Minatiot mesec imav na 25. No mi dojde 5 dena porano sega ako dojde na 28 dena treba da dobijam na 26ti a ako dojde isto nekolku dena porano treba da go ocekuvam na 21
@Woody рано е за симптоми според мене. Ми се случи и мене месецов слично и плус ми доцнеше и бев на јак сомнеж но еве денес добив. Стрпи се до датата. Со среќа.
@Woody и јас како @Lovely93 јмислам дека е рано за симптоми да имаш. Си повратила и си имала мачнина од крајниците. Сепак на крај мензисот ќе покаже.
Дали зголемениот исцедоκ во облиκ на бело пρање интезивно течење се смета за симптом на бρеменост,κаκо и пецκање во јајниците ве молам за ваше мислење
Јас сметав дека би можело тоа да биде симптом и јас имав многу месецов што е невообичаено за мене, но ете не сум бремена денес добив... Така да можно е, но и нема правило. Од жена до жена буквално секоја ситница и секој симптом е индивидуална работа. Почекај си да ти задоцни па тестче, само трпение.
Мене ми се нема ова счучено а ρано е да добијам има уште 6 дена и тоа ми е чудно зашто у долниот дел на стомаκот κаκо мρавκи да ми лазат па κе ме пецнат едниот дρ јајниκ и таκа веќе неκолκу дена а тој исцедоκ ми е со миρиз и стално κаκо да сум умочκана се осеќам .
Ako iscedokot e so miris mozno e da e nekoja infekcija... A inace jas koga ostanav bremena nekade vo 4ta nedela imav jako bockanje vo dolniot del od stomakot, no iscedok nikakov nemav..
Κај и да е κе чеκам до сабот. И κе видиме од што е и. Κаκое ама немам тρпение а башκа сонував златен пρстен и ми ρеκоа значело бρеменост пуста жеља ...
Ako nemozes da docekas zemi si od toj testot sto pokazuva 6 dena od oploduvanje... Ama jas taka pred vreme si pravev prviot mesec koga probavme za bebe i bese negativen i potoa dobiv i se razocarav... Poubavo da ti zakasni i da napravis testce
Здраво девојки.Ми треба ваше мислење ...предходниот месец ми дојде неколку дена порано 2-3 дена.а овој месец требасе да ми дојде на 1 ама ми дојде на 29ти.ми дојде попладнето околу 5 часот и до другиот ден до попладнето имав.после тоа на улошката имав ептеееен малку бледо едно кругче така беше 2 дена и толку.Направив тест ми испадна една цртка после некое време коа го видов имаше две цртки па после 10тина минути пак си беше една цртка... ке направам уште еден тест ама ми треба ваше мислење.Ви благодарам однапред (Се извинувам прашањево го пишав и во една друга тема)
Можно е тестот да не бил во ред нешто, од кој тест правеше? Повтори го што побрзо и ќе знаеш на што си, а можно е и да има бременост
мене тој тест не ми е сигурен баш имам доста читано за него дека иако биле бремени по 2-3 такви теста негативни им искачале, земи Self Clear малце е поскап ама доста поточен е и можиш да го направиш во било кое време јас не го правев со прва утринска ајде па те чекаме да пишиш
Д и јас имам исто така слушнато...ке земам ако има таков па ке видиме.обавезноо ке пишаам одма штом ке го направаам
^ Од каде сега тоа дека Sure Check грешел? Јас секогаш него го правам, и тоа никогаш со прва утринска мокрача... но добро, не сум била ниеднаш бремена кога сум го правела па затоа мене све точен ми испаѓал.