denes mi e 53 den,od poslednata mens. vo ponedelnikot dobiv pozitiven rezultat na utrinski test,no d-rot veli ne se gledalo nisto,pa me zagrizi,iskreno
Ако е рана бременост нема да се види... Направи уште еден утре ако е позитивен,ете во петок оди на повторен преглед сигурно ќе има нешто Со среќа!!!
kolku sakam da e vistina i prviot,no se plasam da go povtoram testot.inaku gradite mi se promenija,a i stomakot mi e nekako cuden.me boli mnogu polovinata,ponekogas i nozete mi otekuvaat
Ајде без нервоза,ќе биде Еве ти пуштам среќичка.... **** Повтори го утре и те чекаме тука со убави вести
Мене ми се случи летово за време на овулација да прокрварам така обилно, што цела влошка се наполни. Се исплашив и отидов на гинеколог, а тој се испонаша како тоа да е сосема нормално. Ме прегледа и рече: ништо не ти е, нормално е, си имала овулација. Му реков дека прв пат ми се случува вака, тој ми рече: се случува. Во секој случај, консултирај се со гинеколог, и пиши ни што ти кажал/а.
здраво девојки, Само што се вратив од кај гинекологот и ми потврди бремена сум 7 недели му го слушнав и срцето.Целата се наежив почнав да плачам како дете пред докторот.Чекам 3 години да ми се случи оваа чудо.Денеска нема посреќен човек од мене.Се надевам дека сите ќе ја дочекате оваа среќа што побргу. Многу ви благодарам за подршаката и за утешните зборови цели овие години. Ве сакам многу и секогаш ќе бидам овде за вас. и да ви кажам дека кога најмалку очекуваш тогаш се случува чудо. Поздрав
slimy ти честитам мила. И јас останувам на тоа кога најмалку очекуваш се случува чудо. И јас сум трудничкo 9 недела и два дена поточно 10 недела. Чувството е прекрасно кога го слушнав отчукувањето на срцето и како бебушко расте во тебе чувството е бесценето. Се најубаво и со лесно.
Ми касни 4 дена.. требаше да добијам на 15 но тој ден имав мн малку како розева крв но тој ден ми помина.. потоа градите на допир ме болат и јајниците на моменти ме болат силно како некој да ме притиска.. но во мисли ми остана тоа шо имав малку розева крв.. да направам тест рано е, шо мислите можно е да сум бремена..
^^ Не би требало да е рано за тест, баш во темава прочитај има девојки на кои им каснело по 2-3 дена па имале позитивни тестови Направи тест, кога веќе ти касни, нема зошто да се измачуваш. Ти посакувам да си видиш посакуван број на црти на тестот
Честитки Slimy! Искрено многу ми е драго! Те читам одамна на темава и многу се радувам за тебе! Ти посакувам лесна бременост и здраво и силно бебенце!
Mene mi pokaza dve crtki na denot koga trebase da mi dojde taka, da slobodno pravi test.I cestitiki Slimy....... .