Pa mislam mozno e, bidejki taa dokolku ima plod odma pocnuva da si se siri, da si pravi mesto za bebusot da raste.. samo sto sekoj razlicno go osekja toa sirenje, kako bolka, kako bockanje, ili voopsto ne go oseka
Znaci mene koga mi kasnese napraviv test i posle dva, tri dena otidov na ginekolot (togas mi docnelo 10 dena vekje) i bev bremena 6 nedeli Se nadevam deka i ti si, ajde da si gi vidis dvete crticki
Здраво на сите еве ја мојата приказна овој месец:последно ми дојде на 26 мај со тоа што ми беше многу чудна првите два дена имав само кафенко при бришење третата ден да речеме нормална и последните два дена повторно така кафенко. Искрено сум изненадена зошто прв пат ми се сличува оваа секогаш ја имам нормално т. Е. Обилно. Сега од пред два-три дена почнаа да ме болат пупките на градите посебно левата и од нигде никаде почнаа да ми се јадат јадења што никогаш не би ги помислила дали некој може да ми помогне или да имал слично искуство поздрав и имајте убав ден
Женски вака јас треба да (не добијам) денес или утре немам непто симптоми ни за добивање ни за бременост имам циклус 27-28 дена направив тест еден на 24 ден еден на 26 т.с вчера двата беа негативни повремени контракции и штрекање во матка чуствувам ама не болни како за менструација градите ме болеа ама сега не само ми се отечени има шанса да не добијам или са не се надевам беспотревно од тестови мие преку глава
Незнам дали овој пат се работи за симптоми на бременост или пак е едно овбично доцнење. Ми доцни седум дена но се уште не сакам да направам тест. Кога имав оноси пред некој ден осеќав помалку болка доле. Имам болки во јајниците веке неколку време и кога се притискам но од време на време и само се јавува некое боцкање така доста јако.Имам мала подуеност и се некако сум гладна осеќам празнина во цревата. Многу се заморувам.
Здраво женички, има ли некоја убава новост од тие што чекаат деновиве да не добијат?? Јас суште си чекам и си чекам .. дај боже да не добијам . Денес многу ми е топло, се препотувам.... стомакот од време на време ми реагира и тоа е тоа. се друго е исто
Колку време ти касни јас треба дене или утре да не добијам па си чекам денес почна грбот да ме боли и од левата страна имак како пецкање како да ме боде а и сабајле јадев колаче и многу лошо ми падна па си го повратив ајде да се надеваме дека нема да добиеме
Па ти си на добар пат.... кога ке правис тест ? ЈАс незнам кога треба да добијам не ми редовна бас, минатиот месец добив на 8 така да ке цекам усте некој ден и ке правам тест ...
Мене мие редовна правев 2 теста едниот на 24 ден а другиот на 26 двата беа негативни а денес мие 27 а треба најкасно до утре 28 ден да не добијам . Инаку се мислам да не е рано има 12 дена од ризичен однос
Bravo za istrajnosta, 10 dena docnenje i da ne napravis odma test sekoja cest. Ovde zenicki so seuste ne im docni pravat testovi i samo gi sovetuvame da ne frlaat pari za dzabe, da si pocekaat malku i da ne se razocaruvaat, zasto sekoj negativen test znam kolku boli ako sakas bebe so lesno da si a iznosis bremenosta i da si rodis najubavo bebence, a site si se najubavi za sekoja mamicka