Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. mrn

mrn Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    6
    Daj boze i ti da si ostanala bremena...od srce posakuvam na site shto chekaat takva ubava i radosna vest !! Mene od snoshti gradite mnogu me bolat,podueni mi se i temni veni na bradavicite zabelezav prv pat....zamor mnogu osekam,odvaj izdrzuvam deneska posebno na rabota :) pozdravce

2. ANNIC

ANNIC Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    Дај боже ке видиме за некој ден , ти кога треба да (не) добиеш?

3. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.622
    Јас да си прашам ми касни 20 дена , минатиот месец примав анестезија и брдо антибиотици , инаку немам никакви симптоми ни за бременост ни за циклус , треба да паничам ?

4. mrn

mrn Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    6
    Јас на 08.06 би требало да не добијам....градите од сношти многу ми се подуени и ме болат,(што секој месец пред циклус ми се случува),но затемнати брадавиците со испакнати вени прв пат забележувам кај мене....не сакам да се надевам залудно за да не се разочарам повторно :(

5. mrn

mrn Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    6
    napravi test so sigurnost ke pokaze tochno ... a najdobro na ginekolog da pojdis

На black-angel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. <3.

<3. Нов член

Се зачлени на:
    27 март 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    dali e mozno 2 dena pred da mi dojde da ostanam bremena koristevme kondom no bese star ama ne bese otvoren mi docne veke 8 dena se plasam ve molam odgovorete

7. ANNIC

ANNIC Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    Јас веке не правам тестови се откажав , неможа пак грдото чуство да го осетам кога ке видам дека нема друга цртка .Само позитивно и ке биде.... јас сум ден пред тебе или ден после тебе минатиот месец добив на 8 ...се надевам ке бидеме срекни овој месец :)

На mrn му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sever123

sever123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    98
    Ден, два после менструацијата имавме незаштитен секс, и еве после 1 недела ме боли стомакот, ми се гади. Дали е можно толку брзо да имам симптоми или можно е да ми е од паника што само на тоа мислам?

На Majakisss му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Ne ti bile plodni denovi... I ne e mozno tolku brzo da imas simptomi :)

На sever123 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Juuuuulie

Juuuuulie Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    162
    еве јас направив уште еден тест и тој негативен а веќе 23 дена го нема, од понеделник здравје боже ќе си закажам на лекар пошо ова некако не е на арно :(

11. sever123

sever123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    98
    А да и имам многу бело прање шо многу ретко имам и тоа само пред да ми дојде.

12. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Mozni se 100 pricini za sekakvi simptomi, nemozes da mislis deka e zaradi bremenost samo. Belo pranje ukazuva na nastinati jajci, a ako mirisa na bakterija. Sekako za test da pravis ti e mnogu rano, kje si pocekas ako ti kasni da napravis test, nemoj da se nerviras za dzabe. Ako se nerviras posle sekoj odnos ehee kje poludis :D imavte nezastiten odnos, no on ne svrsi vo tebe taka? Ili sakate bebence, probuvate? Rano e za simptomi sekakvi, jas tek 7ma nedela bev koga mi pocnaa simptomite... :)

13. mrn

mrn Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    6
    Zdravo !! Jas da vi kazam deka sabajlevo bazalnata temperatura mi padna za 0.2 stepeni,shto znachi najverojatno ke dobijam utre ciklus :( spored site statii shto gi chitav najverojatno e deka ke dobijam ...

14. glufche

glufche Нов член

Се зачлени на:
    6 јуни 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Zdravo na site milo mi e sho pishuvam vo vakva grupa i so tolku mili osobi..za prv pat sakam da prasam nesto,i toa: pred samo edna vecer imavme odnosi so deckoto i toj svrshi svesno vo mene,no sum vo neplodni denovi..dali toa ima vrska plodni ili ne,i dokolku sum ostanala trudna koga bi pocnale simptomite,ve molam pobrzo odgovoretemi bidejki psihicki mnogu padnav i celata sum vo prasalnici..pozz do site vas :*

15. mrn

mrn Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    6
    Dokolku si vo neplodni denovi shansite da zabremenish se mali,skoro nevozmozni....no ke moras da pochekas i da vidish..pozdrav

На glufche му/ѝ се допаѓа ова.
  16. glufche

glufche Нов член

Се зачлени на:
    6 јуни 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Znaci i da ima nesto sega e premnigu rano za bilo kakvi simptomi?

17. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.520
    Допаѓања:
    38.734
    Многу е рано за симптоми ако поминале само неколку дена после односот.

На glufche му/ѝ се допаѓа ова.
  18. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.512
    Допаѓања:
    288.518
    Јас стварно одбивам да верувам дека некој кој се обидува да добие бебче паднал психички еден ден после односот, и прашува дали веќе треба да се појават симптомите.

На BabyStyle, <3 pleza4e <3, zalosna и 5 други им се допаѓа ова.
  19. glufche

glufche Нов член

Се зачлени на:
    6 јуни 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ajde da ne bide deka grubo ke odgovoram na tvojata recenica..jas sum edns neiskusna mlada osoba,koja koga bi stanuvalo zbor za moe chedo nikogas ne bi go negirala..toa sto napisav deks sum padnata psihicki e poradi mojata panika mila moja..i odnosot koj go imavme ne ni bese so namera za bebche svesno se izvrsi toa no ne ocekuvano..fala na tvoeto razbiranje,voedno fala na odgovorot mislam deka sega mi e podobro ..i milo ke mi bidi dokolku ima nesto pozz

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  20. andarina

andarina Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    15
    Dali mislite deka e vozmozno da se zabremeni od golema kolicina predsemena tecnost?