Zenski jas resiv utre da zakazam pregled so eho I test preku krv.. Denes nemozev da se osvestam, I preeska imav nekoi tapa bolki vo dolniot del na stomakot.. Jadam kako nezdrava a vesterkava ja nema 10 den veke.. Uzasno me boli grbot I kicmata.. Sto mislite? .. Cestitki do novite mamicki I so lesno
Девојки здраво...јас сум нова тука.Епа вака можеби малку е глупаво за ова да барам мислење али сепак не губам ништо,имавме односи на 15-ти овој месец он сврши у мене по два дена ми дојде менструација...јас мислам дека не сум бремена или е рано да се знае за што точно станува збор...?! Што мислите вие?поздрав
Нема мила ништо ново од мене чекам не се надевам многу после еден негативен тест ако не добијам утре сабајле ќе направам уште еден
Секој момент мислам ќе добијам и немам друг тест купено ме стега долниот дел од стомакот и си мислам дека сепак само доцни незнам дали би можело ако е бременост вака долу ниско да ме стега стомак, не е некоја болка ама тапо така ќе кажам што и да се случи ве известувам и гушкам фала на поддршката
Девојки јас уште утре и задутре чекам... Сабота треба да не добијам! Имам некои симптоми, ме боли стомак, половината и мислам дека повеќе левиов јајник ме наболува од десниов! И имам подуен стомак, ненормално многу гасови.... Незнам си се надевам јас уште па ќе видиме сабота... може порано да ми дојде, ама покасно никогаш! Така да пуштајте среќа!
Ооооо кутрите ние...оваа неизвесност не убива само така!!!! и јас сум со вас девојки, и јас се надевам во вторник да не добијам, па ке видиме! ајде сто и да биде тука сме да се храбриме, тесиме и радуваме....заедно сме посилни, не е ниедна една единствена, не има многу со иста зелба, со ист копнез, ама сепак ке даде Господ белки еден ден и ние да се осетиме благословено со нов зивот во нас! ве поздравувам сите и само храбро, ке успееме
Jas utre odam na pregled vo 11,prvo na eho a posle ako treba i preku krv ... Samo se mislam dali da insistiram i za test preku krv ?? Sepak nekako po verodostojno mi e toa sto znam ... Stiskajte palci da se izraduvam prvo jas a potoa i vas .. Ljubov i guski do sitee
ти држиме среќа да не известиш утре што ќе направиш а за тест преку крв незнам јас само на гинеколог бев преку ехо мислам вагинално ме провери позз
zdravo prijatelki jas sum nova imam bolki vo dolniot del na stomakot ,gasovi i samo mi se spije dali se ovie simptomi bremenost mi treba pomos bidejki ne ziveam poveke vo mk sum vo germ.ima samo 2 nedeli sto sum tuka nemozam da odam na ginekolog ne go znam dobro jazikot mi treba vasa pomos
Ќе одиш во марект или аптека, купи тест, би ти го препорачала Clear Blue Digital. Кај овој тест нема утка со резултати. И пиши ни што бидна. Со среќа
Zenicki mene mi docni 10 dena,na eho mi potvrdija bremenost,od vcera ne me bolat gradite,dali e toa normalno