Значи имам незаштитен секс веќе 2 години скоро и и јас бев збунета на почеток и насекое се плашев...Ама сега да ти кажам ама ич да не се секираш пошто ако се остануваше бремена туку така досега две ке ги родев
Може. Има жени на кои и тоа им се случило, да се бремени во 3-4 месец, а да им доаѓа менструација. Ретко е ова, ама сепак постои. Кога го правеше последниот тест? А, колку има поминато од ризичниот однос? Сепак, ако покажува негативен, значи не си бремена. Не ти е рано, штом поминале веќе 3 недели, треба да покаже дали си бремена.
не на 13ти имав последно [/quote] што знам хмммм дане не сте биле доволно нежни додека сте воделе љубов па да дошло до мало крварење[/quote] нежни бевме само една капка крв беше бледа...кизнај што можи да биди... ај можи ќе бидни овој месец..
што знам хмммм дане не сте биле доволно нежни додека сте воделе љубов па да дошло до мало крварење[/quote] нежни бевме само една капка крв беше бледа...кизнај што можи да биди... ај можи ќе бидни овој месец.. [/quote] јас сум немала ни за првото ни за второто ни за третово и.крварење што го викат па зато немије познато такво нешто ама дај боже да е кај тебе то па да се израдуваш и да ни се придружиш во темата труднички муабети
Devojki mene mi se desi nesto uzasno sto ne mu go posakuvam apsolutno na nikoj .. Imav spontan .. Vcera cel Bozji den bev po lekari,racete mi se lom modri od so tolku "strucnite" sestri sto gi primaat vo bolnicive znaat da zemaat krv .. Psihicki sum unistena ama ne se predavam .. Od ponedelnik odam na drugi ispituvanja i mi rekoa slednive 2 meseca da ne mi pagja na um bebence ... Doktorot bese mnogu isplasen da ne treba slucajno da me hospitaliziraat ama za sreka ne se zavrsi taka,doma sum si .. Sto e Gospod nikoj ne e .. Mozebi ne trebalo bas sega .. Sepak imam nadez i nema da se predadam .. Najbitno od se mi e sto od verenikot imam maksimalna poddrska za se.. Bidete mi pozdraveni,ne se otkazuvajte i vi posakuvam sekoe dobro od se srce !!!
ooo be mila bas mi e zal....sto stana ova neznam, vcera cvetelina, sega ti, i daj boze da si posledna so losa vest!!!! ajde glavata gore, ako ne sega ke uspees naredniot pat, nie sme tuka so tebe, koga i da ti treba poddrska tuka sme da delime utehi i zaedno da se raduvame! Bidi hrabra ne ocajuvaj ima uste mnogu novi nadezi, mozebi samo posle sledniot obid ke zabremenis pak, i ke bides najdobra mamicka! pozdrav
ах бе срцка,искрено ми е жал,само биди ти жива и здрава,тоа е најбитно и ќе имаш дечиња со Господ напред,и мене истото ми се случи во март,не е лесно ,особено кога сакаш бебе многу. Најбитно е што имаш покрај себе човек кој е тука за тебе во секој момент,ќе го пребродите ова заедно. ти посакувам здравје пред се
пепувче че биди мила чим еднаш се фатило че се фати пак само овај пат че биди се во ред цмокче и гушки до тебе
Zdravo na site,Ve molam za pomos,znaci vaka mi kasni veke nedela ipol,i gi imam poveketo simptomi na bremenost,a i deneska mi padna cudno i me fati panika koga deneska si fidov kako iscedok no ne bese krv kako koga imam menzis,i od vreme na vreme imam poduenost na stomakot,neznam sto da pravam,sto mislote vie..
Значи беше крв, само не како кога имаш мензис или поинаков тип на исцедок (продзирен, бел)? Не знам какви симптоми имаш ама ако мислиш дека се симптоми на бременост и ако ти доцни веке недела ипол (што не е малце), јас мислам дека треба да си земеш еден тест за бременост за секој случај, да си на чисто. Подуеност на стомакот нема врска, се јавува и како ПМС скоро секогаш.
Eve vaka po 4 godininki kako go imame prvoto dete se resivme sega za vtoro ,znaci posleden pat imav na 14.09 i sekogas mi dovaga na 26 den ,ne gledav na plodni denovi tuku sekoj den ,bidejki po prvoto koga go pravevme i se si gi promasuvavme plodnite denovi pa vaka na sigurno sekoj den od kako mi zavrsi men.i taka sega ke cekame pa se nadevam deka i od prva ke bide, ,pisuvam bidejki se sum zaboravila kakvi se prvite simptomi za da gi zapazuvam naredite denovi i malku da se druzeme .
Добредојде...и дај Боже од прва да се фати ние што сме тука малку мака мачиме додека да се случи најубавото нешто но... секој месец се иста песна си се тешиме самите и одиме понатаму се надевем дека Господ ке се смилува и на нас и ке не израдува кога најмалку очекуваме
Душо многу ми е жал, таман се израдував дека некоја имала среќа... ама тоа е, штом еднаш фатило, ке фати пак, само трпение!!! стегни заби и издржи, помисли дека повеќето од нас неможат да забременат, воопшто, ти барем знаеш дека можеш... еве јас имав неуспешна 1 инсеминација, сега месец пауза, па одам со 2ра, а два месеца ке поминат додека трепнеш
Здраво на сите Се надевам овде ке најдам одговор,ме интересира дали е можно при незаштитен секс но без дечкото да сврши во мене,плус редовна менструација и никакви симтоми,и притоа тој незаштитен одос се слуши во август.Дали од тогаш до сега би се појавиле некои симптоми или не? Ги прашувам искусните,значи не ми требаат одговори само колку да се пише нешто.
ако не свршил во тебе значи нема шанси да си бремена а плус имаш редовна менструација и немаш никакви симптоми.... ако при сите незаштитени односи се правеа деца досега ќе вриевме од бремени
А тврд стомак,ама само тврд стомак...дали тоа е симптом за бренемост? Се здебелив летото 5 кила,и сега многу ми е чудно вака..па незнам дали е нормално да имам тврд стомак?
не е симптом тврд стомак.. симптомите на бременост се многу слични можам да кажам дури и исти со тие пред добивање на менструација....