Da da znam deka pokazuvaat no ima pominato samo 14 dena od odnosot pa zatoa neznam dali bi pokazalo dokolku sum bremena. No ke pocekam uste den dva pa povtorno tes. Blagodaram
Направив тест вечерва и едната линија се познава многу а другата е бледа се познава и таа ама не мн изразена.да се радувам дека е позитивен !?
Paaaa mislam deka treba da se podraduvas ali pocekaj si (inaku testot ako ti pokazuva edna bleda edna jaka moze da e pozitiven ima golemi sansi, ako ne si nema nisto da ti se pojavi ), vidi neznam ni kolku ti docni ni sto kako, ako ti docni nekoi si 2 nedeli pojdi si utre na eho, napravi i test preku krv toj e poverodostoen i ako se izleze pozitivno razglasi na cel glas i sekako izvesti ne
mi docni tri dena, od poslednata menstruacija pominaja to;no 33 dena, mozebi e rano deka napraviv denes ama koza ne me drzi ahhah neznam utre dali da odam na ginekolog ?
abe i jas od se srce bi i kazala deka i e pozitiven ali nekogas znaat domasnite testovi da pokazat lazno pozitiven pa posle da se razocarame zatoa poubavo ke da e ubavo da si proveri pa ....
Moj odgovor pocekaj si mnogu malku ti docni, denovive jadi poveke vitamini pripazi si se, neka pomine uste nedela dena i odma na ginekolog Ti ja pustam seta sreka
Јас со двете деца кога утврдив бременост на тестот втората црта беше побледа и тоа на 2 дена пред датумот за менстр. Ама тоа е ситуација кај мене, секако дека е можно и грешка да има, само што поретко се случува да даде две црти а да нема бременост. Како и да е, дај Боже да де израдува.
и мене ми е втор тест. првиот го направив пред три дена и тогаш имаше две лини од кои едната се гледаше помалку, а денес на овој е многу поизразена за разлика од претходниот. како и да е утре ке тркнам од работа ќе одам на гинек. да ме види не ехо.
Sekako deka i taka se desava ali kako velat dodeka nebideme 100 posto sigurni da ne se raduvame mnogu posto posle ke e mnogu potesko, a ako sega otide na eho moze nisto da ne i vidi posto e mnogu rano pa pak ke se razocara, taka da trpenie spasenie
Рано е, ништо нема да се види освен мала точка, и самите гинеколози кажуваат да се оди после 2 недели од каснење на мензисот. Утврди бременост преку крв,па сепак јави се на гинекологот и прашај кога да одиш.
Ubavo ti vikaat, prvo preku krv proveri si pa javi se na ginekologot koga da odis, mene so 7 dena docnenje mi se vide ubavo plodot, no nemase srceva reakcija i pak bev za dve nedeli, a drugarka mi so 5 dena docnenje imase i srceva reakcija. Znaci ne se znae koga se oplodila jajce kletkata... Bi ti preporacala folna da si pies uste odma, ne e stetna taa i pred da se zabremeni se pie Srekjno
ете ме мене, бев на гинеколог се гледа една мала точкица хххх, докторката ми кажа да одам во понеделник за да се види поубаво чувствата испомешани незнајте какво ми е, радосно ама стискам до понеделник не кажувам на никој.