бидејки до пред тоа имам направено минимум 1000 тестови 1 година се обидуваме за бебе и само повеке се разочарувам од тестови а ова сто ми се случи денес никогаш не ми било
Веднаш оди и купи тест, не чекај повеќе, или уште утре појди на гиниколог. Има големи шанси за бременост, а доколку не е, ова е одразот на полицистичните јајници, што и да е исходот ти е гиниколог.
@princesss1 Sega te svakam podobro..smaceto ti e od razocaruvanje,znam kako izgleda toa no nikogas ne treba da se otkazes,nadezta sekogas treba da ja imas.Ajde utre napravi test ili pojdi na ginekolog (iako jas mislam da pojdes na doktor e najdobro) pa pisi ni.Ti ja pustame site sreka za dobri rezultati pozdrav
@princesss1 па можно е да си трудна ако ти капе само денска а од утре ти прекине тоа е еден од знаците дека си бремена аа ако не прекине тогаш не си
веднаш прекина тоа беше само моментално сега ме болат само половините ви благодарам да бозе утре да ви се пофалам со добри вести
Нема место за разочарување само напред наредниот месец можеби и јас така правев ама видов дека не ми помага само одмага и сега само позитивно мислење и се ке биде
@princesss1 ne si trebala da cekas mesec i 8 dena si trebala odma da napravis test ili da si posla barem na gin..da vidis zosto ti kasni..vaka povejce se razocaruvas i nedaj boze da ti e nesto a ti si cekala ..da sum ti poblisku ce te plesnev po toj gazo ( )
од кога го направив тестот видов дека е со поминат рок сега закажав кај доктор следната недела и денес пак не добив можно или тестот да не покажал точно од поминат рок
Принцес секако дека тестот не би фунционирал правилно доколку е со истечен рок. Појди на гиниколог уште утре за да не си правиш дополмителни паники и нервози баш во ваков период.
Posto se ponasas ko 15 god.. tinegerka.. de mesec ipol ti kasni de test so pominat rok pa duri i po 1 nedela termin na gin..si zakazala .. vamu kazuvas deka 1 god ste se macele za bebence..hej toj sto saka bebe ne ceka po mesec i pol test da pravipa i testot da e so pominat rok sigurno mozis da pojdis do apteka da kupis nov test i da go povtoris..mislam stvarno potece