Jas mislam stom ti doslo i si imala krvarenje (obilno)i dva dena da e ne si bremena....zatoa sto i na mene taka mi se slucuva od koga pocnavme da si probuvame za bebence ,mi traese poveke denovi eve sega se namaleni ,a zosto ?ne znam ako ima nekoj da znae neka pise...Pozzzz
Eve so 15 dena kasnenje ne sum bremena, bev na ginekolog, matkata mi e vo odlicna sostojba, bez cisti, bez vidlivi vaginalni infekcii, da vidime pap testot sto kje kaze. Sepak mi e cudno volku ne mkasnelo nikogas... Doktorot mi vika nema da dobies uste edna nedela i vise, zidot na matkata ne e zadebelen mnogu uste :/ Cudno
Devojki dali moze testot za bremenost da pokaze tocen rezultat po 11 dena od rizicniot odnos? izvinete za lat
Девојкиии... Еве денес цел ден имам некои мачнини,имам болки во долниот дел на стомакот сеуште,на моменти и како боцкање... Градите.. Не можам да ги допрам !!! А приметив дека почнале и вените мнооогу да ми се познаваат,вчера се погледнав во огледало.. Па имам тестче и ВЕТУВАМ дека после доолго двоумење (исклучиво од страв поради претходниот спонтан) утре ќе го направам.. Искрено не знам како да кажам,не сакам да се разочарам и не очекувам ништо но некако имам некоја интуиција за позитивен тест.. Па стискајте палци !! Ве бакнувам !!
Ne mi spomna, no jas sama kje odam da napravam, do sega ne sum pravela, kako se pravi? Kolku kost privatno? Mnogu mi kasni, 4 Feb posledna menstruacija...
Скапо е на приватно, не се сеќавам одамна не сум правела. Гинекологот треба да ти каже кои хормони треба да се испитираат и сл. не можеш сама. Тркни пак до кај него и консултирај се, или по телефон
Јас ги испитував пред еден месец,и ти препорачувам да одиш со плаво картонче.Бидејќи приватно е каде каде поскапо.Мене матичната ми пиша кој хормони да ми се испитаат и ми зедоа по 50 ден од хормон,ме фати мислам 350 ден.
Zdravo na site , so soprugot se obiduvame veke za vtoro dete.jas na 5 mart dobiv I ki traese mbogu kratko I ne mn obilno, posle ciklusot znaci posle 2 dena imavme odnos I jas prokrvariv I se mislam jas dan sum bremena zasto eve denovive cuvstvuvam nekoj zgolemen zamor mi se jade kiselo I slicno:;
Здраво на сите сакав да ве прашам само денес осекам вртоглавица и јајници ме заболуваат како да ке добијам а рано ми е пошто имав на 7 март
На кој датум имавте односи? Мислам дека е рано за такви симптоми но секој е различен Почекај да поминат барем 14 дена од односот па направи тест. Ти посакувам да има две линии Што точно прашуваш, дали имаш симптоми на бременост??
Znam deka e rano prasuvam dali e mozno da si bremena a istovremeno i ti dojde ciklusot,zasto jas pijam bromokriptin i deksametazon za stimuliranje za ostanuvanje bremena,i mislev na bremenost od pred ciklusot dokolku e mozno bidejki imam zgolemen apetit umor Mali grcevi vo dolniot del od stomakot,,