Преку крв Рано е за на ехо можеби Преку вена.Нека ти даде матичниот упут да испиташ преку крв бременост
Фала многу на се.Одам сега кај матичната да Земан упут и утре да завршам работа.да знаев Денес ке одев ама вене немоћи од вена доручкована сум.мислам ке полудам овие 5дена.
баш ми е милоооо, со лесно да си ја износиш цела бременост. се израдував исто како на мене да ми се случи, од срце ти кажувам
Јас мислам нема врска доручкувана.Нема да ти проверуваат хемоглобин или железо,туку концентрација на хсг хормонот.Ако имаш бр од лабараторија јави се и прашај.Ајде срекно и пиши резултат
Денеска требаше да добијам,но уште го нема,а менстр.ми е точна како швајцарски саат на 28-ми февруари правев тест ми излезе негативен,можно ли е да постои бременост, дека никогаш ми нема доцнето не знам, а градите ме болат многу, исто како пред добивање,чувствувам така како благо боцкање во матката,а и во градите ама поретко ....ете го нема прв пат ми се случува ова ке видам до утре...вие што велите?
Ja jas prviot den od docnjeneto napraviv test i bese negativen, 3 den mi izleze bleda linija recisi i ne se gledase
Мислам дека по муабетот, ова ви прв или втор пат пробување, и како сите нас си мислеше дека одма се фаќа Ама не се преоптоварувај, ако тестот покажа негативен и после доцнењето... т.е. сите 3 теста, нема што да се малтретираш по лаборатории. Верувај сите што сме во исчекување за бременост неколку дена пред менс имаме повеќе симптоми од било која трудница. На сите ни се лоши, ни се повраќа, абе ти се чини готови сме да родиме, ама тоа ни е од главата, и желбата за бебе. Ти доцни оти си во исчекување и под стрес, сите сме го поминале тоа Само опуштено, и велат така полесно се фаќало, хехе
Знам дека не треба да мислам на то.Чудно е што ми е редовен циклусо.Поке ништо не права ке си чекам уште некој ден па после право на гиниколог нема друго решение.
Девојчиња нова сум на форумов, пред се лесна бременост на сите идни мамички и што поскоро кај тие што очекуваат.јас веќе 10 месеци имам незаштитен однос и се тоа се одвиваше опуштено се до последната менструација која ми беше на 15 е сега некако се опседнав зашто нема уште бебе почнав да мерам и бт, но еве веќе цела недела имам некаков чуден исцедок инфекција ли е што ли ќе е врска немам, треба да не добијам пак на 15ти,па ќе видиме што сме направиле
Здраво на сите,јас сум нова а форумот но рњдовно ве следам Вака.... јас и мојот сопруг се обудуваме околу една година да направеме бебуш но ништо последен пат добив на 06.02.2015 некаде на 01.03.2015 2-3 дена имав како кафеав исцедок но само при бришее не и а вешот па ме интересира дали некој имам вакво искуство до сега не сум имала ишто слично дали вака изгледа можеби имплатационо крварење Фала ви однапред
Штом сте имале незаштитени односи има големи шанси.Јас пред терминот за добивање имав кафеав исцедок ама само еден ден , и потоа по неколку дена кога требаше да добијам, не добив....Почекај си уште некој ден,а ко недобиеш, прави тест.Среќно! :
Се надевам дека овој месец ќе се израдувам ќе почекам уште ден-два па ќе правам тест се надевам дека ќе видам две цртички. Ти после колку време го направи тестот?
Јас многу чекав, 15 дена, ама тоа дека неверував дека сум бремена, мислев сум болна а ти не чекај толку есен ден по доцнење, направи си и израдувај се !
Mila kazi mi dali tebe te bolea gradite isto kako za dobivanje, eve kaj mene i denes go nema,strav mi e test da napravam zs koga go pravev na 28-mi izleze negativen, Da naglasam deka vtor pat mi docni vo zivotot prviot pat koga ostanav bremena,za zal abortirav i sega,samo sto sega nz dali stanuva zbor za bremenost zs nemam nikakvi simptomi osven bolni gradi
Mn mnogu me bolea gradite... I mnogu mi se spiee. Mene prviot den mi izleze negativen a posle toa pozitiven