Feminki edna nova mamicka10 nedeli trudna mi kaza deka primetila i pred da i docni deka nesto i se slucuva po bojata na urinata mislite deka e mozno ...jas ne veruvam vo toa pa rekov kade na dr.mesto ke si prasam na forum Dobra nok na site
Mozno e se e Mozno kaj sekoj e razlicno jas sekogas si vikav koga ke sun bremena sigurna sum deka ke znam po nesto ,znam deka ke osetam nz zosto taka mislam cestitki od mene za mamicka
Девојки ве читам со денови и прочитав разни мислења и искуства и денес се решив да земам тест за бременост и оп позитивен,само нешто не ми е јасно Т буквата е потемна од С, дали можеби има некоја грешка? Да не се радувам пред време
Прочитај го упатството пишува. Ако едната е побледа, тоа значи дека си во рана бременост. Епа ајде официјално честитки
Инаку јас добив вчера попладне :/ Докторот ми рече ако добијам да испитам хормони на 3ден од добивање, на 13ден и на 21ден. Но упат не успеав да земам, бидејки одам на приватно, а ова требало не од мат. Општ туку од мат. гениколог, кој не можев да го најдам вчера попладне. Прво да прашам, далиима некој искуство, ако сум добила петок вечер, пак ќе треба недела да испитувам или понеделник? И дали на клиника би прифатиле да ми направат испитувања без упат, дека викенд, па да го однесам кога ќе земам резултати? Малку сум збунла, никогаш не сум испитувала хормони
zdravo (se izvinuvam za fondov, pisuvam od mob) so deckomi odime podolgo vreme pa imame odnosi bez zastita, no sekogas svrsuva nadvor ciklusot mi e redoven (na 28dena) so mn retki zadocnuvanja od 1den no sega eve 2-3 dena mi kasni i veke ne mozam da cekam (deneska ke zemam test no planiram utre sabajle da go napravam za posigurni rezultati) ovoj mesec nemav nervozi ili takvo nesto (minatiot imav pa mi dojde porano nekoj den) od simtomi imam samo tapi bolki vo stomakot, po malku nekoe gadenje no ne i nagon za povrakanje, skoro ic nemam belo pranje denovive, custvo kako da mi dojde vo sekoe vreme mozno e da sum bremena?? :/
napraviv deneska test za bremenost negativen e bas se izraduvav Samo da mi kazete dane e rano za rezultati? posleden pat dobiv na 23.10 i sekogas mi e redoven ciklusot na 28dena celo vreme se pazime i sega ova sok ni e, uste nemam dobieno se nadevam sto pobrzo da dojde