Епа ако не свршил во тебе од што сакаш да останеш бремена ?? Од воздух?????? Леле што се нема на светов
вака последнта менструација ми заврши на 1 јануари а со дечко ми имавме незаштитен однос на 5 јануари.Одиме веке 7г но не сум баш спремна за бебе.досега имавме незаштитен однос ама свршуваше надвор од мене, но сега јас не осетив но тој ми рече дека свршил во мене, ама до пола(машка психа)..и сега незнам дали сум бремена дали веке ако проверам ке имам резултати дали сум или не сум бремена
За една недела може да провериш преку крв, инаку многу е рано сега и резултатите нема да ти бидат точни
бременост девојки вака на 5ти јануари имавме однос со дечкото незаштитен и он сврши во менепо колоку време може да знам дали сум бремена или не?после тоа на пр да е зачнато детето по колку време се препознава тоа кој се најраните симптомим ако може некој нека ми каже и дали после зачнување е нормално пак да имаш однос или не треба да имаш се до породувањето
Zdr frendici kako ste?Jas imam eden problem..so deckomi imavme odnosi so kondom i toj svrsi...posle nekoe vreme imavme pak odnosi no bez kondom no pret toa ubavo se izbrisa....vtoriot odnos ne e svrsil dali mislite deka mozam da sum bremena od toa pred toa so bese svrsil?me faka panika pomognete...ve sakamm
moze li nekoj da mi kaze dali simptom na bremenost e ako te bolat jajnicite.... ???? [mod-kirilica:227l8m4l][/mod-kirilica:227l8m4l]
Код: Jaс кога бев бремена не ме болеа јајниците. Единствено првиот и вториот месец чувствував нешто слично на блага подуеност кај јајниците и под папокот иако истото надворешно не се забележуваше. А не знам дали може да е знак на бременост ако те болат јајниците. Ако има некоја која имала такво искуство се надевам ќе пише. Поздрав!
Се викам ивана. Неодамна со дечкото бевме блиски...се галевме и бевме блиски но не направивме ништо,односно не воедевме љубов.Откако се вратив дома крварев,но не беше обично крварење туку во кафена боја... сега имам болки во градите а имам уште 14 дена до мојот циклус...незнам дали е од стресот но се чусвувам исплашено...дали е можно на тој начин да останам бремена ?
На 18 години си толку сексуално едуцирана ? Ивана, како може да останеш бремена ако сте немале односи ? Туку од што си крварела ако сте немале односи ??????? Пробувавте да имате или пак со прст нешто ти направи дечкото ?
Нема да коментирам за претходниот проблем на девојчето,нема никаква врска со бременост.Само ке им дадам совет на сите што влегуваат во сексуални односи,најнапред прво добро да размислат дали се подготвени за самиот чин.Да се запознаат со ред други работи поврзани со тоа.Барем сега има милиони форуми,се може да се најде и да се прочита.Немојте да брзате.Ова го пишувам бидејки редовно го пратам форумов во последно време и гледам дека пола од тие што стапиле во односи не се доволно информирани. Јас се извинувам ако некого навредив.
Bidejki ne znam kade da napisam, bi sakala da ve prasam dali nekoj gi ima koristeno Jaz kontraceptivnite apcinja? Pocnav da gi pijam no otkako mi zavrsi ciklusot, a trebalo da se pocnat koga ke ti dojdi mentruacija.Dali nekoj znae dali moze da se pojavat nekoi nevoobicaenosti? pozz
Lugje ve molam za pomos!!! Posleden pat mi zavrsi menstuacijata na 19 dekemvri a se uste nemam dobieno. Trebase da dobijam do 13 Januari. Me isplasivte so ova "iscadok". Jas imav no za vreme na seksualen odnos, gadenje imam samo vo vecernite casovi. Ve molam za pomos!!! Dali e mozno da sum bremena???
Обавезно да се осигураш направи си тест,да не му ја мислиш дали си или не си,па пиши што си направвила,оти некогаш симптомите не се толку битни,колку што е побитен тестот поздрав