Zdravo jas imam cela nedela krvarenje i sum 4-5 nedela od bremenosta i denes imav strasni bolki koi bea 10 min.i otidov vo wc i izmocav mn.golemo parce kako crevo dali znae nekoj da mi kaze sto moze da e pozzz do site na forumov.
Како цела недела крвариш? Немаш бидено на гениколог? - Тоа крварење значи спонтан, несакам да те заплашувам ама не ми мириса работава на добро...
Koga odam vo wc po mala nuzda i koga ke se izbrisam imam krv i po malku preku cela den na vloskata imam.
И не си отишла на гинеколог???? Јас мислам треба бременоста посериозно да си ја сфатиш.. Едит... си била пред два дена. Што ти кажа докторот? Од што е крвта? Ти даде терапија? Ако ништо не ти кажал или не ти објаснил, смени си доктор одма!!!
Mi rece se e ok so se sum bila zastitena primam progesteron depo, folna b-komplex . Dekortin i krinon vaginalni.
А со која цел да пиеш примулот нор ако си трудна? Или пиеше ама во меѓувреме остана? Ако е второто има такви случаи и треба да се консултираш со гинеколог, ама најчесто се е во ред со бременоста.
Добро е, штом примаш прогестерон, и друга терапија, тогаш би требало да биде се во ред. Селди си ги советите од докторот, ние на форуми не можеме да знаеме за вакви сериозни работи!
zdravo na site. jas sum nova na forumov pa bi sakala da prasam nekoj dali imal nekoe slicno iskustvo kako moevo. jas i mm veke 4 meseci se obiduvame za bebence i ovaj mesece trebase da mi dojde na 2 .10 a poslednata menstruacija mi bese na 5 . 09 denes, a pred edna nedela ima slicno kako menstruacija samo sto krvta bese svetlo crvena i traese 2-3 dena ne osekav nikakvi bolki vo stomakot kako koga ke mi dojde, no edniot den prokrvariv nekoi mali parcenca i sega sosema malku po edna kapka imam kafeavi tocki. denes napraviv test bese negativen se plasam deka sum imala spontan kolku sto citav na net. dali nekoj moze da spodeli nekoe vakvo iskustvo. vi balgodaram odnapred
Ne mora da znaci najtocno za da znaes da si napravis na krvta test toa e b-HCG i po toa ke znaes dali si ostanala i so rezultatot da odes na ginekolog pozz....
sepak nisto. denes mi dojde, no ti blagodaram za odgovorot, sega ni preostanuva da se obiduvame i ponatamu
Znaci mi treba pomosh , imam 17 godini sega napuniv I so decko mi imavme nekolku pati seksualni odnosi , tri pati so kondom I svrshi vo kondomot amaa ne beshe puknat I 3 pati bez zastita i ednash svrshi amaa ne vo menee tuku nadvoresno beeshe I odma se izmiv .. I dobiv na 6ti sep I sea mi kasni za oktomvri okolu 4 Dena amaa ne mi e redovna mentruacijata? Dali e mozn