сега и јас сум уплашена помогнете кажетеми преска многу ме здоболе стомакот она јака болка и по 3 минути ми помина леле колку ми е страв...
Deneska bev na doktor, me gledase na eho ama ne mozese jasno da vidi i mi zema krv ... Denes ne mi se javija verojatno,daj Boze da bidat utre gotovi rezultatite i da znam ... Iskreno sakam da se izraduvam .. Matkata mi e zdebelena za 10 mm , leviot jajnik 3cm i desniot 2 cm ... Sto bi mozelo da znaci toa .. Ljubov do site
Babyane jas mislam normalni se bolkite,bidejki poveketo kazuvaat deka gi imaat,jas pa nemam nekoi bolki,ne znam veke sto da mislam
^ Може, ама треба специјално да е нагласено дека бременост се тестира, иначе не спаѓа во редовните испитувања.
vcera imav golema polka a pak deneska neme boli nisto sega treba da cekam do naredniot mesec na kontrola sum togas pa ne mozam da izdrzam do togas neznam dali da odam porano od zakazanoto da vidam dali e se vo red sepak mi e prvo dete i mn se plasam...
Кај мене изгледа ништо овој месец ми доцни за лажно да ми даде надеж очигледно. Бев на лекар денес неможи да види ништо ендометриумот е 8мм така да тешко, незнам хаос ми е во главата ми нема вака доцнето во животот сега ништо не правам ќе си чекам тоа ми останува, среќно на другите што чекаат ајде убави вести да прочитам
Eve me i mene Veke nema da ve drzam vo neizvesnost .. Denes mi potvrdija bremenost od 2 nedeli i sum PRESREKNA !!! .. Pa za edna nedela sum na kontrola ...