Ти благодарам на одговорот Lovely93. И јас мислам овие денови да направам ехо бидејќи навистина многу ми доцни. Пред малку направив уште еден тест чисто онака да се смирам и навистина нема ништо. Чувстувам веќе два дена дека ме пецка кога мокрам а и имам чуден исцедок денес ( густ, бел како крема онака ) Мислам дека е некоја инфекција или сум се преладила. Сепак благодарам на советот
tina-tini stom imas iscedok koj mirisa imas nekoja bakterija mij se so caj od kamilica i pij go istiot planonski caj procistuva,a sigurno i nekoj vaginaletki treba mozes na prorodna baza da si zemas ili poseti ginekolog..pozzz
Sto bidna go napravi li...iako na testovite pisuva deka mozat da se pravat vo bilo koe vreme od denot najdobro e da se napravi nautro veruvaj...kaj sekoj ne pokazuva rezultat porano,napravi si ti pak ama istiot go povtori pred da ti dojde ili na samiot den koga treba da ti dojde...sreknoooooo
Јас сум во голема паника.Вчера имав незаштитеон однос со дечко ми.Ама при крајот тој ми рече дека почуствувал дека малку пуштил во мене од од таа течност што е пред свршување а не сврши воопшто во мене.денеска цел ден стомакот ми е подуен не можам да учам за испитите секоја мисла ми Е за тоа. А не знам што да правам кога да направам еден тест за бременост кога точно ќе ми покаже.Ве молам кој знае неКА ми помогне.Инаку читав дека од таа течност не може да се забремени можно е од 1000 жени само 1 .уште не сум спремна за брак и за мајка а и ова ми фалеше.
оди на лекар направи си преглед можеби е до хормони и јас имам таков прблем издавав пари без потребаза тестови а всушност ми биле хормонски проблеми.се ќе се среди.
Lele zenski jas stvarno ne znam sto da pravam veke.. Mnogu mi se spie,imam tapa bolki vo dolniot del na stomakot,i na momenti kako seckanje vo leviot jajnik ... Mnoooogu jadam,mnogu sum pospana na momenti,i neznam cudna rabota ama celo vreme me cesa nosot!! .. Imam glavobolki nekogas pojaki,nekogas poslabi.. Mokrenjeto malce mi se namali,ne odam tolku cesto no koga ke mi dojde da odam do wc bukvalno letam do tamu od sto nemozam da dodrzam.. Testceto ne sum go napravila uste.. Sto mislite ? ( Se izvinuvam za latinica,no od mob.sum)
Zaboraviv da kazam,na momenti podzdrignuvam poveke od sto imam macnini nekako vo zeludnikot.. Mi se gadi no ne do stepen da mi se povraka..
Cc i pravo bremena si??????????????????????? jas kako so procitav spremas ispiti znaci na fakultet si i dovolno si vozrasna za seks a nemas pojma od so se zabremenuva?! Kako prvo preku celiot polov cin se ispusta vakva tecnost za da se podmacka penisot...jas prvo bi te soveetuvala da si go proveris deckoto zosto te vade od pamet so zborovite malku pustil vnatre tecnost??!! druga rabota so sakam da ti kazam e deka kako so vaginata prirodno si se navlaznuva so tecnost taka penisot se navlaznuva..ete ti ja taa teorija.i praksa.i ako site zabremenuvat taka kako so se velis ti odma simptomi poduen stomak...... (nebare pravo bebeto e golemo kako kifla da ti e poduen stomakot) barase mislenje eve ti go... so da pravis ako si bremena???? pa snajdi se .
i da se citiram samata nonstop postavuvas glupavi prasanja kako snesto problemi so jajnik pa nad matka pa pod matka pa ti kasni stalno,pa si pravela po tri po pet testa ,pa si piela primolut nor... devojce ako nemas popametna rabota odi igri si so pesok i pravi si torticki i kolaci...ostavi prostor da prasuva nekoj so stvarno ima potreba a ne da ja polnis temata..edinsvena tema i kategorija na koja si aktivna od koga si se zaclenila se simptomi na bremenost..taka da aj oladi.... toa e moeto mislenje se izv za lat i dolgiot post
Ne mene daleku od toa deka me faka panika,imav eden spontan prethodno i so verenikot ne se otkazuvame od proektot bebe 2014.. .. Gi imam tie simptomi od pogore vo 2-3 posta sto gi imam napisano,no seuste nemam napraveno test.. Pa zatoa baram vase mislenje.. Pozdravce do site
ti blagodaram mnogu jas imam dosta tolerancija pa ti pishuvam smireno.Ako znaes da odgovris kako sto treba odgovaraj ako ne znaes ednostavno ne vrakjaj ignoriraj go toa sto kje go procitash. ljubov do tebe !
Ajde deee.... jas ne znam da odgovaram ,a ti znaes sto prasuvas??!! vsusnost toa e forum sekoj moze da prasuva bilo so, i kako takov moze da se dobie bilo kakvi odgovori,pa sea dali ke ti se dopadnat odgovorite toa e znak.???? ti prasuvas jas ili bilo koj odgovarame!!
Здраво феминки. Сакам да ги консултирам поискусните тука. Почнуваме со правење бебче, имавме незаштитен однос 2 дена по менст. тоа беше на 06.02 и од тогаш секој ден. Знам дека не се плодни денови но ете си почнавме Од денес забележувам кафеаво-црвени дамкички крв измешано со течно бело, не знам дали е можно во неплодни денови да се случи нешто?
Zdravo...i jas sum vo iscekuvanje i toa za 2 dena ke znam ama osekam vo mene oti sum...10dena i poveke imam peckanje vo jajnicite,gradite me bolat ..a za drugi simptomi i rano e za kazuvanje zatoa sto moja drugarka koga ostana bremena ne ni znaese koga go napravi testot po eden den kasnenje vide deka e bremena,i mi vika samo peckanjeto sto go imav vo jajnicite drug simptom i nemav posle nekoe vreme pocnaa simptomite,taka da kaj sekoja zena e razlicno ...napravi sei tesce za sigurno (a sakas da ostanes taka li srcka)pozzz pa pisi mi