девојки веќе 33 дена поминаја а кај мене нема ништо малце болка кај матката др ништо, се уште немам добиено
постои голема веројатност да ти доцни и од нервози. Инаку и јас бев во иста ситуација како тебе, дечко ми сврши во мене и ми доцнеше две недели, правев тестови и беа негативни. Но сепак ти препорачувам да одиш на гинеколог.
правев во понеделникот ама покажа негативен, ќе чекам до утре па ќе направам, дај боже да е позитивен ке се израдувам многуууу
не се надевам многу, секогаш менстурацијата од месец до месец ми е на 30+ дена, ама кај Е господ никој не е
Zdravo na site jas sum nova so decko mi imame redoven odnos no nikako da zabremenam pred edna nedela pravev test be safe mi izleze edna crvena i edna sina linija po nekolku dena imav kafeav iscedok ve molam za sovet
Ne sum pravela do sega takov test, pozitiven ti ispadna sakas da kazes? Ako se pojavila crtkata sto pokazuva bremenost togas bremena si A kafeaviot iscedok mozno e da e implantacija
па на упатството би требало да е дадено какп треба да излезе позитивниот,како негативниот резултат и како ке излезе ако е невалиден тестот
Of lele ti docnelo od stres i iscekuvanje, ajde opusti se i rabotete na slucajot sekoj den Koga najmalku kje ocekuvas kje bide, vaka si go macis teloto so stresovi i nervoza, veruvaj najgolema uloga ima da si smiren
Девојки, ја си почекав надевајќи се дека ќе ми дојде ама ништо,Денес 17ти ден како ми доцни а вчера и денес имам жолт исцедок.Ме боли и глава.Утре морам на гинек. можно ли е и покрај негативните тестови да сум бремена? Ептен сум збунета
Најчесто,речиси секогаш,тестовите се точни ,ама сепак постојат секогаш шанси за исклучок.По колку време од доцнење на циклусот направи тест?
Доколку постои бременост,по толку денови,тестот треба да покаже позитивно.Најдобро да си посетиш гинеколог...Ти посакувам се најдобро,дај Боже,тестовите да погрешиле.
Ајде сега ке видиме и кај мене како ке се покаже...Имав односи во плодни денови и на дено на овулацијата...Веќе за 4 дена ми е следна менструација ( се надевам нема да ја добијам ) иначе немам никакви симптоми на ПМС....иак претходно две недели пред да добијам ми почннуваа симптоми како подуеност ( и сега сум малку подуена ) но градите неиздржливо ме болеа, неможев да ги допрам никако а сега не , ме болеше половина исто така недела дена и повеќе пред да добијам а сега не...Сега само ме фаќа некоја нервоза од време на време и ништо друго