1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Не.

2. bebaa

bebaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    2.767
    Допаѓања:
    4.604
    Може да.Поготово ако истиот ден претходно сте имале односи или мастурбирал пред да имате односи,па некој сперматозоид е останат во каналот од пенисот.

3. ANNIC

ANNIC Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    Здраво женички , како сте денес? :)

Сеуште немам добиено дај боже така да остане , деновиве имав некои нови симптоми,од петокот мнг често почнав да одам во wc , вчера на секој саат , а во саботата ми се вртеше мнг цел ден .... Градите не ме болат многу , но имам некои болки нежни , пупките ми се црвении како распукани малку :) денеска имам некое пецкање од време на време доле во стомакот и незнам како да дефинирам не е болка не е ни притисок незнам како да објаснам ... кичмата не ме боли како пред недела дена .... незнам што се случува ама дај боже да е тоа што чекам :)

На zalosna, eatpraylove90 и bebaa им се допаѓа ова.
  4. sever123

sever123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    98
    Дали да направам тест, поминаа 15 дена од ‘ризичниот‘ секс, или да почекам да видам ако ми доцни, а треба да добијам за 10тина дена?

5. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    857
    Допаѓања:
    488
    Najdobro pocekaj ako ti docni togas si napravi test, bidejki sega i da ima nesto moze da se pokaze negativno, pa posle docnenje da izleze pozitiven dokolku ima nesto sekako daj boze. Cuvaj si pari ne frlaj za testovi,jas kolku pati taka kupam pa posle mi dojde i samo se nerviram i razocaram. Sekako izborot e tvoj. pozz

6. anonimnaaa7

anonimnaaa7 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    На 17 мај имав последен циклус, но некако чуден како кафеава боја но ми траеше 5-6 дена прв пат како со сила да ми течеше. Е сега по правило треба да добијам на 20ти овај месец но премногу ми течи бело прање и има некаков чуден мирис и цело време менува боја некогаш е позгрутчено некогаш е многу течно ,имам болки во стомакот и подуеност болки во половината јајниците, до сега не сум била на гениколог а и немам премногу слободно време деновиве за да одам, па се надевав дали некоја од вас имала ваков случај. Знам дека ова не е прашање во соодветна тема но не знаев каде да се обратам.
    Поздрав :)

7. sever123

sever123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    98
    Не ме заречувај, дај боже да ми дојде што поскоро.

8. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    daj boze....kolku ti docni????

9. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    Dokolku mirisa i e pozgrutceno mozna e vagialna infekcija, bakterija... Cim ne si bila do sega na ginekolog mislam deka e vreme da odis :)

На anonimnaaa7 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ANNIC

ANNIC Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    Минатиот месец добив на 8 .Незнам точно кога треба да добијам не ми е точно на 28 дена секогаш различно. Денес сум толку многу нервозна без причина гррррррррррр ме факаат паники дека ке добијам . Симптомите ми се исти како и вчера. Почнав и многу да се уморувам .... Се ми е испомешано неможам веке со ова исчекување пукнав !!!!! :(

11. eatpraylove90

eatpraylove90 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Gi imav skoro istite simptomi koga bev bremena :) Napravi si test zatoa sto mene ne mi docnese, a napraviv test i bese pozitiven no so bleda linija. Koga otidov na ginekolog za 3dena veke bese denot koga trebase da dobijam i doktorot koga me prasa kolku mi docni mu rekov denes trebase da dobijam :lol: Se nasmea ama potvrdi bremenost i toa rana bremenost kakva sto ne videl odamna :D

На ANNIC му/ѝ се допаѓа ова.
  12. eatpraylove90

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Draga moja i da e mnogu rano ako ima bremenost ke pokaze na testot :) mene mi pokaza bleda linija, a trebase da dobijam za nekolku dena...Ima testovi sto se za rana bremenost...Taka da jas mojata bremenost ja osetiv po promeni vo teloto, a ne cekav da vidam dali ke mi dojde zatoa sto bev nestrpliva :D

13. eatpraylove90

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Odma zemi test za rana bremenost ima vo apteki mene ne mi teknuva kako se vikase no blagodarenie na testot doznav deka sum bremena i ne cekav da mi dojde :) So sreka...testot neka bide toa sto sakas da bide :)

14. ANNIC

ANNIC Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    Ме расположи со тоа што го напиша незнаеш колку :D се надевам дека си во право .Од тестови имам уплав ако ти се верува ..... ке почекам уште ден два па ке направам . Фала ти на одговорот :f:

15. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    Jas imav takvo peckanje den dva pred da dobijam, se do denot na dobivanje i ne dobiv :D pa zakluciv deka toa peckanje najverojatno bilo smestuvanje na plodot, a bas taka peckase vo dolniot del na stomakot, odnosno vo matkata :) odma sfativ deka e razlicna bolka od onaa za dobivanje... Ti posakuvam da si vidis toa sto sakas :*

На zalosna, ANNIC, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. eatpraylove90

Се зачлени на:
    12 јануари 2015
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    861
    Jas ti ja pustam seta sreka na svetot da se izraduvas :D ama nez kako te drzi mesto da ne istrcas do prvata apteka :lol: Zemi test za rana bremenost i bidi sigurna, nemora da cekas uste denovi

На ANNIC му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ANNIC

ANNIC Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    лелел бе женички фала ви за одговорите ептен ме расположивте.:D (y)Не ни знам зошто сум нервозна :) да тоа пецкање ме прави нервозна мислам дека треба да добијам се си поврзувам сега .... денес не ме пецка толку него како некој муслул да ми пулсира или ко да ми се тегне само до десната страна или незнам како да објаснам поинаку . ама не е болка во никој случај ... :f:

18. ANNIC

ANNIC Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2015
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    Не правам бидејки во последниве месеци само тестови правам и веке коа ке ми текне дека треба да направам тест ме фака страв дека ке биде 1 црта . Инаку ова исчекувањево ме утепа не се издрзува , колку што несакам да мислам на тоа толку повеке ми се врти во глава .... :sweat:

На eatpraylove90 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. terestrias

terestrias Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2013
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    39
    dali kontrakcija na matkata vo 4 ili 5 nedela po oploduvanje moze da bide simptom?

20. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    Kako ja osekjas taa kontrakcija? Mislis kako bolka, bockanje bas vo matkata? :) ako mislis na toa, mozno e :)