Ви благодарам женчиња го повторив тестот, позитивен е и многу се радувам како одма од прва се фати ми е чудно и затоа бев во заблуда малце Им посакувам на сите што ги чекаат двете цртки да ги видаат што побрзо
Со среќа нека ти е,и со лесно да си ја носиш бременоста и ти посакувам најубави труднички денови.Јас сакав само да прашам дали го имате она чуство дека ке добиеш ама ја нема вештерката мислам на болки во долниот дел на стомакот како пред добивање???
Девојки би сакала ако знае некоја да ми каже дали имала болки како за добивање во рана бременост. т.е.кога треба да добиете а всушност не иде.Мене ми касни сакам да правам тест сабајле ама некако цел ден ме боли стомакот доле и мислам дека ке добијам секој момент.
Дали има некои промени во крвта ако сте на почеток од бременост ,а вие си ја проверувате онака како што оди тоа крв и мокрача без да знаете дека сте бремени или мора строго тест за бременост преку крв? а ме боли десната страна од вчера (дали е јајник или слепо црево стварно незнам..ми дојде на 05.03 дали е од овулација)..односи со кондоми имаме.. нешто се грижам,можеби без потреба...
Фала мн на одговорот јас најискрено се надевам дека нема да ми дојде и тестот сабајле ќе ми покаже позитивен резултат
Ај и јас да си ги прашам феминките, ми дојде 2 дена порано, иако мислам дека сум бремена, ми траеше само два дена, од кои имав обилни крварења. Ме чуди што ми траеше само два дена, обично ми трае 4-5 дена. Дали е можно да сум бремена? И имам многу голема главоболка.
Штом си имала обилни крварења не верувам да си бремена, иако траело два дена само. Да си имала малку количински е друга приказна. Но ете сепак ако толку се сомневаш направи си еден тест.
Ако мислиш дека си бремена провери си преку крв тоа ке ти даде најсигурни резултати.Ама јас мислам дека доколку има бременост не би требало да има обилно крварење.Сепак појди си на гинеколог тој ќе ти каже најсигурно и ако има бременост ке ти даде нешто за крварењето и ќе ти каже зошто е така.Ти посакувам се најдобро.позз
Фала мн на одговорот јас најискрено се надевам дека нема да ми дојде и тестот сабајле ќе ми покаже позитивен резултат [/quote] Ти праќам среќа да се израдуваш сабалје со тестот па да ни се пофалиш овде [/quote] Фала ти најмногу и вие ќе бидете меѓу првите известени сабајле што биднало..
Jas seuste nemam dobienoooo, simptomi nemam nikakvi.. ni za dobivanje, gradive ic ne me bolat, pisav vo temava pred dva denaposlednamenstruacija na 4 Feb mi bese, a sega eve vekje e 19 ti. Utre zakazav na ginekolog pa kje vidime sto e rabotata, a da napomenam pred 2 nedeli imav belo pranje so krvce kako konci krv onaka ligavo, eden den samo, potoa pred nnedela imav dva dena kafen iscedok :/ Testovi negativni, kje vidime utre sto e, kje pisam tuka Sorry za latinica od mob sum
Zdravo devojki, Izvinete sto pisuvam na latinica ,nemam mk jazik na tabletov... Sakav da prasam po odnosot koga mozam da napravam test ...?
Девојки има две цртички.Втората не е толку изразена како првата ама битно ја има. .Пресреќна сум.....