Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. Mila876

Mila876 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Дали е можно да сум бремена ако сум имала односи без заштита а дечко ми не свршил во мене?

2. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Ако си сигурна дека 100% не свршил, не си бремена!

3. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Епа ако не свршил во тебе од што сакаш да останеш бремена ?? Од воздух?????? :D
    Леле што се нема на светов :x

4. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    1.354
    вака последнта менструација ми заврши на 1 јануари а со дечко ми имавме незаштитен однос на 5 јануари.Одиме веке 7г но не сум баш спремна за бебе.досега имавме незаштитен однос ама свршуваше надвор од мене, но сега јас не осетив но тој ми рече дека свршил во мене, ама до пола(машка психа)..и сега незнам дали сум бремена дали веке ако проверам ке имам резултати дали сум или не сум бремена :(

5. bellaSk

bellaSk Истакнат член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    46
    За една недела може да провериш преку крв, инаку многу е рано сега и резултатите нема да ти бидат точни

6. najmilo

najmilo Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    3
    бременост

девојки вака на 5ти јануари имавме однос со дечкото незаштитен и он сврши во менепо колоку време може да знам дали сум бремена или не?после тоа на пр да е зачнато детето по колку време се препознава тоа кој се најраните симптомим ако може некој нека ми каже и дали после зачнување е нормално пак да имаш однос или не треба да имаш се до породувањето

7. Stefanovskaana

Stefanovskaana Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Zdr frendici kako ste?Jas imam eden problem..so deckomi imavme odnosi so kondom i toj svrsi...posle nekoe vreme imavme pak odnosi no bez kondom no pret toa ubavo se izbrisa....vtoriot odnos ne e svrsil dali mislite deka mozam da sum bremena od toa pred toa so bese svrsil?me faka panika pomognete...ve sakamm

8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Како може да си бремена ако НЕ свршил а претходно се избришал ????
    Не си бремена.

9. elenapp

elenapp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    moze li nekoj da mi kaze dali simptom na bremenost e ako te bolat jajnicite.... ????

[mod-kirilica:227l8m4l][/mod-kirilica:227l8m4l]

10. elenapp

elenapp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    може ли некој да ми каже дали симптом на бременост е ако те болат јајниците???

11. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    Код:

Jaс кога бев бремена не ме болеа јајниците. Единствено првиот и вториот месец чувствував нешто слично на блага подуеност кај јајниците и под папокот иако истото надворешно не се забележуваше. А не знам дали може да е знак на бременост ако те болат јајниците. Ако има некоја која имала такво искуство се надевам ќе пише. Поздрав! :)

12. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Јајниците обично болат кога си настината или кога си во ПМС,барем кај мене е така.

13. Ivana.82

Ivana.82 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    1
    Се викам ивана.
    Неодамна со дечкото бевме блиски...се галевме и бевме блиски но не направивме ништо,односно не воедевме љубов.Откако се вратив дома крварев,но не беше обично крварење туку во кафена боја...
    сега имам болки во градите а имам уште 14 дена до мојот циклус...незнам дали е од стресот но се чусвувам исплашено...дали е можно на тој начин да останам бремена ? :worried:

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    На 18 години си толку сексуално едуцирана ?
    Ивана, како може да останеш бремена ако сте немале односи ?
    Туку од што си крварела ако сте немале односи ??????? Пробувавте да имате или пак со прст нешто ти направи дечкото ?

15. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Многу чудно, да се мислиш дали си трудна, а тој воопшто не ти го ни ставил???? :fubar:

На elenapp му/ѝ се допаѓа ова.
  16. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Нема да коментирам за претходниот проблем на девојчето,нема никаква врска со бременост.Само ке им дадам совет на сите што влегуваат во сексуални односи,најнапред прво добро да размислат дали се подготвени за самиот чин.Да се запознаат со ред други работи поврзани со тоа.Барем сега има милиони форуми,се може да се најде и да се прочита.Немојте да брзате.Ова го пишувам бидејки редовно го пратам форумов во последно време и гледам дека пола од тие што стапиле во односи не се доволно информирани.
    Јас се извинувам ако некого навредив.

На Shegmanovska, Ivana.82 и elenapp им се допаѓа ова.
  17. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.903
    Фемина и јас те подржувам, некои прашања дури и се смешни.

18. emiljota

emiljota Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Bidejki ne znam kade da napisam, bi sakala da ve prasam dali nekoj gi ima koristeno Jaz kontraceptivnite apcinja? Pocnav da gi pijam no otkako mi zavrsi ciklusot, a trebalo da se pocnat koga ke ti dojdi mentruacija.Dali nekoj znae dali moze da se pojavat nekoi nevoobicaenosti? pozz

19. MeMyself

MeMyself Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Lugje ve molam za pomos!!! Posleden pat mi zavrsi menstuacijata na 19 dekemvri a se uste nemam dobieno. Trebase da dobijam do 13 Januari. Me isplasivte so ova "iscadok". Jas imav no za vreme na seksualen odnos, gadenje imam samo vo vecernite casovi. Ve molam za pomos!!! Dali e mozno da sum bremena???

20. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Обавезно да се осигураш направи си тест,да не му ја мислиш дали си или не си,па пиши што си направвила,оти некогаш симптомите не се толку битни,колку што е побитен тестот поздрав