Фала многу да ви се врати на сите Симптомите ми се исти како за пмс, стомак ме боли цело време ама сега се намали на неколку пати и ми касни 10 дена. Еден ден ме болеа градите. Ми се гади наеднаш не предвидливо. Ми станува на моменти неподносливо топло а после се смрзнувам. Друго ништо нема значителна промена и јас самата сеуште не си верувам дека сум изненадена сум пријатно.
честитки за сите нови трудници, почна бранот , дај Бозе да продолзи да слусаме секој ден за нови трудници и за сите сто чекаат долго....Имајте лесна бременост и узивајте
I jas imav pms simptomi,gradite me bolea,ladno mi e vo pogolem del od denot,imam temperatura 37,1 ili 2 ,grcevi vo stomakot I gasovi.srekno na site I lesna bremenost**
Ја нема мојава уште, требаше денес да добијам,точна ми е ко саат иначе па направив тест негативен е тоа е сега ќе си ја чекам
Cestitki i od mene na site novi mamicki .. Jas iskreno nekako si se razocarav malce ... Neznam sto da mislam ... Vtoriov test si ceka,utre ili zadutre ke napravam pak ... Lugje 9 den veke ja nema ..
Pa neznam so da mislam so denesniov test so go pravev .. Izlegoa kako tri tocki nejasni mesto jasna 2 crtka ... A imam uste eden ke pocekam uste nekoj den .. Ne e normalno ova kaj mene 9 dena da mi kasni,sekojpat mi bese tocna kako saat ..
Еее камо точки да видев туку бело побело неможеше туку не си ја мачи душата извади го тој тестот од фиока и прави го штом има точки има нешто
И јас го делам мислењево, сабајле направи го и другиот тест, сигурно има несто, и во тој случај мозеби ке е подобро да почнес прогестерон да ставас за поддрска на бременост, само прво увери се или оди утре преку крв да ти проверат! ајде ти посакуваме втора цртка и те чекаме да писес резултат
Девојки почна и моето одбројување Уште 5 дена треба да не добијам... Од симптоми само стомак ме боли како пред добивање, ама ме боли уште одамна така да не е ПМС. Градите не ме болат ама неможам да спијам, ме дрват некако... Цел живот спијам на стомак и градите вака не сум ги чувствувала! Си се надевам подсвесно дека има нешто, ама на моменти си викам не бе не сум трудна, само си се надевам на празно... Ама ајде ќе видиме уште 5 дена
Убаво е кога човек се надева, е сега некогас нема да е напразно, само тоа некогас треба да имаме трпение да го чекаме! браво за тебе, остани позитивна и ти посакувам две цртки и јас почнувам да се надевам, мене само 5-6дена по односите еве градиве ми се зголемија, осетливи, апетит добар, дури за седум дена треба да добијам, па малку ми е исто чудно, засто вака би требало да се чувствувам три дена некаде пред добиванје а не оволку рано, па ке видиме, а за симптоми е прерано знам....и јас како тебе подсвесно си се надевам)и само го прасувам маз ми дали ми се чудни градите или исти како и друг пат) со Господ напред мила, белки и ние брзо ке се израдуваме
Не ми има доцнето години наназад , неделата вечерта требаше да добијам- не добив, сношти тест направив -негативен е симптоми -ништо грчеви наутро и по малку преку ден темп покачена не дека не е можно онака без причина да си доцни ама имам едно прашање- сношти во 21ч. го правев тестот а преку ден имав отидено во вц 100пати Имам некаде прочитано па да прашам- има шанси од разредена мокрача да не покажи точно?? или си го матам умот??
Sure Check направив сношти, ај ќе видам ако не добијам денес ќе правам утре со утринска. На него пишува дека е за било кој дел од денот ама сепак фала ти на желбите дупло да ти се враќа
Wanna.be.mum ми мириса на бебушшшш ке чекам да пишеш за позитивен резултат стискам палци да не дојде баба рога
Јас на големо се спремам за инсеминации, кломефени пак а оваа еве 2ден ја нема мислам може не е ништо два дена ама за мене се многу, ме нема вака ставено во ситуација да се надевам, година дена ми доаѓала точно или порано Лелееее сега ве сфаќам како било да доцни и да чекаш Има некоја искуство со лажен негативен тест по 2 недели од овулација??? ај ај ќе си се смеам на постовиве утре ако пристигни
Zencinja jas bev denes na gin. Mi vika nemas nisto OSVEN BREMENOST,ufff mi olesni,sega me cekaat drugi kontroli,jas sum dijabeticar,pa od.Samiot pocetok sum vo rizicna bremenost,ama so Gospod napred site.da si docekaat decinja