Jas takvi bolki prv pat togas osetiv i znaev deka ima nesto, abe kako bockanje, secenje na jajnici i na matkata... Krvarenje implantacisko nemav, no moze ne sum imala zatoa sto bev od 8 sabajle do 5 porucek vo more a simpomi nemav ic i da sum imala ne sum obrnala moze vnimanie zatoa sto si se pecev na sonce po cel den i ako mi se slosese mislev od zeskoto mi e
Pa nie nikako nemozeme da ti pomogneme, ete sama vikas si piela i antibiotik pa moze i zatoa ti kasni i ti se maci da ti probie. A dosta ti kasni taka da testot nema da zgresi ako si bremena odma kje pokaze, ako ne pokaze znaci imas drug problem... Napravi si test najubavo samo taka kje znaes, zatoa sto sekoj ima razlicni simptomi, nekoj i gi nema voopsto...
Тебе се ти се собрало Колку време помина од 'ризичниот' однос?Знаеш неможе тоа туку така одма симптоми да покаже.Ако навреме излегувал нема значи ништо.Антибиотици,стрес ,промена на клима се тоа си влијае.Напиј се еден бедоксин и опуштисе.Со нервоза ке ти доцни уште повеке.
Сакам да ве прашам градите од кога почнаа да ве болат дали пред да почне да во доцни или после терминот за добивање. Јас некаде треба да добијам за 10 дена,а градите ме премногу болат неопишлива болка неможам да ги допрам. Инаку имав незаштитен однос 5 ден од циклусот и мм сврши во мене, ама после тоа пак имав крв и не знам што да мислам.Фала
Abe po 100 pati sme pisale deka nemora da znaci deka gradite ako bolat toa e simptom na bremenosta, obicno najvekje onie koi ostanuvaat bremeni nemaat nikakvi simptomi. Pologicno e da bolat gradi poradi menstracuja, taka da mislam deka te bolat zatoa sto ete treba da dobies za 10 dena... Baska ne si ni bila vo plodni denovi togas, mozno e sega da si vo plodni denovi ili pak i tie ti pominale... Zavisno od toa koga imas ovulacija... taka da ako sakas bebe grabni go maz ti
I jas ne osetiv ovulacija ovaj mesec .mozno lie da nemam? A inace imam detence edno sega sme pocnale za drugo
Iva i jas se prasuvam kako e mozno, sekoj mesec ja primetuvav ovulacijata, ili voopsto ja nemalo ovoj mesec ili bila porano od ocekuvanoto hm. Voopsto ne bilo lesno, a i si mislam premnogu sum preokupirana, samo vo toa da se mislelo, de mi se gadi, de ova de ona, ohhh si baram simptomi, daj boze da se vistinski
Devojki jas se izvinuvam sto ne pisuvam so mk podrska ama deka pisuvam od telefonot... Imam 22 godini i vo tekot na tie godini imav neredoven ciklus, sega vo noemvri mi dojde na 27 a dekemvri na 31. Na 16 i 17 januari imav odnosi so decko mi bez zastita mislam svrsi nadvor se izbrisa so vlazna i posle prodolzivme i pak nadvor ama kaxa deka ne e siguren da ne ostanalo nesto vnatre pred da svri nadvor ama jas pocnav mnogu da jadam, imam glavobolki, mi se vrti navecer obicno, gradite od denes pocnaa da me cesat, tvrdi mi se i si gi osekam kako da mi se duvat kako i stomakot isto i zgolemen vaginalen sekret, povrakanje nemam, kiselini i mi dojde na 28 mi podrani prvo imav rozeevo, posle kako belkata na jajceto nesto slicno ne krvaram mnogu za razlika od predhodnite pati i godini e samo so sekoj den me boli stomakot kako pred da dobijam mi se spie gradite mi se vreli so e neznam moze da sum bremena? Sega i test nemozam da napravam deka uste krvaram a kupiv
Pa da ne dobivas, ti probiva izgleda. Nekako mnogu simptomi imas kako za menstruacija, za bremenost simptomite obicno se pojavuvaat pokasno... Kako sto izracunav mozebi si bila vo plodni denovi i ima dosta pominato od odnosot, taka da testot napravi go odma...
Здраво девојки , бидејки сум нова на форумов ,се трудев низ темите да прочитам, но премногу информации ми се насобраа и каша попара ми се направи во главата па вака реков да си прашам најдобро , случајно се погоди да имам однос на плодни денови, по моите пресметки бидејки секогаш имам на 28 дена треба да добијам утре или задутре, но имам некои чудни симптоми кои никогаш не сум ги имала , огромни болки во градите - па недај боже да треба да слегувам по скали, аууу се тресат како на пајдушко оро, вените многу ми се познаваат, до сега сум имала повлечени пупки но последниве две недели мислам преку градник ке се видат, премногу осетливи на допир , ме чешкаат на моменти, круговите ми се малку намалени како стеснати, дури и мажот ми забележа голема промена -поголеми ,поинакви му биле на допир, после односот по 1 ден имав болки во јајниците-што исто не ми се случува пред циклус, и по една недела од односот на хартијата имав бледа розева трага само еднаш, исто така мн често одам во вц , а искрено не обрнував мн внимание на симптомите бидејки се обидуваме подолго време и бев онака опуштена кога ќе биде тогаш, но градиве премногу почнаа да тежат и болат , многу бев долга но сепак нова сум и се сакав наеднаш да прашам хехех . фала ви однапред
Pa mozes da napravis test, cim si imala vo plodni denovi mozno e da si bremena. A so simptomive sekoj razlicno... I toa bledo rozevko moze bilo implatacija Kupi si test sto pokazuva 6 dena od odnos i napravi. Ako se strpis da pocekas da ti kasni barem den dva uste poubavo, ako ne dosta pominalo od odnosot taka da mislam kje pokaze testot So srekja!
Симптомите за бременост не секпја жена ги има,некоја има симптоми за добивање,а некоја никакви симптоми...затоа најсигирно ти е да почекаш неколку дена,и доколку не добиеш да си направиш тест.
@espana jas i ti dezurni na forumov hahaha so da praam.. kaj sum sama cel den, maz mi dojde od rabota vo 5, rucek ova ona i eve vekje spie 2 saati
досега не внимаваме но секогаш доаѓаше , сега си велам нема да дојде хехе а инаку сум стрплива ќе почекам ,, цело друштво е во " друго стање " хех можеби е плодна годинава
И мојот сопруг дојде во 18 00,па ме однесе до фризер и накај 20 часот дојдовме,тој си заспа,јас како што велиш дежурам Читам книга ама секоја пауза сум на форумов...
Јас кога бев сигурна дека ќе си добијам и тоа 100%, не добив....психатае опасна работа Среќно,па да пишеш радосна вест!
Zdravo devojki , vaka jas imav spontan abortus i toa sega kolku i da ne sakam me opteretuva psihicki , posle predvideniot period od kiretazata za prv pat se obidovme vo plodni denovi i sega cekam ili da mi dojde menzis ili da se izraduvame , prasanjeto mi e imam konstantni bolki blagi ne jaki kako nelagodnost vo dolniot del na stomakot ne se menstrualni bolki nesto kako kaj matkata taka cuvstuvam e sea mn psihicki sum opteretena zosto i spontan koga imav nekavi vakvi bolki nelagodnosti nz dali e vo red nekoj nesto od iskustvo
Сега за сега јас освен малку лошење,апетит зголемен и болки во градите други симптоми немам. И стомакот што ме боли,ама тоа дека се се шири и се тоа...