Не се разочарувај веднаш. Вчера и мене ми беше ден за НЕ добивање и сеуште немам добиено и не се откажувам и не губам надеж НИКАКО
NE GUBAM NADEZ AMA MISLEV DEKA E VREME ZA TEST I KE POKAZE II ,AJDE KE CEKAME,SE NADEVAM DEKA NEMA DA DOJDE,
Не мила нема да направам тест не вурувам во тестовите.Здравје ако не добијам до сабота сум слободна ќе одам кај мојот гинеколог да направам едно ехо подобро ќе дознаам на што сум. Сепак ти благодарам мила многу што ме мислиш. Поздрав
Zdravo feminki ako moze vase mislenje. Vtorata crticka se gleda mn slabo ne znam dali e bremenost.(daj boze) zaboraviv da pisam ovaa slika ja izvadiv od google,kamera me zeza pa ja najdov slika ista kako mojot test
sekako deka e bremenost ne postoi lazno pozitiven test mnoooogu retko za nekoj den povtrori go i vtorata crkta ke bide poizrazena. Vaka bleda e rana bremenost
Postoi kako da kazam i lazen pozitiven test mene na 2 pati mi se ima sluceno da mi se pojavat ll ednata normalno mnogu bleda linia ali sepak pokazuvase pozitiven.. pa na dok davav krv i taka mi potvrdia na 2 pati deka nesum bremena
@zalosna црвени беа линиите на лажните тестови? Ако беа многу светли како сиви, тие се линии од испарувањето што се појавуваат после 10 минути и повеќе. Затоа на секој тест пишува да не се чека повеќе од 10 мин. А црвена, и најтанка да е, може да се појави само од хормонот.
Kaj mene isto mnogu bleda linijata, go ponoviv utredenta i sledniot den pak i celo vreme bleda linija...Posle 3dena dobiv jasno crveni dve linii taka da kolku sto znam i jas lazno pozitiven e mnogu retko da se pojavi...Postoi samo lazno negatven taka da cestitki jas mislam deka ke se druzime vo temata trudnicki muabeti ponovi go testot utre ili odi na gibekolog
Crveni bea svetlo crveni i koga pojdov na dok isto taka so urina prvo mi pravea test i nesto nemu bese jasno pa moravme preku krv da proverime
Zalosna imase nekakvi simptomi?Jas pred edna nedela nautro koga se budev gubev ramnoteza,veke edna nedela po malku kako da me pecka stomakot i gradite po malku bolat ama ne celo vreme.vcera koga da gi stavam sorcevi vo masina vidov bleda krv vo golemina kako soda a gi nosev pred edna nedela i ne sum primetila.znaci vo rok od 1 nedela se mi se sluci i ne sum ni pomislila za bremenost,se do pred nekolku casa ne go napraviv testot zasto mi docni 2 dena☺☺
Bremena si neka ne te potresuvaat tuka cestitki so lesno da si ja iznosis bremenosta cim i ti docni... Nema utkaaa
Zdravo devojki Nova sum na forumov, so od prilika isti prasanja kako Vasite, pa se nadevam ke si bideme od pomos So partnerot sakame bebe, pa od pred nekoj mesec prestanavme da se pazime, no ne vnimavavme na plodni denovi. Ne sakame da se opteretuvame, no ete ovoj mesec prv pat se obidov da se prebrojam. Znaci sekogas dobivam na 28mi den , kako saat. Posledno dobiv na 28.06, imav odnosi na 09.07, posle 4-5 dena mi se pojavi bledo kafeav iscedok koj go imav den-dva...simptomi uste nekoi posebno nemam, mozda nesto poveke cuvstvuvam zamor i poduenost vo stomakot, nekoi reakcii na jajnicite , no seto toa mislam deka e od zestinive. Dali veke ima sansa za test ili da cekam posle 25.07 mi e termin za ciklus??