas i malku sam nervozna a inako nemam nikakv simptomi ni deka ke mi dojde,dali mu se ima sliceno na nekoj ova?dali e mozno da sum trudna a testovite da ne pokazat mnogu sam zagrizena a ovaa nedela nemozam da otidam na ginekolog bidejki sum na rabota prva smena....ke mozete le da mi pomognete da mi dadete nekoj sovet......vi blagodaram odnapred..poz

4. meli23

meli23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2013
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    122
    zencinja mene mi docni 5 dena asekogas mi eredovna na 28 dena.napraviv 2 testa i na dvata mi se pojavi bleda 2 ra linija.vo mart imav spontan vo pocetok na bremenost pa sega zatoa sum uplasena.
    mi rekoa na ginekolosija da pocekam 2 nedeli za pregled,samo telefonski se javiv.
    dajte vase mislenje
    pozzz

5. kuklickaaaaaaa

kuklickaaaaaaa Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    7
    Мислам дека нема потреба да се плашиш,во тебе ќе расте нов живот,едно малечко сушстество плод на вашата љубов....овој пат навистина ќе бидеш мајка со среќа :*

6. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    цеститки со лесно да си ја носиш бременоста. немој да се нервираш да мислиш негативно тоа лошо влијае и секако немој да креваш тешко.. храни се здраво и пиј течности.. немаш ли матичен гинеколог кај него да се јавиш??

7. meli23

meli23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2013
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    122
    leleee fala vi mnoguuu,mi olesni malku,nosev golem tovar.
    imam maticen ama ne go biva za nisto,treba da go smenam.inace se javiv kaj eden poznat na ginekologija ,tamu planiram da go napravam prviot pregled,mi rece da odam za 2 nedeli sega i onaka e rano za da se vidi nesto na eho,mi rece samo da se pazam,da ne krevam tesko.sepak vo neizvesnost bev,sepak ke mislam pozitivno i ke pocekm 2 nedeli.
    fala uste ednas mi olesni :*

8. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    еее така уживај си да се пазиш да си ја водиш убаво бременосата уживај тие се најубави мигови што може само жена да ги осети .. честитки уште еднаш :clap:

9. Cacuvche

Cacuvche Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    325
    Трудничка сум, сабајлево си направив тест има 2 црти. :inlove: :)

На anggell, Serafima, ddevojce и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Честитикиииии :inlove: :inlove: со лесно бременоста, ајде сподели симптомите :* :*

На Cacuvche му/ѝ се допаѓа ова.
  11. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Честитки срцка :*

12. babyane18

babyane18 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    462
    честитки cacuvche лесна бременост
    а иначе јас денес бев на гинеколог и ми потврдија бременост не можам да поверувам имам малечко ангелче во стомачево juxuuuu :)

На Lori-30, Cacuvche, SimonaTino и 3 други им се допаѓа ова.
  13. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931

На Lori-30 и Cacuvche им се допаѓа ова.
  14. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    818
    Допаѓања:
    3.501
    Честитки, уживај во бременоста :inlove:

15. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :inlove: честитам

16. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431
    Честиткииии :party:

17. meli23

meli23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2013
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    122
    Cestitki,I jas utre zakazav na ginekolog ,lesna bremenost novi mamicki :*

18. peperutceto

peperutceto Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    27
    Jas sabajlevo go napraviv edniot test ( kupiv 2 za sekoj slucaj) .. Arno ama imase vtora crtka ali ne mnogu izrazena... Kako tri tocki neznam kako da vi objasnam .. Pa drugiot ke go napravam utre,zadutre... Sto da mislam neznam, da ne e nesto nevaliden testot ?? .. :/

19. meli23

meli23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2013
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    122
    peperutce napravi si uste eden test za da si bides na cisto,bidejki kaza deka ti doaga tocno na 28 dena,a sega veke ti kasni,bi trebalo da e toa toa,bidejki mene nikogas ne mi kasni ,posle kasnenje od 2 dena napraviv 2 testa i na dvata mi se pokaza bleda 2 ra linija,zatoa napravi si uste eden :*

20. snegulkata

snegulkata Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    2.861
    Допаѓања:
    28.525
    Втората цртка (бледа или не) се показува САМО КОГА Е ПОЗИТИВЕН ТЕСТОТ! Лажно негативен може да биде, лажно позитивен не може да биде! Ова ми се чини е напишано на форумот еден цел милион пати!
    Ако се сомневаш дека халуцинираш :?: покажи го тестот на некој твој блисок и споредете мислење (што друго да ти кажам), ако пак си убедена дека втората линија сепак ја има тогаш после некоја недела закажи си преглед за да ти потврдат бременост!
    Со среќчка и се најдобро :) !

На meli23 му/ѝ се допаѓа ова.