Zdravo dragi prijateli.. Jas sum tuka nov clen i seuste ne znam ni kako dobro da se snaogjam.. Od sekogas sum ja posetuvala femina no nikogas ne sum bila clen.. ... Dobiv menstrucacija pred 5 dena za vreme na seks.. Naredniot den ne mi protece, pa imavme seks so deckoto i toj "svrsi" ubavo vo mene.. I go drzese vnatre podolgo vreme... Pominaa 4 dena, a jas sesute ne sum dobila.. Dali e mozno da sum bremena.. Ne znam dali od samata pomisla ili pak navistina.. no mene me bolat gradite i mi se losi..... Ve molam za vase mislenje.. Pozzz
Zdravo dragi prijateli.. Jas sum tuka nov clen i seuste ne znam ni kako dobro da se snaogjam.. Od sekogas sum ja posetuvala femina no nikogas ne sum bila clen.. ... Dobiv menstrucacija pred 5 dena za vreme na seks.. Naredniot den ne mi protece, pa imavme seks so deckoto i toj "svrsi" ubavo vo mene.. I go drzese vnatre podolgo vreme... Pominaa 4 dena, a jas sesute ne sum dobila.. Dali e mozno da sum bremena.. Ne znam dali od samata pomisla ili pak navistina.. no mene me bolat gradite i mi se losi..... Ve molam za vase mislenje.. Pozzz
^А што барал да сврши убаво внатре ако не сакате бременост? И тоа што си прокрварела за време на однос, сигурна си дека беше циклус? Обично плодните денови се на средина на редовен циклус, значи ако ти трае 28-30 дена циклусот, може да имаш плодни денови на 14-15 ден, ама и не мора да значи.
Ne sme razgovarale za toa dali sakame... No potsvesno mislam deka i dvajcata go posakuvame toa... Poslednava nedela, zboruvavme za toa deka saka da svrsi vo mene.. A na prasanjeto sto potoa.. I dvajcata zboruvavme deka ke vidime podocna.. Mislam deka ne bi imalo problem pomegu nas..
Na toj den koga prokrvariv trebase da dobijam.. No toa bese samo togas.. Posle toa ne mi tecese... Ne mi bea plodni denovi.. Sega veke mi docni 5 dena
Ne mozes da znaes koga ti se plodni denovi, nema garancija pred, posle, za vreme na menstruacija, sekoj sen od mesecot se plodni denovi Ajde so srekja pa da te citame vo trudnicki muabeti
Добро бре дете на која дата доби минатиот меец, на сите теми за бременост имаш копи пејст, дај повеќе информции и онака си целата во паника (иако велиш дека двајцата сакате ама не си сигурна баш). Тоа за време на секот не си добила си прокрврила од незнајни причини
Е сега одлучи се, кога требало да добиеш, денот кога си имала секс и си прокрварила или на 12-ти треба да добиеш?
Dobiv na 8mi juni. Prokravariv na 7mi juli dodeka imavme seks,a posle toa ne prokrvariv, a na 8mi juli svrsi vo mene... Nemam dobieno seuste, znaci mi docni...
Ne .. Ne sme zboruvale za toa.. Ednostavno posledno vreme pocnavme da posakuvame poveke bliskost megu nas....
Сабајле напрајв Тес и одмах излегов.сега гледам две црти.со да прам?дали е точен или да прам пак?по можете ми цела сум во паника
Hahah draga moja testot se gleda odma posle 5-10 min a ne po 5-10 sati jaka ti dusa kako si izdrzala ..a inace cim ima ll crtki sigurno si bremenka cestitam
Imav uzasna glavibolka.i morav da izlezam da pazar.i sega ko go vidov cela se tresam.a dosega imam praeno proslio mesec i nemase nisto.posle to kako so si go pribrav go proveri pak drugio den nemase ova prva pat mi se desava.
Pa trudnicko si milo mozi i zatoa si imala glavobolki..ajde cestitam uste ednas i so lesno da si go iznosis gushki
Fala mnogu ama sega ke napravam uste edem tes za sigurno da mi bidi.pred nekoj den imav i kafeavo ko se brisev a treba da mi dojdi utre drugiden.daj boze da sum najubav poklon za imeto na soprugo.