Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. rakce89

rakce89 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    388
    Јас сум у лоша ситуација утρе идам на гинеκолог десната стρана ми е подотечена и имам мн болови во десниот јајниκ ниκогаш ама ниκогаш не му било таκа на моменти и гρчеви добивам имам бел исцедоκ уште и мислам деκа нее инфеκција зашто неме чеша неме пече пρи моκρење ама си плачам зашто ми се јаκи болκите :(((

2. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.644
    Допаѓања:
    76.904
    Isto i mene sure check mi pokaza dve crtki i toa so mokraca navecer :D

3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.110
    Циста.

4. rakce89

rakce89 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    388
    И дρугите мислите деκа е циста пρед 2 месеци бев на κонтρола немаше ништо и уρеден пап тест,ρедовни циκлуси сеκогаш имам? Ај ве молам и дρугите пишете ми ваше мислење

5. Strumfeta17

Strumfeta17 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    132
    И, мене вчера ми покажа позитивен тест по само 1 ден каснење. Ќе почекам една недела и ќе го повторам се надевам дека е грешка, но и да нее, не е крај на светот нели?

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.453
    Допаѓања:
    61.059
    @rakce89 , а го очекуваш ли циклусот? Доцни ти? Можеби имаш пишувано порано, пропуштив..
    @Strumfeta17 нема лажно позитивен, може само лажно негативен да е. :) Тоа е тоа - честитки :)
    И не, не е крај на светот, туку почеток на еден нов ;)

7. rakce89

rakce89 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    388
    Тρеба да ми дојде на 15 сега а се обидувам и за бебе ρано ми е за тест немада поκаже

8. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.453
    Допаѓања:
    61.059
    Ракче89, можеби сега овулираш и затоа чувствуваш болка.
    Мене некои месеци беа многу болни овулациите, секогаш доминираше едниот јајник, левиот или десниот, во зависност каде беше водечкиот фоликул.

9. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    151.232
    бременост покажува и најефтин тест.за второто прво купив еден скап тест ама на грешно место ја ставив урината и заврши во канта.потоа купив тест од 20 ден .не бешени во кутија -ко рефус ми личеше,го направив со мокрача навачер и покажа...ако има бременост ке каже било кој тест...и лажно позитивен не постои:).
    ајде па сите да си видите тоа што сакате.

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.110
    Тогаш за тогаш, сега за сега. Оди пак.

11. ssimonaa

ssimonaa Нов член

Се зачлени на:
    11 ноември 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Здраво на сите мило ми е што станав член на форумов. :D Решив одма да ви се обратам за совет ако има да ми кажи некој , или пак можеби имал слично искуство. Вака моите (сите) сексуални односи ми се без заштита до сега со мојот партнер еве веќе повеќе од 2 години но сеуште се "пазиме" затоа што мислиме дека е рано за бебе ова ми се случува прв пат да ми доцни 9 дена и на 10 ден сабајлето ми дојде ама многу малку и со болки во стомакот што треба да значи тоа дали некој можи да ми кажи ,тест немам направено затоа што ми дојде и дали би требало да направам сега ако можи да добијам ваше мислење фала ви :*

12. Enamena

Enamena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    107
    Направи тест, така ќе бидеш најсигурна, дај боже нека биде каков што посакуваш. Пиши што си направила. Поздрав

13. ssimonaa

ssimonaa Нов член

Се зачлени на:
    11 ноември 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Фала ти многу ќе пишам чим дознаам поздрав :)

14. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    @ssimonaa штом имаш незаштитени односи секогаш постои шанса. а ако си имала само малку крв може и да си бремена, мада не знам од што би била таа малце крв, за имплантација доцна е...

15. janickaskopje

janickaskopje Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    274

направи си тест и јас ќе ти посакам да ти е позитивен :) :) :) преубаво чувство е :) јас се чував7 години будала! :) :) :)

16. Emily Dora

Emily Dora Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    140
    Јас само што го направив.негативен е;(;(;( неможам да разберам ...ондак што беше со добиеното ;(

17. ssimonaa

ssimonaa Нов член

Се зачлени на:
    11 ноември 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Тестот што го направив е негативен...Ви благодарам за советите и подршката . Испадна како што сакав т.е негативен за сега барем така сакам :D се надевам дека на сите ќе ви испадни како што сакате :*

18. Tahitiana

Tahitiana Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2012
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    227
    Zdravo devojki! Eden den pred menstruacija so partnerot imavme odnosi i den posle toa dobiv menstruacija, normalna kako i sekogas, poobilna sto recisi sekogas mi e takva, pa po nekoja logika ne bi trebalo da sum bremena. I da sme napravile nesto najverojatno bi se iscistilo so menstruacijata ili sum greska :/ neznam kako bi doslo pri tolku obilna menstruacija i isfrlanje na onaa obvivka od matkata neli tie parcinja sto gi imame so menstruacijata do oplodivanje?! E sega tri nedeli podocna imam bolki vo jajnicite, poveke od levata strana, poduenost i grcevi vo stomakot, gadenje najcesto posle jadenje i pocna da me faka strav. E sega pijam i sumamed antibiotik pa se mislam ovie simptomi da ne se i od toa. Pa ke ve zamolam za mislenje. Fala vi odnapred

19. lili.g

lili.g Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    30
    Be bi trebalo da dojde do zabremenuvanhe,no ima teoretski Sansi...se slucuva vo prvite tri meseci Od bremenosta zenata da ima menstruacija.
    sansite sa gadenje Od sumamed se golemi,Ama Eden test Ili posers na ginekolog ke ja resat tvojata dilemma...pozdravce..:*

20. lili.g

lili.g Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    30
    Slucajno citam sto sum pisala .... Ova mojov telefon kako Sam da Si pisuva :/ vsusnost sakav da kazam,NE BI TREBALO DA DOJDE DO BREMENOST :)