Симптоми на бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од macence, 19 ноември 2009.

1. nevenask

nevenask Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2012
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    242
    Na tolku mnogu kasnenje pod itno test, bez strav, sigurna sum deka ke se pofalis so 2 crtki

На Draginja му/ѝ се допаѓа ова.
  2. PEPCE

PEPCE Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2015
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    23
    sigurno bilo rano pa sto se pokazuvale negativni probaj Sega pa daj boze da ima || :hug:

3. i-v-a-n-4-e

i-v-a-n-4-e Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    1.116
    луѓе изгледа кај мене пак нема да има ново . обично пред да ми дојде менструација 5-6 дена порано ме болат јајниците и стомакот. еве денес речиси цел ден имам болки. не можам веќе, значи колку и да сакам да не мислам на тоа не можам никако. со мм овој месец речиси преку 1 ден имавме односи и се надевав, ама како имам болки цел ден незнам што да мислам. ама како Бог кажал така ќе е нов месец нова надеж

4. PEPCE

PEPCE Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2015
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    23

На i-v-a-n-4-e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.164
    Допаѓања:
    20.574
    Најдобρо е отκаκо ќе ти задоцни.

6. kikice2210

kikice2210 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    taka e!

7. MargaritaD^2

MargaritaD^2 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    365
    Душо пробај вака од кога ке ти дојди после 7 ми от ден немојте да имате односи до 13 ден ( значи од првиот ден кога ти иди 12-13 дена ) зошто за да останеш бремена не е битно да имаш односи секој ден колку спермата е по пресна толку е по не квалитетна те. За да биде зрела сперма и се потребни барем 3-4 дена откако ке сврши во тебе немој веднаш да стануваш туку лежи на грб со подигнати нозе 15- 20 мин се надевам дека ке ти успее поззз

На i-v-a-n-4-e му/ѝ се допаѓа ова.
  8. bojanablack

bojanablack Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Zdravo devojki, imam edno prashanje za vas... dali e vozmozhno da se ostane bremena samo pri trienje na intimnite delovi bez vistinski sekksualen odnos..? Help, im goin crazy :(

9. kLem23

kLem23 Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2015
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    277
    Не,ако не сврши внатре неможе :)

10. kikice2210

kikice2210 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    vaka sega sakam da prasam za sestrami... isto i tie probuvaat za bebe vejke nekolku meseci ama nea i kasni menstruacijata po povejke vreme po eden mesec nekogash dva i taka.... sega mn i se gadi od nekoi jadenja i se nadkreva a i kasni samo.... imashe men na 01.09 i deneska napravi test dali e rano za simptomi ili ? a i imashe samo eden den nekolku kapki ko za menstruacija i toa ko svetlo kafeavkasto i tecese.... ? :) napravi test i bese negativen >??? ve molam za odgovor cekame ehhehe

11. Adeline

Adeline Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2015
    Пораки:
    2.037
    Допаѓања:
    4.715
    AAA ova mirisa na bebushko :) neka go povtori testot za nekoj den

На baha му/ѝ се допаѓа ова.
  12. baha

baha Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2015
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    80
    Zdr jas na 25 ti imav em tr i pret toa imav mnogu bolki vo dolniot del na stomak zatoa sto imav zgolemeni jajnici i sega prestana bolkata eve 5ti den mi e od em tr samo imam bolki vo plovinata i nekogas vo dolniot del od stomakot

13. J.i.A

J.i.A Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    19
    вакаа.. на 14 јули имав односи(без заштита), а потоа на 1 август имав менцтруација. но пред неколку денови имав само 1 ден и ми прекина, а и стомакот ми е многу подуен. И сега се плашам да не сум бремена. (ми имаат кажувано дека можеш да си бремена, а сепак да имаш менструација). Многу се плашам...:(

14. Krabce

Krabce Нов член

Се зачлени на:
    29 септември 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Sakam da vi postavam prasanje.....imav odnosi so decko mi,jas bev odozgora i svrsi vo mene ama ne stanav odma nego sedev vrz nego i posle lezev nekolku min i koga stanav imav malce kako tecnost ligava so mi tecese po nozete i vecerta imavme pak odnosi i pak vo istata polozba,svrsi vo mene i ne stanav odma ama nemav nikakva tecnost kako prviot pat....utredenta dobiv ama mn malce imav i mi traese 4 dena od koj 3 den skoro nemav,a 4 premnogu malce a sega kako svetlo rozeva boja imam samo kako 2 tocki na gakite....nikogas ne mi doaga redovno menstruacija duri i ovoj mesec mi dojde 5 dena porano....vi blagodaram:D

15. Krabce

Krabce Нов член

Се зачлени на:
    29 септември 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Sakam da vi postavam prasanje.....imav odnosi so decko mi,jas bev odozgora i svrsi vo mene ama ne stanav odma nego sedev vrz nego i posle lezev nekolku min i koga stanav imav malce kako tecnost ligava so mi tecese po nozete i vecerta imavme pak odnosi i pak vo istata polozba,svrsi vo mene i ne stanav odma ama nemav nikakva tecnost kako prviot pat....utredenta dobiv ama mn malce imav i mi traese 4 dena od koj 3 den skoro nemav,a 4 premnogu malce a sega kako svetlo rozeva boja imam samo kako 2 tocki na gakite....nikogas ne mi doaga redovno menstruacija duri i ovoj mesec mi dojde 5 dena porano....vi blagodaram:D

16. srce-9

srce-9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    831
    Допаѓања:
    1.268
    Zdravo
    Prethodniot mesec dobiv na 28.08 a potoa imavme odnosi nezastiten so decko mi no ne svrsuvase vo mene. E sega mi dojde na 26 prvo kafeav iscedok a potoa krvarev dva dena tretiot vekje pak kafeavo no poslabo samo koga se brisam a voobicaeno traese ciklusot cetiri pet dena. Losoto e sto imam silni bolki pri mokrenje cesto odam po mokrenje no po malku kako neisprazneto so bolki I kafeav iscedok a cuvstvuvam bolki vo dolniot del na stomakot malku e poduen
    Me interests mozno li e da e infekcija nekoja ili pak da sum bremena ?
    Be molam za pomos

17. nevenask

nevenask Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2012
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    242
    штом не свршил внатре нема шанса да си бремена, но можно е да е некоја инфекција со оглед на болката што ја чувствуваш. како и да е, мислам дека треба да отидеш на гинеколог па ќе видиш што понатаму

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  18. nikolija26

nikolija26 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    590
    сакав да прашам дали е можно да сум бремена значи ми дојде менструација заврши во вторникот и сега кафеаво имам на гаќите, а вчера имав однос и после кога го извади имаше нешто бело вели не свршив но можно е да излегло малце а потоа нормално сврши надвор. Кога се вратив дома и да одам во вц имаше малце крв на гаќите. Пишете ми долкоку знаете загрижена сум.

19. K.Karanfillova

K.Karanfillova Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    83
    Женски сакав да ве прашам... значи на 16 потоа на 21.09 имавме незаштитен однос и тогаш и тогаш сврши внатре. Сега треба да добијам на 5.10 (се молам да не добијам :$ ) дали може да направам тест пред да ми доцни (немам стрпление :D ). Од симптомите немам ништо освен што како да ми кркорат цревата во долниот дел од мешето.
    Ви благодарам однапред многу :*

20. Kikuskikus

Kikuskikus Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2015
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    25