Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. Polis

Polis Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    86
    :*
    Фала ти . Се надевам дека и кај тебе наскоро ке биде позитивно. Ми земаа крв ми потврдија бременост но мнг рана бременост .После нова година ке одам на гинеко :) Пресрекна сум . Ви ја пуштам цела срека....:)

На elena.mak, mariz, flower30 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Polis

Polis Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    86
    Да да го има таму . Се надевам дека ке биде позитивно ;) Симптоми немора да имаш . Кај секој различно :)

3. milamila988

milamila988 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2014
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    244
    denes e mojot den za nedobivanje pred saat primetiv kafeav iscedok isto kako koga mi zavrsuva I eve pocesto odam do wc da proveram nema nisto ni na brisanje a nemam ni menstrailni bolki moze li da mi kazete dali moze da e simptom za bremenost

4. Lisa_Maja

Lisa_Maja Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    384
    Tebe bajagi ti kasni,2 nedeli,ama ti si go znaes ciklisot dali ti e redoven ili ova cesto ti se slucuva.A nema sansi da ne pokaze na test ako si bremena,makar bil i od najeftiniot,zasto pominalo dosta vreme.Se nadevam ke si go docekas toa sto go sakas:l:

5. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    Здраво :)

Сакам да прашам после колку дена од односите можам да проверам дали сум бремена?

6. slatkamalaoo11

slatkamalaoo11 Активен член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Zdravo sakam da prasam za sovet, trebase da dobijam vo periodot od 10 do 15 ovoj mesec megutoa ne dobiv samo osekam postojano bolka kako deka ke mi dojdi a nema ni trga ni glas od vesterkata :)
    Napraviv test pred 3 i pred 7 dena bea negativni. Ve molam za sovet , sto bi mozelo da mi bidi, dali ima sansi za bremenost bidejki se obiduvame veke 1godina za detence

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.769
    Допаѓања:
    23.766
    Па мислам дека не си бремена, ама ако ептен сакаш да си сигурна, направи hcg тест на крв. Веродостојноста на резултатот е секако поголема.

П.С. Дали периодот беше болна или под подолготраен стрес? И од тоа знае да доцни. Кога на тоа ќе ги додадеме временскиве (не)прилики...

8. slatkamalaoo11

slatkamalaoo11 Активен член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Pa na rabota sekogas sum pod stres ne samo ovoj mesec, se plasam nekoja cista da ne mie ili neznam sto nesto postrasno?
    Tolku bev kefoj deka mi kasni a sega ako ne sum ke se razocaram epten

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Alena988

Alena988 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2014
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    6
    Големи се шансите за бременост, штом ти доцни веќе пет дена. Тестот може да не ја покажал бременоста, може оплодуванјето е настанато подоцна :) Направи тест преку крв, и дај боже да се израдуваш :hug:

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Simeonova

Simeonova Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    zdravo na site.me interesira dali mozam da ostanam bremena 10 dena pred menstruacija..se razbira imam nezastiteni odnosi i sekako deka sakame bebence..fala mn pozz do site

11. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.776
    Допаѓања:
    4.605
    Може и недела дена пред менстр.сестрами тогаш остана и со едното и со другото.Не секогаш овулацијата е на средина на циклус.

На Simeonova му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Simeonova

Simeonova Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Fala mnogu..nie za prv pat probavme pred 4-5 dena i sekako ovie denovi aktivno i (ne )treba da mi dojde na 1vi i za kolku vreme mozam da napravam test ili da cekam da vidam dali ke mi dojde

13. Lisa_Maja

Lisa_Maja Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2014
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    384
    Pocekaj dali ke dobies pa napravi si test,iako znam devojki kade sto na testot im pokazalo i porano.Ama sto e sigurno sigurno e.Iskreno se nadevam deka ke ti e pozitiven i deka ke si go dobies najubaviot novogodisen podarok(fingers)

На Simeonova му/ѝ се допаѓа ова.
  14. zoricamkd

zoricamkd Активен член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    6
    мене со 2-3 дена каснење на менструалниот циклус ми покажа дека сум бремена и тоа навечер го правев зависи кај која како....

15. Simeonova

Simeonova Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Daj boze bidejki mn sakam deca se nadevam deka ke bide se vo red i deka nema da dobijam iako imam nekoj blagi bolki i peckanje vo stomakot dole i gradite me naboluvaat od vcera no ne mnogu..ufff se nadevam nema da dobijam.vi posakuvam mn srekja na site.

16. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.707
    Допаѓања:
    76.988
    Najubavo da ti kasni prvo da ne frlas dzabe pari za testovi... Nie koga probavme prviot mesec ne mozev da docekam i napraviv test i pred da mi zadocni i drugiot den dobiv (duri i mi podrani) :D posle ne se zamarav ic, samo si rabotevme na slucajot, mi zakasni 7 dena (pocekav tolku zatoa sto imav neredovna menstruacija) i OP pozitiven test :D

На galapce му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Simeonova

Simeonova Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Fala vi mnogu :) daj boze da ne dobijam ..

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Девојки пред 2 ипол недели имав незаштитен однос. Треба да ми дојде менструација на 30ти, значи не ми касни, но имам некои симптоми. Постојано имам мачнина, ми се слошува, а и градите ме болат. Исто така бев болна и пијам антибиотици па можно ли е нешто од нив да ми се лоши? Направив тест денес, прво покажа две линии и потоа за 2-3 минути стана една линија. Некој совет?

19. Simeonova

Simeonova Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Ne si bremena cim taka vikas prv dve pa edna testot ispadnal negativen.no ete ako ne ti dojde na 30ti povtori go testot :) so srekja

20. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.707
    Допаѓања:
    76.988
    Nesto pogresno da ne si go napravila testot? Koja linija ti ostana? Taa sto pokazuva negativen test, taka? Povtori si eden od 30 den, posekako se tocni i tie testovi, bidejki ako si bremena nivoto na hcg kje ti e pokaceno i kje pokaze na bilo koj test.. dokolku nemozes da docekas. Ako ne cekaj prvo, ako ti kasni napravi :)