Здраво феминки дали е симптом да го чувствуваш стомакот во долниот дел потврд . а требаше на 2 да дојди ја нема . вечер после раб тест да си купам- кој ми го препорачувате , и утреи зутрина да го направам ппа да видиме што ќе кажи
Pa koj bilo test ke ti pokaze cim si docni, no eve najdobro Sure Check kupi si inace za potvrd stomak neznam ne sum slusnala, ama bolki kako bockanje i kako menstrualni se isto znak na bremenost, jas imav takvi na denot na dobivanje
Jas imav bolki jaki koi mi traeja 2 dena, nesto kako menstralni bea no ne kaj jajnicite tuku bas vo matkata, pocudni kako bockanje vo dolniot del na stomakot i posle mi zadocni i napraviv test i bese pozitiven ajde da se izraduvas so pozitiven test i da ne druzis vo temata trudnicki muabeti
Eeee feminki moi mili deneska dobiv jas, ete moite simptomi za sto bile za dobivanje Ajde poveke sreka sledniot mesec za mene. Sega cekam vie da pisuvate da me izraduvate kiss
Значи кога ќе прочитам дека некоја од вас добила,се нервирам исто како јас да сум добила.Мене ми е денесма денот за добивање,28ми,уште ништо.Ако почнам да се надевам ,ако добијам многу се разочарувам.На 25 ти ден правев тест од што бев нестрплива и нормално негативен.Не знам што да кажам,за никаде сум...
Denes treba da dobijam....pravev test,....negativen Ne mozev da izdrzam. Uste nemam dobieno,no veke osekam bolki vo stomak,gradi... Eh, toa e toa....do koga, neznam
Ako imase nesto mislam deka kje pokazese :/ Jas koga najmalku se nadevav ostanav, a iskreno toj mesec ne ni mislev na toa, najopustena bev... podgotovki za na odmor ova ona i ne se nervirav i op se fatilo Ajde kje bide
Ете сеуште нема знаци на мензис,синоќа направив тест негативен , сега вечер уште еден ама овој пат sure check , синоќа во аптеката имаше само еден тест и беше доцна да барам др отворена аптека не бев стрплива. Дали е можнно да бил лажно негативен ? Неззнам ни како се викаше тестот хаос . почнувам веќе да шизам нема ни луѓе на работа да помини времето да дојди за тестот
Лажно негативен може да е тестот,ако мн.брзо си го направила.Земи си sure chek, и провери пак!Тој се прави во било кој период од денот!
Pa i ne e bas brzo , 4 den veke docni , a sekogas mi e na 28 dena ,redovno, ke vidime vecer , se nadevam nema da e pak negativen heh
Posle tie cudni bolki eve sabajle menstrualni i sega mi dojde samo mn cudno 5 dena porano :/ , poveke sreka sleden pat :/
Sega sum zbuneta , jas barem mislam deka e menstruaacija od sabajle nekolku kapki prokrvarev poveke kako na toalet so brisenje i eve sega bolki prekinaa a menstruacija kako sto jas znam nemam epten sum zacuedena i sega nz sto da mislam odnosi imavme na 25 , a i menzisot mi e tocen sekogas a sega so 5 dena porano nekoj nekoe iskustvo falla devojki
Mene so 5,6 dena docnenje mi pokaza ubavi dve jasni crveni crti... No moze kaj tebe pokasno bila ovulacijata pa rano da ne ti e za test... Jas mislam deka bi trebalo da pokaze i sega testot dokolku si bremena, no sepak kaj sekoj razlicno... ajde so srekja
Јас 5,6 дена пред да треба да добијам имав кафеав исцедок кој го имав само еден ден. Потоа кога требаше да добијам,недобив Почекај уште некој ден ,ако не добиеш ,пак тест. Имлантациско крварење е кога од 6-12 ден по односот настанува бременост,односно ембрионот се залепува на ѕидот на матката и предизвикува мало количество на крварење
epa ako si imala krvarenje koe bilo cudno kako kapki krv samo ili kako kafeavko i ako ne ti prodolzilo kako menstruacija tuku prekinalo, se raboti moze za implantacisko krvarenje... toa ti e ustvari vgnezduvanje na plodot vo matkata i nekoi zeni prokrvaruvaat, nekoi ne. Jas na pr nemav nikakvo krvarenje. Ako ne dobies napravi si test pak
Jas isto koga ostanav trudna na denot na dobivanje temno kafeavo mi protece I eto rekov dobiv drugiot den test poxitiven koj za zal zavrsi bremenosta tragicno mi umre bebeto vo 36 nedela. Eve se obiduvame za drugo veke 2 meseci nema nisto.i treba da dobijam veke kon 12 a jas nestrpliva napraviv sensitive test sega I negativen.sto mislite mozda e