Lele kolku mi e zal vaka koga kje slusnam taka kasno ste izgubile bebe Ajde cim ednas te blagoslovil gospod pak kje te blagoslovi, moze taka trebalo da bide... Ima nadez barem znaes deka mozes da ostanes bremena. Jas 4 meseci kao bozem gi pogoduvavme plodnite denovi samo i ne mi se fati, posle dva meseci ne gledav plodni... Sto pocesto imavme so mm, sekako svrsuvase sekogas vo mene i mi se fati. Ajde so srekja, daj boze da ima sto poskoro kaj tebe
Negativen i sure chek :-\ a ne doaga nema ni znaci za menstruacija, ah pon na lekar nema drugo , ako ne probie do togas
Se nadevam deka e od stresot ali fala boze si imam edno since 7 godisno I sve mie na cel svet.jas rekov ke probam uste ednas pa sto saka neka bide
Zdravo na site jas sum nova na forumov i sakam da ve prasam za mislenje...posleden pat imav dobieno od 10 do 15 i den po ciklusot imav odnosi i svrsi vo mene togas i na 24 koga kako sto preracunav mi se plodni denovi..sega me boli kicmata i dolniot del na stomakot a imam i gadenje ama pretezno popladne , a imam i zgolememo belo pranje..pravev test pred edna nedela i negativen bese,mislite deka bilo rano ili deka nema sansi da sum bremena ??? utre planiram pak da napravam uste eden pa da vidime..pozdrav do site
Dojde , zatoa biile negativni testovite, sega sleden cekor da zavrsi odma na lekar, da vidime kako stoime so folikuli da gi spremime da gi pukame neznam sto , pa ako ne biva nisto ke mora da snimame kanali, bidejki veke dolgo se obiduvame ne uspeva da fati, pratev i plodni denovi ama ne saka , i veke pocnav da se nerviram i da mislam se poveke na toa
Gadenjeto ne veruvam da ti e od toa, rano e za gadenje... Toa po 6ta nedela tek zapocnuva, bolkata vo kicma i vo stomakot moze da ti e ako treba da dobies, no mozni se i bolki dokolku si bremena, jas na pr gi imav na denot na dobivanje tie bolki no samo vo stomakot. Ne trosi pari za testovi, cekaj da ti zakasni pa napravi si, ako pocnes na sekoe da pravis testovi eheeeeee ili pak preku krv vo avicena, za tie pari za testovi sto kje gi frlis kje imas siguren test preku krv
ova cekanjevo ubiva jas pretezno nemam bolki pred dobivanje tuku otkako ke dobijam , a sega gi imam edna nedela, ama izgleda ke moram da cekam.uste nekoj den...sepak fala ti
Pa ti preporacuvam barem do denot na dobivanje da pocekas, zaso nie koga pocnavme da se obiduvame kupiv test i go napraviv porano i potoa dobiv i se razocaruvav se taka, dzabe ispofrlav pari Vaka ti zakasni, odma vozbuda znaes deka ima nesto... pravis test i op pozitiven
daj Boze taka da bide , mislam deka sega kako za inaet pa i denovive posporo mi pominuvaat ama ke se izdrzi uste nekoj den pa ke vidime sto ke bide
Направивме тест за бременост на 1ден од кога и каснеше па на 3тата ден покажааа негативно а имаше Две недели од односот сега женска ми е на 34ден е сега како што читав ако не дојде до35 после 35бременост настапувало ????
Aj nemozes vo sekoja tema da pises. Posle negativni testovi nemoze ds e bremena, kako kje nastapi bremenost ziti se ako ne si svrsil vo nea? Daj dosta ja pretera pa 200 soveti ti dadovme, ako mislis bremena e, zemi ja za raka i na ginekolog pravo i tamu kje ti kazat 200% dali e ili ne e. Nie ovde ne sme baba Vagja i ne gledame na gravcinja
Epa kako mi zboruvaa taaa samo me plasiii UOTE="mariz, post: 2318920, member: 86577"]Aj nemozes vo sekoja tema da pises. Posle negativni testovi nemoze ds e bremena, kako kje nastapi bremenost ziti se ako ne si svrsil vo nea? Daj dosta ja pretera pa 200 soveti ti dadovme, ako mislis bremena e, zemi ja za raka i na ginekolog pravo i tamu kje ti kazat 200% dali e ili ne e. Nie ovde ne sme baba Vagja i ne gledame na gravcinja [/QUOTE] Pa
Si igra devojka ti so tebe i kasni sto se nervira ili ako piela antibiotici... Mene kolku pati mo kasnelo pa ne sum bila bremena. Veruvaj posle negativen test nema nikakvi sansi da e bremena. Odete vo klinika nekade, preku krv neka ispita ako ne saka na ginekolog da otide... Neznam drugo sto da ti kazam. Ne se napinjaj odi legni si i utre prezemete nesto ako tolku se plasite, a ne tuka po forumov da panicis. Nema koj da ti pomogne tuka.
[Qto aE="mariz, post: 2318943, member: 86577"]Si igra devojka ti so tebe i kasni sto se nervira ili ako piela antibiotici... Mene kolku pati mo kasnelo pa ne sum bila bremena. Veruvaj posle negativen test nema nikakvi sansi da e bremena. Odete vo klinika nekade, preku krv neka ispita ako ne saka na ginekolog da otide... Neznam drugo sto da ti kazam. Ne se napinjaj odi legni si i utre prezemete nesto ako tolku se plasite, a ne tuka po forumov da panicis. Nema koj da ti pomogne tuka.[/QUOTE] I toa so vikas ne e losa idea
Κаде читаше ваκва глупост ти и женсκа ти да се едуциρате пρво па потоа да имате сеκс што велиш.Бρеменоста не настапува во зависност од деновите, туκу во моментот κога спρематизоидот ја оплодува јајце κлетκата.Не е бρемена штом тестот е негативен, неκа си напρви уште еден и ќе биде сигуρна.Доста паничевте по темите, од стρес повеќе ќе и доцни.
здраво девојки како сте е вака на 23 ми заврши после 7-8 дена кога појдов во вц на хартијата имав како црвени капки и малку розовкои имав некоја тапа болка во долниот дел на стомаков ноке станувам по 6 -7 пати во вц за апетит да не спомнувам ионака јас си имав апетит дали е можно е да сум останата трудна ? дали некој имал таква болка како да те тегни некој за стомак како да се шири еве сега неколку дена неосејкам ништо ако може совет ве бакнувам
Se obiduva za bebence @cvetelina Inace jas imav 2,3 dena taka kako bockanje, tegnenje neopisliva bolka dole vo stomakot i stanuvav za mocanje Ama pa mene toa mi se slucuvase dve nedeli posle zacnuvanje valjda, bas dva tri dena pred da dobijam i se do denot na dobivanje mi traeja tie bolki
Здраво,јас требаше да добијам 9,10 ама уште ништо , а има свршено во мене два пати во плодни денови.правев денес два теста од сабајле и поладме ама негативни,а имам киселини,мачнини од кафе,ме боли половината ,а понекогаш имам тапа болка во долниот дел од стомакот и многу ми се спие...можно ли е да не се точни тестовите или залудно си се надевам ?
Simptomi za losenje rano e da imas... A i baska dva negativni testovi :/ Bolkata vo stomak ja imaat nekoi zeni, ama bolka vo polovinata ne mnogu, jas vo 8mi mesec sega nemam bolka vo polovina, nemora da znaci deka e simptom za bremenost, moze da e za dobivanje. Ne sakam da te razocaruvam, moze pokasno si imala ovulacija i moze se netocni testovite... no sepak tie pokazuvaat 7 dena najmalku od ovulacija, a kaj tebe se sigurno i nad 12 dena pominati...