Јас мислам дека си во ПМС,затоа ги имаш тие симптоми.Мораш да направиш тест за да бидеш на сигурно најбргу што можеш.
Провери си ги ареолите, ако имаат како топчиња испакнати а претходно не си ги имала, најверојатно си.
Здраво сакам да прашам ми доцни 2 дена и сабајлево кога станав забележав дека имам како црвено и помислив дека сум добила но после снемав ,имам болки во долниот дел на стомакот повремено и болки во половината а исто така и градите ми се потечени и ме болат.Незнам дали сум бремена за тест страв ми е да направам...некое ваше мислење?
I jas mislev taka no dosega nikogas ne mi docnelo tolku mnogu fala na odgovor kje pravam test najbrzo sto mozam
А зашто ти е страв ? Шансите ти се 50% бремена 50% може да се симптоми на менс.. Направи си тест и раат главата..
Devojki napraviv test i nemozam da veruvam ama bremena sum juhuuu ne veruvav deka od prv pat ce fati pozz do sitee im posakuvam na site gospod da im gi napolni racete ve guskaaaammm
Fala mnogu daj bozee da povlecam noga i site sto cekaat bebence sto poskoro da gi vidat dvete crtki amin boze denesen sveti gjorgjija da im pomogne na svite *
Дали втора бледа линија се важи како позитивен тест? Ми доцнеше два дена и само што направив, покажа бледа линија. Поздравче