Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. KetichSalvatore

KetichSalvatore Активен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    2
    samo me interesira da prasam imavme odnosi so deckoto ne svrsi vo mene megjutoa imam strav od predsemenata tecnost kolku se sansite da ostanam bremena od nea i plus zabelezav kafenkava krv vo pomali kolicini i mi traese dva dena no mi pomina mentruacijaata na 6ti ve molam odgovoretemi fala pozzz :*

2. lili.g

lili.g Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    30
    Minimalni se sansite Za bremenost vo toj slucaj.NO SEKOGAS POSTOI EDNO NO (facepalm)

3. belma

belma Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    15
    Povtorno jas..od neodamna pisav deka mi traese 2 dena ciklusot so simptomi za bremenost no testot iskoci negativen. Go povtoriv- pak negativen.
    od koga pisav imavme povtorno odnos nezastiten I sekako svrsi vo mene, gi imam site simptomi mi se losi, premnogu spijam, bolka vo dolniot del na stomak I gradi no nezz zaso testot pokaza Negativen.

4. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Штом е негативен, тоа е тоа. Продолжите со активности и среќно нареден пат. Симптомите не се покажуваат само така и експресно брзо.

5. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980
    Шур чек два пати позитивен и точен резултат ми даде, пред да добијам еден ден, попладне.

6. ssimonaa

ssimonaa Нов член

Се зачлени на:
    11 ноември 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Здраво на сите повторно јас со нашите маки ...:D Но овој пат му треба совет на мојата пријателка која чека да и пренесам. Значи вака било, имала односи со дечкои(незаштитени) и во текот на односот таа се исправила и и капнала некоја бела течност од нејзината вагина идентична на спермата збунета е да не и се случи непосакувана бременост. И дали некој ги има пиено тие апчињата ден потоа и дали се многу штетни фала ви однапред :D :*

7. enci

enci Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    42
    здрво форумкиии.ас повторно со прашање после неколку месеци ама битно редовно си следам форумов.веќе пола година си се мачиме за детенце и досега нема ништо,е сега малце сум во дилема.требаше а 15ти овој мсец да добијам и не ми дојде и уште немам,но дента кога требаше имав привремени болки во кичма и јајници а градите си ми пукаат.имaм уште такви болки но траат неколку минутки и ги снемува.друго симптоми немам,се ми е исто како пмс а вештицата ја нема.И нека ја нема хехехе.прашањето ми е ,дали dа си почекам или доволно е и 3 дена каснење за тест да покаже рeзултати и од некои со искуство dа ми каже дали е вистина дека симптомите за пмс се исти со тие за бременст.

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. KetichSalvatore

KetichSalvatore Активен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    2
    me interesira uste ova taa kafeava krv vo malite kolicini morali sekogas da e razultat na bremenost mozno li e da e predizvikano od nekakva infekcija? falaa pozz <3

9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Кафеава течност во мали количини не мора да значи бременост.
    Можно е да се појави и при овулација.

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  10. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    ахам. И јас имав во саботата, па вчера ми рекоа дека е од прехлада, ама да одам пак на преглед за 1 недела. Дај боже да не е ништо, ама ако има некое мало срценце внатре еееее тогаш .......

11. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    :hug: @okcenzi дај боже.:)

12. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    822
    Допаѓања:
    3.503
    Мислам дека време ти е за еден тест:) А симптомте да исти се, незнам дали баш кај секој, но кај мене да, малку повеќе ме болеа градите. Поздрав и стискаме палци за позитивен исход, па извести не и ќе има:party:

На enci му/ѝ се допаѓа ова.
  13. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Јас мислам дека кај тебе ќе има убава вест. Можеш да направиш тест, штом ти доцни менструацијата трчкај до аптека. Јас кога останав бремена градите ми беа најболна точка, не можев да ги допрам. Имав така некои болки како пред добивање, но така тапи и привремени. Меѓутоа кај сите жени е различно и не мора да значи дека симптомите кај сите ќе се исти. Купи си тест сега и ќе знеш на што си. Тестот можеш да го повториш и после неколку дена и со сигурност ќе знаеш дали ќе бидеш мамичка.
    Среќно!

На enci му/ѝ се допаѓа ова.
  14. rakce89

rakce89 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    388
    Еве ги моите ρезултати т3 99,8
    Т4 8,88
    Dhs 257
    Tes <20.0
    Prl 12.1
    Lh 3,91
    Fsh 6,03
    E2 <20.0 и ваше мислење попладне одам на гинеκолог

Т3

15. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    4.207
    во погрешна тема си пишала ракче, пиши во темата за поддршка и пиши ги референтните вредности вака ништо не можеме да ти кажеме .

16. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Не си доволно јасна, во текот на односот се исправила? Тоа веројатно значи дека тој немал сеуште свршено. Мое мислење, нејзина си е белата течност. Сто пати ми се случило да имам бело кај мене слично на сперма, навистина е тешко да го распознаеш некогаш.

17. ssimonaa

ssimonaa Нов член

Се зачлени на:
    11 ноември 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Да во текот на односот се исправила . Ти благодарам на мислењето :*

18. meli23

meli23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2013
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    122
    Potpolno isti se simtomite,jas so eden den kasnenje napraviv i mi pokaza,bleda vtora linija ama ja imase.so sreka mila ,izgleda toa e toa

На zelcepapagalce и enci им се допаѓа ова.
  19. enci

enci Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    42
    конечно ги видов двете црти.јупиииииииии,си се тресев од радост.Cега да смислам план како да го изненадам мојто либе.Mи иде сега одма да го барам ама на работа е,подобро уз вечера,нешто така интересно да ми текне.Да ви даде Господ на сите ваква среќа и без губење надеж,кога тогаш ќе си дојде :hug::party:

На Lovely93, awl, Ninichka и 11 други им се допаѓа ова.
  20. cvetelina

cvetelina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    54
    здраво девојки како ми сте овој месец добро се работеше на бебуш :D;):inlove: еве вејке една недела и повејке имам зголемен апетит се што е пред мене мора да каснам,морам да признам дека се поправив две три килца :o пошто бев настината на наутро кога ке кашлам ми се гади ми иде на поврајкање а градиве мисе балони и вениве на нив мисе сини и видливи треба да НЕ ми дојде на 24 мислам дека треба да се почека за тест да видам дали ми касни и една добра случка морам да ви кажам
    кога одтанав првиот пат трудна незнаевме никој кога појдовме кај една пријателка онака да ја видиме со мажми и незнам со и текна ни вика со прајте тројцата и ние почнавме да се смејме и и викам кој ма тројца хаххха после една недела дознав дека сум трудна :D а вчера мисе пријаде тост одиме со колешками до сендвишара и и vикам може тост и она после 5 мин ми вика во двава тоста сакате буковка :?: и јас и викам но јас ви нарацав еден па се навратив на првиот пат и само се насмевнав па можи е вистина дека јадам за двајца ? |(|(|( што викате вие ? ве :inlove::inlove: и:*:*:*

Последна измена: 19 ноември 2014