здр на ситее .. мислење ми треба ваше На 15 овој месец добив менс.. На 20 ми заврши сабајлето и после то истиот ден имав незаштитен однос Од тогаш па досега имам болки во стомаков (јајниците), градите ми се потечени па дури и вените ми се познаваат мн, силни главоболки и омалаксаност .. И имам вагинален исцедок од вчера па и денес видов на гаќичките кака собраноо бело .. Ве молам за мислењее
Прво, минимални (читај никакви) се шансите на 5-ти ден да имаш овулација. Второ, рано ти е за симптоми и да си останата бремена. Според тоа кога си имала мензис сега си во овулација и симптомите што ги имаш се од овулацијата (мислам на појачаниот секрет).Другите симптоми се за настинка.
Последна менстуација ми беше на 1 октомври сега треба да добијам на 29 а пред три дена имав незаштитен однос колкави ми се шансите за бременост и дали воопшто имам таква шанса ? Знам дека не можи баш ти ко ке сакаш и знам сега бидејки умот мие само тука ми се случува ова а и многу рано е не може после 4 5 ден да добиеш одма симптоми .. Пд вчера не можам да се мрднам од кревет само ми се спое само ми се лоши само повраќам ништо не јадам не знам дали вистински еможно или само заради тоа што сум пред добивање или се е психички
Ако си во овулација не може да значи бременост... Не може да си и бремена и овулација да имаш. Освен ако имаш повеќепати во месецот.... а и како што рече DigY, ние не можеме да знаеме што точно може да е, и ние ќе нагаѓаме. Според мене, смешно е симптоми да имаш на бременост, а не си ни до средина на циклусот... ама тоа е тоа. Не сум гинеколог!!!
И јас да си прашам нешто... Требаше да добијам на 24окт.не дека многу дена ми доцни али сепак имам некој надеж.. Во петокот имав кафеаво кон розево но само еднаш кога се избришав.. Вчера направив тест негативен а и имав болки во долниот дел од стомакот отечени болни гради.. Некое мислење од вас... Позз
Можно е, ако си имала кафеавко, и исчезнало, може да било имплантациско крварење. Би требало веќе да покажува тестот, ама ете многу жени кажале дека покасно им покажал тестот. Почекај до утре, направи уште еден тест. Со среќа
Zdravo ... Treba da dobiam vo ponedelnik ili vtornik no nesto cudnon mi se slucuva veke nekolku dena bolka vo dolniot del na stomakot kako secenje ,izrazeno osobeno na leviot jajnik,duri i preponite me bolat , isto imam i bolki vo polovinata od gadenje nisto osven nautro od kafe i denes nesto kako da mi vrie vo stomakot osekam od vreme na vreme (ne znam kako tocno da go opisam) Nekoe mislenje ... ima sansi da e nesto ubavko ?
Ima sansi no da ne te razocaruvam ako ti kazam deka mi bese isto minatiot mesec pa sepak nemase nisto ti posakuvam da ne e isto I kaj tebe I da se izraduvas so dve crtki
Mene mi izgleda kako somptomi na menstruacija. No od druga strana, ako obicno nemas takvi simptomi pri redovna mensrruacija, mozat da bidat i simptomi na bremenost. Po sto simptomite na menstruacija i bremenost se slicni. Kako i da e, zemi test, pa pisi ni. Ti posakuvam dve crticki. Pozdrav
@Adeline i @lili 84 Ke pricekam uste 2-3dena pa ke kazam Inaku koga treba da dobiam imam mn posilni i poinakvi bolki od ovie ama ke vidime Tie 2 famozni crtki gi posakuvam na site
[QUOT"Adeline, post: 2576082, member: 105079"лник ]Dali imame novosti sanja? [/QUOTE] Немам уште добиено ке почекам до понеделник да направам тест или ке оддам на лекар имам ептен надеж се надевам нема да се разочарам. Позз
Немам уште добиено ке почекам до понеделник да направам тест или ке оддам на лекар имам ептен надеж се надевам нема да се разочарам. Позз[/QUOTE] Kolku dena ti kasni