Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. meli23

meli23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2013
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    122
    E па среЌно пеперутче,имај лесна бременост,дај бозе сите да си дочекаат :inlove:

2. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.376
    Допаѓања:
    1.450
    Честитки имај лесна бременост ;)

3. Laura87

Laura87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    52
    Пеперутче имај си лесна бременост и со среќа нека ви е! :hug:
    Јас утре треба да не добијам! И незнам ама толку сум сигурна дека сум бремена, како веќе да ми потвдрил и др! :lol: На пр ден пред да добијам, секогаш имам кафеаво, а денеска немам ништо! Лелеее ако добијам утре хахаха ќе биде смешно зошто ептен сум си сигурна, како забегана некоја :D Ајде здравје најбитно.... Ќе ве известам за секоја промена ( Се надевам вака ќе остане како што ми е сега :lol: ) Поздрав :inlove: :*

4. rokiroksana

rokiroksana Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2013
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    98
    здраво феминки
    можеби не сум на право место, но ве молам кажете ми на што би можело да укажува после свршувањето внатре имам болка во долниот дел од стомакот( чуствувам тапа болка слична на ПМС но сеуште ми е рано за добивање)

5. peperutceto

peperutceto Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    27
    Fala vi na site i sto pobrzo da se vraka na site !!!! :inlove: ...

6. Laura87

Laura87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    52
    Мене веќе ми касни... :D Знам дека нема да добијам, ама тест ќе си направам во среда да си го добијам најубавиот поклон за роденден :D :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :* :* :*

На Lori-30 и Wanna.be.mum им се допаѓа ова.
  7. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    :clap: :clap: Ич нека не доаѓа ;) да си славиш во среда и роденден и меше :* :*

На Laura87 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. game123

game123 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    143
    5 дена имав болки исто како за време на пмс а веќе 2 дена имам по малку розевкаст и кафеав исцдок но само кога ке се избришам и не секогаш.Задна меструација ми дојде на 02.09 секогаш на време со 1 или 2 дена покасно.За тест мислам дека е малку рано да направам,дали има шанси за едно мало бебенце :)

9. Laura87

Laura87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    52
    Денеска е веќе трет ден што ми касни... Направив тест денеска и беше негативен! :( А исто денеска имам малку кафеаво... само кога се бришам, и тоа не секое одење во вц, него сабајле имав, па после два пати бев немав ништо, и сега бев пак и имав :( И незнам, по се изгледа ќе си се разочарам баш за мојот роденден! :worried:

10. loves11

loves11 Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    vaka decki sakam da ve prasam imav nezastiten odnos ne se pazevme bidejki sakame i dvajcata da zabremenam.Dali e mozno da sum bremena iako dobiv menstrucija pomalku mi traese okolu 2 dena ama so poslabo krvarenje ne kako i obicno i da me boli mn stomak osven docnenje na menstruacija gi imam site simptomi na bremenost..Pravev test bese negativen i mene ovaa situacija mi e mn cudna,imam slusano deka iako si bremena moze prvite 3 4 meseci da imas redovna menstruacija..dali nekoj znae nesto da mi kaze za ovaa situacija? poz4e ;)

11. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    1.101
    Ако си добила тоа е тоа колку и да траело циклус е ;) нареден пат! а тоа дека ако си бремена можеш да си имаш редовен циклус- не е воопшто така :)

12. Laura87

Laura87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    52
    Јас денеска добив! :(
    и многу ми е гајле! Јас се трудам па сега против Господ никој не може... Тој кога сака тогаш ќе биде! До нас не е! Па сега да бидеме здрави живи! Јас немав среќа овој месец! Ајде некоја друга нека не израдува, кога веќе јас не можам! :inlove: :*

13. ana.nl

ana.nl Активен член

Се зачлени на:
    25 септември 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    31
    zdravo zdravo imav rizicen odnos na eden den otkako mi zavrsi ciklusot,napraviv tri razlicni testa vo razlicni denovi site tri se negativni ama jas se osekam cudno imam macnini preku cel den dali e mozno da sum bremena?

14. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    :) а колку има поминато од ризичниот однос?ти касни или?

15. ana.nl

ana.nl Активен член

Се зачлени на:
    25 септември 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    31
    skoro 3 nedeli pominaa,a treba da dobijam za nekolku dena

16. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    па рано ти е за тест почекај да видиш дали че ти касни и ако ти касни почекај барем 2- 3. дена па направиси уште еден тест ;) и пиши

17. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    ние веќе подолго време се обидуваме за бебе последниве 2 месеци циклусот ми трае по 2,3 дена и тоа по малце а обично по 6,7 ми траеше...сношти после 1,2сати од односот кога појдов во wc имаше сперма со бледа крв...никогаш тоа не ми се случило се зачудив...би значело нешто?

18. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    дане треба да добијаш? :)

19. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    не на 13ти имав последно :)

20. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    што знам хмммм дане не сте биле доволно нежни додека сте воделе љубов па да дошло до мало крварење