@kallias Da,moja greshka imash pravo. 9-ti april beshe. Sorry. @kristina.k Moram povekje da vnimavam, pa se prashuvav kolku pametno kje mi bide ako zemam tableta Norleo za sekoj sluchaj? Znam deka treba da se zeme 72 chasa po odnosot. Spodelete iskustvo za tabletive,dali se efektivni,koja cena i slichno. Mislam deka mi e popametno od kolku da chekam do nareden ciklus.
Здраво на сите,ме интересира ние со маж ми се обидува за второ,последна менустрација имав на 04.04 после тоа направив пап тест ми излезе се во ред,сега треба да ми дојде на 02.05 ама некако се осекам чудно,нон стоп мочам,градите ми се подувани ,стомахот не,дали сум забравила какви се симптомите зошто има поминато бајаги време од првото дете,дали ако направам утре тест може да покаже,со првото два дена пред да ми дојде правев тест и ми излезе бледо розава втората.Поздрав убав ден на сит и на сите што сакат втора цртка да си ја видат
Драга Елеонорче2015,се е можно.Мојата последна е на 02.04.,најкасно треба да добијам до 30.04.(утре),и не можам да се решам да купам тест,а од други искуства би требало да ти покаже.Кај мене е обратно стомакот ми е подуен.Единствена надеж ми е краткото крварење што го имав на 16ти ден од циклус,ми траеше 2 дена нешто кафеавко беше.Како и да е се надевам на позитивни резултати месецов и на двете и на сите што чекаат.Па извести не...
Почна да ми тече нешто кафенко ептен малку,стомавот ме боли ама не онака како за добивање туку дома што кревав тешко некако ме здоболе и сњга уште ме боли,си ставив улошка па ке видам што како ќе е , сега ќе си полежам ако ми престане до после ке земам тест од аптеката и утре ако немам ништо ќе го направам ако не здравје ќе чекаме другиот месец.
Ми дојде и тоа обилно крварење дури најголемите од олвејс не ме спасуваа, после царскиот толку не сум крварела, само два дена и толку, а вообичаено ми траеше пед дена, инаку правев пап тест и ми е чист, само што матката ми била слепена за левиот јајник и ме предупреди др дека може демек потешко да останам бремена и сега не знам за тоа дали има некој искуство.Поздрав убав викенд на сите
Феминки ве молам за мислење. Ми доцни 5 дена. Пред можеби две недели имав неколку капки да речам, кафеав исцедок на тоалетната хартија и тоа само еднаш(ама без причина). Од пред неколку дена постојано имав болки во долниот дел од стомакот и во пределот на јајниците, Стомакот ми е подуен чувствувам како нешто да ми се случува, Болките беа слични како пред добивање ама многу подолготрајни и поинтензивни. Денес немам болки и не ми ни дојде, само сум подуена во стомакот. Од тоа што ве читав погоре мислам дека е прерано за тест. Сепак да прашам за мислење можеби некоја имала слично искуство
Ако ти доцни 5 дена не е рано за тест, sure check покажува после еден ден доцнење, а self clear и пред тоа. Направи си еден да не си во неизвесност.
LadyD,моментално сум на твое место,правев тест пред два дена,но ми испадна негативен.Дај боже да е твојот позитивен.Но,нешто дефинитивно се случува,стомакот ми е подуен,градите од вчера почнаа да ме болат,ко без енергија сум,чудно чувство кај јајниците,посебно на десна страна,појачан секрет,и така последните 2 недели.Утре закажувам на лекар,повеќе од страв
Женички пишав и во друга тема ама гледам дека и тука сте активни па може ке смениме некое мислење. Последната менструација ми беше на 24.Март. Направив 3 теста до сега и 3 се негативни.Моите симптоми се следни:отечени гради со зелени вени на нив болки во долниот дел на кичмата,некои пецкања во градите исто и чешање,зголемен исцедок,ми се спие многу , се заморувам брзо ,намален апетит, промена на располошение, од време на време онака ке ми се стужи. Во вторникот ми се слоши,се изгубив скроз... од тогаш па до денес се препотувам нон стоп .... Ваше мислење?
Nema vrska sto se negativni testovite, moze si ostanala pokasno bremena i zatoa seuste ne moze da se pokaze na testot. Bidejki gi imas i simptomite na bremenost, jas bi te pisovetuvala za 2, 3 dena pak da si napravis test i ke vidis dali togas ke pokaze bremenost ili ne. Ti posakucam da si vidis toa sto si sakas
Луѓенца хеелппп .. Ми доцни веке 1 месец а имав незаштитен однос со дечко ми , целосно сум во збунка , направив тест за бременост минатата недела меѓутоа негативен ( иначе бев на журка и одлепивме малку па направив екстаза а другиот ден напраив тест , дали има шанса ради тоа да покажува негативен ) немам никакви симптоми само зголемен апетит а и психата повеќе ме мачи ...а сеуште немам менст..
А и забораив да напоменам исто така имав закачено инфекција КАНДИДА , сега ми помина дали може и поради тоа ми доцни ?
Баш ми е жал,повеќе среќа наредниот месец..иако тебе бајаги ти каснело,2 недели.А имаш ли редовна менструација? Зашто и мене ми касни 10тина дена ,правев тест пред 3-4 дена,негативен беше,само што немам никакви симптоми ни за добивање нити за бременост,освен што стомакот ми е подуен.
Здраво, Да ти кажам незнам дали ми касни или не ,секогаш ми доага различно, но овој пат од март немав добиено, и се зачудив. Предходно имав баш симптоми за добиваље,веке познати цел живот што ги имам . Овој пат ништо од тие симптоми. незнам што да кажам...дај боже да е погрешен кај тебе тестот. Ти држам срека
Женички мене уште не ми дојде еве веќе 12 дена ми доцни.Правев тест пред една недела негативен беше и сега ми е страв да го повторам да не е пак негативен.Да не се повторувам,веќе ви пишав дека имавме односи во плодните денови..Двапати повратив од ништо и никаде,во неделата имав грчеви во стомакот целиот ден и болки во желудникот.Стомакот ми е како балон подуен.Градите одвреме навреме ме чешаат,но не ме болат..И бубулици ми излегоа па се исушија ги снема,па сега еве ги пак ми излегоа.Пред дбе недели можеби и повеќе имав малку кафеавко на гаќичките.Сега имам густ бел исцедок и јајниците така ме болат ама тоа трае 1 минута и толку.Во недела ке го повторам тестот а многу се плашам...Страв ми е да не е само психа и дека ке ми дојде.Вие што мислите??