Фала ти . Се надевам дека и кај тебе наскоро ке биде позитивно. Ми земаа крв ми потврдија бременост но мнг рана бременост .После нова година ке одам на гинеко Пресрекна сум . Ви ја пуштам цела срека....
denes e mojot den za nedobivanje pred saat primetiv kafeav iscedok isto kako koga mi zavrsuva I eve pocesto odam do wc da proveram nema nisto ni na brisanje a nemam ni menstrailni bolki moze li da mi kazete dali moze da e simptom za bremenost
Tebe bajagi ti kasni,2 nedeli,ama ti si go znaes ciklisot dali ti e redoven ili ova cesto ti se slucuva.A nema sansi da ne pokaze na test ako si bremena,makar bil i od najeftiniot,zasto pominalo dosta vreme.Se nadevam ke si go docekas toa sto go sakas
Zdravo sakam da prasam za sovet, trebase da dobijam vo periodot od 10 do 15 ovoj mesec megutoa ne dobiv samo osekam postojano bolka kako deka ke mi dojdi a nema ni trga ni glas od vesterkata Napraviv test pred 3 i pred 7 dena bea negativni. Ve molam za sovet , sto bi mozelo da mi bidi, dali ima sansi za bremenost bidejki se obiduvame veke 1godina za detence
Па мислам дека не си бремена, ама ако ептен сакаш да си сигурна, направи hcg тест на крв. Веродостојноста на резултатот е секако поголема. П.С. Дали периодот беше болна или под подолготраен стрес? И од тоа знае да доцни. Кога на тоа ќе ги додадеме временскиве (не)прилики...
Pa na rabota sekogas sum pod stres ne samo ovoj mesec, se plasam nekoja cista da ne mie ili neznam sto nesto postrasno? Tolku bev kefoj deka mi kasni a sega ako ne sum ke se razocaram epten
Големи се шансите за бременост, штом ти доцни веќе пет дена. Тестот може да не ја покажал бременоста, може оплодуванјето е настанато подоцна Направи тест преку крв, и дај боже да се израдуваш
zdravo na site.me interesira dali mozam da ostanam bremena 10 dena pred menstruacija..se razbira imam nezastiteni odnosi i sekako deka sakame bebence..fala mn pozz do site
Може и недела дена пред менстр.сестрами тогаш остана и со едното и со другото.Не секогаш овулацијата е на средина на циклус.
Fala mnogu..nie za prv pat probavme pred 4-5 dena i sekako ovie denovi aktivno i (ne )treba da mi dojde na 1vi i za kolku vreme mozam da napravam test ili da cekam da vidam dali ke mi dojde
Pocekaj dali ke dobies pa napravi si test,iako znam devojki kade sto na testot im pokazalo i porano.Ama sto e sigurno sigurno e.Iskreno se nadevam deka ke ti e pozitiven i deka ke si go dobies najubaviot novogodisen podarok
мене со 2-3 дена каснење на менструалниот циклус ми покажа дека сум бремена и тоа навечер го правев зависи кај која како....
Daj boze bidejki mn sakam deca se nadevam deka ke bide se vo red i deka nema da dobijam iako imam nekoj blagi bolki i peckanje vo stomakot dole i gradite me naboluvaat od vcera no ne mnogu..ufff se nadevam nema da dobijam.vi posakuvam mn srekja na site.
Najubavo da ti kasni prvo da ne frlas dzabe pari za testovi... Nie koga probavme prviot mesec ne mozev da docekam i napraviv test i pred da mi zadocni i drugiot den dobiv (duri i mi podrani) posle ne se zamarav ic, samo si rabotevme na slucajot, mi zakasni 7 dena (pocekav tolku zatoa sto imav neredovna menstruacija) i OP pozitiven test
Девојки пред 2 ипол недели имав незаштитен однос. Треба да ми дојде менструација на 30ти, значи не ми касни, но имам некои симптоми. Постојано имам мачнина, ми се слошува, а и градите ме болат. Исто така бев болна и пијам антибиотици па можно ли е нешто од нив да ми се лоши? Направив тест денес, прво покажа две линии и потоа за 2-3 минути стана една линија. Некој совет?
Ne si bremena cim taka vikas prv dve pa edna testot ispadnal negativen.no ete ako ne ti dojde na 30ti povtori go testot so srekja
Nesto pogresno da ne si go napravila testot? Koja linija ti ostana? Taa sto pokazuva negativen test, taka? Povtori si eden od 30 den, posekako se tocni i tie testovi, bidejki ako si bremena nivoto na hcg kje ti e pokaceno i kje pokaze na bilo koj test.. dokolku nemozes da docekas. Ako ne cekaj prvo, ako ti kasni napravi