Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. bebeeee

bebeeee Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Dragi clenovi jas imav pregolemi stresovi minatiot mesec pa eve sega ne custvuvam nikakvi simptomi se izgubiv a 18 den kako mi kasni pravev 5 testa luda rabota site negativni .So deckoto sme potreseni ne se osuduvame da odime na lekar se od strav da ne se pojavi nekoja bolest a voedno pred dva meseca imav gabicki i koristev vaginalni tableti. i uste panika strav od ginekolog do koga cekanje ?

2. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    Tемава е симптоми а не подршка како и да е за бременост се работи али пишав и уште еднаш че напишам ако требало да се случи и (1) тест је доволно а не 7.и немој да ми кажуваш кој не поминал (едно че ти кажам 5 год не се малце) а пошто некој си разбраа нив како што му одговара и се испукаа на мене поради тестовите правете ако сакате и 100000

3. andrijance90

andrijance90 Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    8
    Не се малце пет години ама колку што знам за трето дете така да не е исто тоа :!: остајте си ја женичката да си ја кажи маката, да си праша за совет, кој сака нека одговори кој не нека кулира ;)
    Ама ко што рекле сит на гладен на верува |( :hai:

4. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.549
    Допаѓања:
    5.897
    мене ми се лоши и ми иде така тешко на желудник...+ ме боли и долниот дел од стомакот и од вчера на секои 2 мин. одам да уринирам :( и ми се спие цело време :|

од кога (кој период) им се лоши на трудниците??

5. meli23

meli23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2013
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    122
    Mene лиЧно поЧна да ми се лоШи во втори ,месец,и тоа еве и денес немам утрински маЧнини,туку веЧерни :D индивидуално си е :*

6. jasmina83

jasmina83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    77
    LELE denesk aotidov o apteka taka da kupam nesto za deteto neoj sirup za imunitet i si vikam ajde da kupan i eden test za bremenost i taka ga napraviv i op eve ti edna bleda vtora linija,odma trk pak vo apteka i kupuvam drug test sega poska SURE CECK i posle tri minuti eve ja pak vtorata bleda crta,pa so sigurnost e bremenost ama ke si pocekam uste edna nedela pa trk na ginekolog,Inace deneska mi e 28 den i da vi kazam za simtomi samo NENORMALNI BOLKI VO GRADITE. :D :P :P :P :P

На anggell, zalosna, pilenka и 4 други им се допаѓа ова.
  7. mama2

mama2 Активен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    11
    Чекам третта бременост и тоа многу нестрпливо што претходниот месец плачев кога ми дојде и сите за се ми беа виновни.Сега се трудам да се смирам и ако треба само ке си дојде, ако не ќе се надевам за наредниот месец.Да не бидам сфатена погрешно(оти гледам некои на форумов се станати на лева нога) иако сакам третто дете ЖЕЛБАТА Е ИСТА БЕЗ РАЗЛИКА КОЕ ДЕТЕ Е ПО РЕД.Инаку откако работиме на случајот јас ги имам симптомите ама на крајот сепак ми доаѓа менструација.Читав некаде дека можно е да се случи оплодувањето ама да не се случи вгнездувањето во матката,па ако некој знае нешто за ова(и кои се симптомите за вакво несто) нека пиши.

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Девојки, јас сум заборавила да запишам кога сум добила минатиот месец, ама мислам дека беше некаде околу 7-8ми. Уште од пред тоа имам некои сомнежи, ама овој пат ми е страв да направам тест, а имам правено досега. Не знам што ми е, чудно се чувствувам, преосетлива сум овие денови, мислам дека не сакам да дознаам. Да почекам уште малце? :$

9. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.591
    Допаѓања:
    40.021
    Почекај уште некој ден...2-3 дена само ти е разлика :)

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. jasmina83

jasmina83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    77

На Lovely93, volsebna и Beautiful-Princess им се допаѓа ова.
  11. zazarsko

zazarsko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2012
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    122
    Честитки имај лесна бременост, уживај :*

На jasmina83 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.090
    честитам јасмина имај си лесна бременост :)

13. jasmina83

jasmina83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    77
    Da vi kazam posle nekolku obidi ne bidna da ostanam trudna pa se resiv si otidov na ginekolog se si bese vo red i mi dade klomifen da pijam od 5 tiot den od menstruacijata i mi dade Prenantal vitaminite za trudnici ,i so mas mi ovoj mesec ne se mucev me kako predhodnite sekoj den tuku samo tie dva dena i onaka preku eden den ama bev i opustena malku poveke i eve bidna ke si pocekam uste nekoj den za posigurno ama se vide konecno i taa bleda vtora crta.

14. butterfly.mk

butterfly.mk Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.142
    Допаѓања:
    1.079
    ЧЕСТИТКИ ЈАСМИНА СЕ НАЈДОБРО :clap:

На kallias му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Фала за советот и баш ми е мило за тебе, честитки од мене и ти посакувам лесна бременост и здраво убаво бебенце, иако има уште многу до тоа. :hug: :*

На jasmina83 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. bebeeee

bebeeee Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Jas bi sakala da ve prasham ovija testovi za brem,enost ako se napravene pred dva tri dena i togas bea negativni sega koga gi zaemav vidov uste po edna bledana linija . Dali se vaziii ova sega sto go vidov.

17. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    мислам дека не.. тестот е валиден околу до првите 5-10 минути ... на упатството си пише... сепак провери си уште еднаш направи пак

На bebeeee му/ѝ се допаѓа ова.
  18. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.659
    Допаѓања:
    106.751

Не е валиден тестот :)

19. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Нема шанси после 2-3 дена да е валиден. Мене после еден час ми покажа втора црта, па не го сметав за валиден. :)

20. gladiola

gladiola Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    130
    Zdravo zenski mi treba vas sovet itno sakam da ve prasam Dali e mozno posle 4 meseci od poragaj da se ostane bremena ???