Така беше и кај мене пред да треба да добијам имав нешто како кафено, слабо црвено и толку,поминаа денови и немаше менструација....тоа нека не те загрижива, штом има две цртки,радувај се!Ако направиш тест за ден,два, ќе видиш таа црта ќе биде јако црвена. Имај си лесна бременост!
Јас добив...Здравје нека има и се ке биде...Ако не сега нареден месец битно си се проверив се си е во ред.
здраво на сите.минатио месец имав на 3фрб.требасе да ми дојди вцера или денес.ама нема нисто од идење.немам никакви симтоми дека ке ми дојди.
Ве молам кажетеми дали белото прајне има врска со бременост? јас обично имам повеќе а деновиве ми е ептен намалено
Исто беше и кај мене.И ние се обидувавме за бебе 2 месеци и еве сега фати јас имам погоре пишано дека јас имав последно менструација на 1 февруари а сега за овој месец немав никакви симптоми. Направив тест еден ден после каснење и испаднаа 2 цртички... ајде направи еден тест да видиш,па ќе пишиш што ќе испадне. Се надевам дека и ти си бремена бидејќи ги имаш истите "знаци" за бременост како мене
Па пред менструација белото прање се намалува,а можеби имаш габична инфекција посети матичен лекар или пак гиниколог...Колку време ти доцни?Направи си тест,па ќе видиш на што си
Овие денови ми се плодни, имав циклус од 14 do18 fevruari.за инф. Незнам немам ништо посебно како чешање печење...
Јас имам мнгу бело прање, а ми касни скоро две недели. Бело прање измешано со нешто водлесто. Дали е можно да сум бремена?
Znaci vaka mi pominaa plodnite so mm se trudevme mnogu pa da vidime so ke ispadne dali sega e normalno imam belo pranje milsam dali e mozno da sum zabremenila