Девојки ете денес на работа јадам како за двајца ххх постојано гладна, за идејне мислам дека абер нема не ме боли ни стомак ни ништо, само сабајле кога станав на гаќите имав многууу бело прајне, станувајне од кревет и одма ми стече исто како мочана ама за тест е рано последен пат имав на 14ти
Јас пак имам некој темно жолтеникав исцедок веќе една недела, треба да добијам околу 15 ти , мене малку ме наболуваат градите и ништо друго, се мислам денес еден тест да си купам ама рано е да не се разочарам. dade123 ајде дај Боже да биднало кај тебе
да не е рано за тест. јас имам дома еден на залиха и само ми го кријат за да не го направам, и мене место не ме држи ама рано е барем усте 5-6 дена ќе почекам. ДАЈ БОЖЕ на сите шо чекаме да ни се посреќи овој месец
Дај Боже.И јас ќе почекам иначе мене ќе ми биде прв тест досега никогаш не сум правела,ако купам знам дека ќе го искористам кај можам да издржам..ама пак немам некој симптоми незнам некако овој месец многу се опседнав се таму ми е паметот ќе полудам до 15 ти
Со среќа зајка, ајде да Боже да не израдуваш ..и јас ќе купам еден за едно саат време одам на пазарење, знам дека е рано да го направам ама нека си стои за секој случај
Почекај уште малку не го прави одма можно е да не покаже па и да има нешто, ако не ти дојде секако тогаш ќе правиш пак Како и да е ти ја пуштам цела среќа
Си купив ама ќе почекам пошто ете почна и стомак да ме приболува како пред добивање, ајде и јас тебе зајка ти ја пуштам цела среќа и чекам да споделиш со нас убава вест
I jas treba da dobijam na 15 nautro mnogu me boli stomakot i dolniot del kako bockanje i imam mnogu bel iscedok me bolat i bradavicite kako peckanje..mislam deka e rano za test
Ako ima nesto kje pokaze i sega testot, no najubavo da cekas do denot na dobivanje barem, bidejki bolka vo gradi, kicma i stomak moze da e i znak i za dobivanje i za bremenost. Srekjno
Јас направив тест сега.... Но за жал испадна негативен ќе почекам уштр некој ден ако не ми дојде ќе го повторам... Поздрав имајте убав ден
Zajka немој да се разочаруваш.јас направив 3 па сите негативни и уште не ми иди па ни надеж губам.си чекам уште.
Добро утро девојки. лелеле психава ме уби само на тоа мислам, дали се фатило или не, за добивање уште ништо нема ни стомак боли предвреме, како што обично ме боли ни ништо. е сега нзнам кога да направам тест, од последната менстр. точно на 14ти март ке правам 30 дена.
И кај мене истата ситуација,мислав дека оваа промена на клима сите ке не изремети, Дај Боже кај тебе да се фатило
Дај боже и кај тебе и кај сите што чекаме да се фати. една недела веќе неможам ни кафе да пијам, јас која бев страсен кафеџија и пушач, незнам што ми е. ајде да кажиш резултати од гинеколог. со среќа