17дена ти доцни и не си направила тест Знам дека секоја бременост е рзлична но барем нешто слично со првата осекаш ли?Инаку за тоа колку време после царски не треба да забременуваш мислам оти е две години,ама не сум сигурна.
Колку што имам читано и слушано по мое си останата бремена и зошто да чекаш барем сега имат тестови што се прАет најбрзо 4 дена после однос .. Среќно ако е господ леснина ако случајно не е ке бидит
Ми е страввв да направам тест скоро осикам све како со првото страв ми е ептен од се утре решив купувМ тест и ке го направам па ке пишам ..
јас немам никакви симптоми, а утре ми е ден за (не)добивање. само од време на време ме болат јајниците и тоа наизменично ама кратки болки. не се оние болки што ги имам обично 5-6 дена пред да добијам. што мислите вие има ли шанси да ги видам долго посакуваните две цртки
Зависи колку ти доцни.Ако е повеке од 7дена би требало да е точен резултатот и на пладне но од подобрите,шурчек на пр.Ако е ден два најдобро на сабајле со прва утринска.
Девојки бев на лекар бремена сум ама ке морам да абортирам бубрезите не ми работат како што треба нема да можам д го износам бебето инаку сум била бремена скоро месец дена
дефинитивно второ мислење пред абортус. како и да е секогаш мора второ мислење кога се праќа на абортус.
Mislam deka za na pregled e mnogu rano, a za test ne e rano veke. Napravi si test od tie za rana bremenost,.od pi 200 den. sto se, i ke.vidis. Ako ti e negativen, pak napravi si po nekolku dena. Ako si napravila veke, pisi