@ANNIC е па погрешно разбрав, после две недели од што ги имаш овие симптоми? Не ти има дојдено од тогаш? Направи уште еднаш тест.
Последно имав добиено на 14 Септември( моја грешка не напишав кој 14 ) и сабајле видов дека имам кафеав исцедок , и кога и да одам во WC на тоалетната имам кафеаво ама баш кафеаво .Одма бев во аптека купив тест и ми испадна негативен .Но со многу малку мокрача го напраив, бев нестрплива . По малку ми се врти сега , но може да ми е и сега од сто сум умислена ... Инако имам многу болно добивање , и знам недела дена предходно дека ке добијам во следните неколку денови ... ова сега ептен чудно .... инаку се надеваме на бебе ..... (дај боже)
Жени не паничете веднаш, во реалниот живот не постојат филмски симптоми на бременост како што ни прикажуваат на филмовите. Кога се работи за потенцијална рана бременост на пример кога ви доцни ден два или 5 навистина не ни постојат некои симптоми ( иако кај секого е различно) болењето во половината, гадењето и сите др симптоми се јавуваат многу подоцна. Најверодостоен симптом ви е доцнење на циклус, ако очекувате бебе после 3 ден од доцнењето направете тест и тоа е тоа.
E da be .ako ne lezis nema da se fati ? Kako da ne .nema vrska lezenjeto spermatozoidite se podvizni sami ke si go najdat patot. Ako e taka ajde na glava da stoime za da odat nagore samo treba da se opustime koga ke saka ke bide
Па јас што читав по интернет, секаде се нагласува лежењето, пример: 1. Фемина, 10та точка 2. Моебебе, 9та точка Плус, девојкиве на форум многу често спомнуваат дека не смее да се станува одма после секс. Не знам...
Две жени што ги познавам останати се бремени без да лежат после односи.Едната дури стоенка го направиле.Така да нема правила,иако некогаш може и тоа да помогне барем така кажуваат некои жени поготово ако се побавни сперматозоидите,или па така се погодило....
Симптоми на бременост во индиски филмови - несвестица. А се онесвести, знаеш дека е трудна. Исто и во турски. Симптоми на бременост во амерички филмови - повраќа од нигде никаде. А поврати - знаеш дека ќе има бебе во филмот. Риалити чек - симптом е каснење на менструација, а се осеќаш ко пред добивање. Некои сипмтоми појаки, некои послаби.
Мислам дека нема потреба од иронични одговори сепак ова е место за разменување на мислења и искуство. Како и да е , јас и денес имам кафеав исцедок и грчеви во стомакот кои одвреме на време ги имам па ке ги снема па пак се појавуваат и така ..... си чекам ....
Jas mislam deka ke imas pozitivni rezultati dali imas napraveno test? Spored toa sto go procitav nanazad ti kasni neli? Ako nemam preskoknato nesto
1,треба да ти изостанува менструалниот циклус 2,потечени гради 3,повраќање 4,гадење од некои мириси/јадења претходно што си ги сакала Толку ми текнува
Mens.. Mi zavrsi na 20 I istiot den imav odnos .. Gradive Mi se poteceni vkraj I me bolat nemozam nisto da jadam, a I da jadam odma Mi se gadit a nemozam da povratam A I vrtoglavici imam .. Vo neizvesnost sum
утре купи си шур чек се вика тестот ке ти кажи точен резултат 140ден е и ке знаеш на што си.СЕ НАДЕВАМ САКАШ ДА СИ БРЕМЕНА АКО СИ .позд
A I zaboraiv da napomenam .. Na kalendar za plodni denovi vidov dekaa Mi se od 20 do 24 A I deka od 8 do 10 dena posle odnosot kazuvalo tocen rezultat